Скандал! Пловдивска кметица блъсна две момиченца и избяга

Децата са добре, Павлинка Кацарова мълчи
Обновена: 6 юли 2012 10:41 | 6 юли 2012 10:41,
538
Скандал! Пловдивска кметица блъсна две момиченца и избяга
Павлинка Кацарова. Снимка: Община Пловдив

Кметът на пловдивския район "Южен" Павлинка Кацарова блъсна с "Рено Меган" две деца и избяга от местропроизшествието, съобщиха пред Dnes.bg от дирекцията на МВР в Пловдив.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера на метри от районната администрация на бул. "Македония".

51-годишната жена излизала от паркинга и се движела с несъобразена скорост. Тя качила колата си на тротоара и ударила в гръб двете момичета на 12 години.

Кметицата изоставила служебния си автомобил на тротоара и избягала, без да помогне на децата.

Едното момиченце е прегледано в болница и е изписано за домашно лечение.  Другото дете е с леки охлузвания.

На Павлинка Кацарова е съставен акт за нарушение от КАТ.

Версията на кмета на Пловдив Иван Тотев обаче е различна от тази, оповестена от полицията.

По думите му кметицата е пътувала към кметството, а не е излизала от с колата си оттам.

"Автобус на градския транспорт я е засякъл на пътя и така се качва на бордюра, като въобще не е разбрала, че има деца", коментира кметът на Пловдив Иван Тотев.

"Всички са равни пред закона и той трябва да се прилага еднакво към гражданите, без значение дали заемат пост в управлението", допълни областният управител Здравко Димитров.

Чрез пресцентъра на общината Павлинка Кацарова заяви, че ще изпрати своето обяснение за случая в писмен вид до медиите, но по-късно през деня.

Кацарова е бивш шеф на Регионалния инспекторат по образование в Пловдив, бивш общински съветник от ГЕРБ и преподавател в Техническия университет. От миналата есен заема поста кмет на район "Южен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


538
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бъде обесена публично за назидание !
348
4
 
25
 
! Отговори
ан преди 11 години
УДАРИЛА 12 ГОДИШНИТЕ МОМИЧЕТО И НЕ РАЗБРАЛА ЧЕ ГИЕ УДАРИЛА. КОЙ И ДАДЕ НА ТАЗИ КНИЖКА? В ТАЗИ МУТРЕСТАНИЯ Е ТАКА. УДРЯШ И БЯГАШ. ПОСЛЕ ДРУГАРИТЕ СЪДЙИ ТИ ДАВАТ ЕДНА УСЛОВНА СЪС 2 ГОДИШЕН ИЗПИТАТЕРЕН СРОК И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УДРЯШ. ДА ТИ Е.А ДЪРЖАВАТА ДА ТИ Е.А ДЕМОКРАЦИЯТА. И ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО ТОВА ПЛЕМЕ СЕ УСЛУШВА И НЕ ПРАВИ НИЩО СРУЩУ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ. *** НАРОД. СЛАБА ДЪРЖАВА.
347
1
 
31
 
! Отговори
другоселец преди 11 години
НЕ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ИНЦИДЕНТА, НО БИ МОГЛО ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ НЕЩО ВЪВ ВЕРСИЯТА НА КМЕТИЦАТА КУЦА.ДОРИ И ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ Е ЗАРЯЗАЛА АВТОМОБИЛА СИ НА МЯСТОТО. НЯМА ЛОГИКА ДА НЕ ГО ИЗМЕСТИШ ПОНЕ В СТРАНИ ОТ ПЪТЯ, ЩОМ СИ ДО ПАРКИНГА.И ЗАЩО Е БИЛО НУЖНО ДА ВИКА ШОФЬОР, ЗА ДА Я ВОЗИ АКО Е МОЖЕЛА, А И ВЕЧЕ Е БИЛА ТРЪГНАЛА, САМА ДА СЕ ПРИДВИЖИ.СПОРЕД МЕН НАЙ-ВЕРОЯТНО Е БИЛО ПОПОДПИЙНАЛА МАЛКО И Е ИЗБЯГАЛА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ТОВА ДА БЪДЕ УСТАНОВЕНО ОТ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ. ТАКА СЕ ПРАВО В ПОДОБНИ СЛУЧАЙ.
346
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako tove se slu4ese v divia zapad, praseto kihmetica otdavna da sa pomlili na poli4eska kaima i sa opekli da ia raz4eknat v sada i da ia de-gerbalizirat!drugate Borisov-Cvetanov tolko mnogo postigat za Rodinata i rodninte, a tazi svinia osra vsi4ko
345
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЕ ВСИЧКИ ЛИ ПИСАТЕЛИ БЯХТЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПРОИЗШЕСТВИЕТО ??????
344
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е МНОООООООГО ПО-ГОЛЯМ СКАНДАЛ , ДА БЛЪСНЕШ И УБИЕШ ДЕТЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА И ДА ИЗБЯГАШ И ...СЪДИЙТЕ НА ГОЦКО ДА СЕ СПОРАЗУМЕЯТ С ТЕБ НА УСЛОВНА ПРИСЪДА ... СРЕЩУ ??? $ ???
343
0
 
10
 
! Отговори
минчо преди 11 години
Да се съберем!Аз съм на работа,но ще закъснея малко.Ще бъда там в 9 без 10 ч.Ако не се направи нещо ще я караме така до края на живота си!!!
342
1
 
26
 
! Отговори
Понеделник 9:00 преди 11 години
В понеделник 09.07.2012 в 9:00 сутринта да се съберем и да помогнем на Павлинка да напусне поста, който заема! Нека покажем позицията си! Не става въпрос за политически пристрастия, а за наглостта на ГРАЖДАНКАТА Павлинка Кацарова! Нека покажем, кой съди и управлява!
341
2
 
35
 
! Отговори
Павел Колев преди 11 години
ДА се съберем в понеделник пред кметството и да изгоним прасето нагло от ***.9 ч сутринта в понеделник моля елате защото утре тая *** ще блъсне вашето дете
340
2
 
26
 
! Отговори
До 369 преди 11 години
Като гледаш тази, сети се какви са другите активистки. Само за справка - кметицата на район централен е бивша директорка на училище. Кметицата на район Западен е бивша директорка на училище. Полуграмотна, но с големи претенции. Мъка отвсякъде. Пловдив не случи на управници!
339
1
 
24
 
! Отговори
електорална нула преди 11 години
тази освен, че е нагла и престъпния, явно е била и ПИЯНА! Щом е хукнала като *** от ПТП-то!Случило се е снощи - а кога са й съставили акт?кога са й взели алкохолна проба? Да настояваме пред родната полиция да ни съобщи за това, а? ;)нЕма да стане! Ситуация като с малката перука - скриха го за 2 дни, докато се е изтаврязи ;)Ама и големия кмет е задръстен - що й адвокатства? Сам си го ....Била е пияна като змей - булеварда не е уцелила, децата на тротоара не е видяла! и сега ще я покрият
338
1
 
19
 
! Отговори
ии преди 11 години
Станалото Станало!Защо не помогна на децата ?
337
3
 
25
 
! Отговори
Споко преди 11 години
Щом кметицата е бивш общински съветник от ГЕРБ, нека не я мислим. Освен ако не отиде в страна като Бразилия и започне да я кара като тук... Бившият общински съветник от ГЕРБ в София бат' Гълъбин Боевски знае защо.
336
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 11 години
Евала, че ми махнахте коментара!Явно тук не се харесва когато някой казва истината!Такива "правила на сайта" ще ви даде някой, че ще се наложи да сменяте сървърите скоро!
335
1
 
9
 
! Отговори
минчо преди 11 години
съвест?!
334
0
 
21
 
! Отговори
минч0 преди 11 години
тотев,тотев....плачи ми се!*** ,тотев нали има хотел,кво ти пука...единствения кмет в бг който няма приемен час....какво въобще говорим-самозабравили се ***.а тая-наистина е ***....даже не знаех ,че *** управлява моя район...
333
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още ли ще спим? Да ги измитаме всички!!
332
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази е...представителна извадка на управляващите!!!! Нещо арест-туй онуй...Дело,съд и пр...
331
1
 
17
 
! Отговори
Споко преди 11 години
Щом кметицата е бивш общински съвет, нека не я мислим. Освен ако не отиде в страна като Бразилия и започне да я кара като тук... Бившият общински съветник от ГЕРБ бат' Гълъбин Боевски знае защо.
330
1
 
33
 
! Отговори
ъ преди 11 години
Госпожо Кацарова ако имате поне малко съвест си направете сепуко на центъра на Пловдив !!!