Момиченце загина в тежка катастрофа край Девня

Родителите на детето са с опасност за живота
Обновена: 10 юли 2012 18:40 | 10 юли 2012 18:32,
50
Момиченце загина в тежка катастрофа край Девня
Родителите на детето са в болница в тежко състояние. Снимка: архив, Булфото

Момиченце на видима възраст 5-7 години загина днес при тежка катастрофа край Девня, съобщиха от полицията във Варна.

Сигналът за инцидента е подаден около 16,20 часа."Фолксваген Голф" със софийска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в ТИР.

Детето е загинало на място. В колата са пътували мъж и жена, най-вероятно родители на детето.Те са в много тежко състояние и не са контактни. Работата по случая продължава.

Поради тежкия инцидент е затворена отсечка от стария път Шумен-Варна.Организиран е обходен маршрут.

По направлението Шумен-Варна: през село Неофит Рилски-Суворово - АМ "Хемус". По направлението Варна-Шумен: през Суворово -Ветрен-АМ "Хемус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: катастрофаДевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Tozi преди 11 години
Ти си рядко *** човек даже и човек не си.И ти като си от ВАААААААРРРРРНАААААААА да не си безсмъртен.Всъщност си безсмъртен ***.Аз съм от Варна но живея в София това че ти си недъгав и не си успял в живота не ти дава право да пишеш такива неща.Аз познавам човека управлявал лекия автомобил и това което се случи е просто не неописуемо.Пожелавам ти да не ти се случва такова нещо бъди жив и здрав.
41
1
 
0
 
! Отговори
до 45 ия селяндур преди 11 години
митът за пернишкия голф го дължим на такива комплексирани и *** селяци като тебе. чувал ли си някога за обърната по таван кола в перник. в софия средно веднъж на месец има. снощи имаше такава на кръговото на околовръстното за драгалевци. най вероятно няма нищо по медиите. когато е за софия това не е новина
40
4
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
не ми говори за данъците. знам как едни смотани и *** тюфлеци напълнили министерства и агенциийки вземат по над 1000лв и плащат доста данъци ,ама не те хранят те ,а тези де копат за 300 лв и не плащат данъци. храни куче да те лае. *** си като софиянец за да го разбереш това. смърдите на софийскито сметище всичките затова един на друг си викате "селяни" по форумите
39
3
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Абе,"сУфиянЙец",смърди на обор от теб.Не те знам откъде си,но как ще се чувстват всички от твоя град (село),ако се напълни с 3 пъти повече коли от капацитета си...ще те видим тогава дали няма да псуваш и да се чудиш как да избегнеш безсмъртните..Щото 40% от шоферите не са виждали кръгово или регулировчик,не спазват правила за движение или култура на шофиране,и си мислят,че са сами на пътя!И виж колко данъци дава София,и после пиши кой за кого работи.Пари изтичат от София,не се наливат.Комплексар
38
2
 
23
 
! Отговори
Μο преди 11 години
Да ви кажа точно там има страхотен ТРАП и ако си с над 40 колата ти подскача и оттърваш управлението. Всеки божи ден минавам от там поне 2 пъти. Съшата работа е и по магистралата на Девненския мост, такива трапове има в дясното платно че или минаваш и се трошиш на място или сечеш пътя на този в лявата лента и ей ти фатала. Вчера долу-горе по същото време там в района имаше катастрофирал камион.Да му мисли и да *** прощава боко-асфалта ама що гуми и джанти и разбити предници ми дължи, трябва да си гласува по-голяма заплата. Пък после да си *** кара да си вземам ВИНЕТКА!
37
2
 
12
 
! Отговори
Alah Shishevich преди 11 години
Gospodi Boje zasto vze tozi maluk angel na nebeto,surceto mi se kusa za deteto!!!Moli se za nashite izgubeni dushi milo angel4e!Ti ve4e si do Gospod!!!
36
12
 
5
 
! Отговори
Бай ИБан преди 11 години
На калпав пишльо,*** му е крива.Като онова за вълната.Жалко за детенцето,но неговата смърт ще тежи вечно на съвестта на неразумният родител,който никога няма да стане Фитипалди.
35
2
 
14
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
Ти може и да се имаш за голям шофър драги, ама в колоната от тирове срещу тебе все един може да реши да те смачка по случайност. А когато и отзад те понатиснат един два джипа, ще се обади мъжкото в теб че бавиш колоната и караш като пуси и ще направиш грешката да изпревариш забивайки се в турски тир. Проблема не е кой за какъв шофьор се има , а проблема е се регулира потока от коли, където отделният индивид спазва ритъма на мнозинството.
34
23
 
19
 
! Отговори
ХАПЧЕТО преди 11 години
като видиш софийска регистрация / бягай далече/ това са живи селяни с коли / най хубавото на софия знаете кое / табелата за ВАРНААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА/ селяни долни барабар с Б Б иииииииииииииииииииххххххххииииииааааааа
33
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък за последните 2000 км всички автомобили с регистрация СА които видях караха арогантно и на границата на риска.Теи ,че това не са новини,културата на пътя е 0На 100км поне една жестока катастрофа се разминава на косъм и в 70% от случаите е заради арогантно изпреварване.
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кога да я затворят?Зимата ли ?Тогава пак ще ревете.Това си е чисто нещастие.
31
4
 
20
 
! Отговори
само идиоти преди 11 години
Съгл. със Саки - така е в държавата на *** , точно когато движението е най-голямо през юли и август решиха,че магистралата трябва да се затвори за ремонт! През април и май бяха много заети.
30
9
 
38
 
! Отговори
саки преди 11 години
Да затвориш за ремонт магистралата през пиковия летен сезон и да отбиеш движението на леки коли с деца през Девня ,където постоянно идват камиони за Солвей,Агрополихим,Циментов завод,Варовика и Пристанище Запад си е чисто убийство. Благодарете на феодалната фирма Инжстрой Варна и бат Ви Боко Тиквенски и на дебелата министърка на 30 години Павлова.
29
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aз минах оттам автомагистралата е затворена защото има ремонт ама не видях машини и работници. Тя и една магистрала..Бог да прости детенцето!
28
1
 
30
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Като виждам по форумите какви *** има,нормално е и по пътищата да са същите.Жалко за нормално-пишещите,сигурен съм ,че те и на пътя са разумни.Дано вторите да са повече от първите и на двете места.Ама много повече.Искрено се надявам.Успех на всички.
27
2
 
8
 
! Отговори
BoBo преди 11 години
Gospode, Gospode!!!!!!ZASHTO??????????????
26
2
 
23
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Бог да прости!
25
0
 
51
 
! Отговори
пореден преди 11 години
Жалко и тъжно за младото семейство,техните близки и приятели.Милото детенце ... да не дава Господ...Голяма драма и и искрени съболезнования не че ще помогнат ...
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг , както ви е посъветвал номер 11, така и аз ще ви посъветвам същото! Селото е Ветрино, а това трасе е стария път за Варна. За нещастие има много безсмъртни които не са от този район и не познават този път по който отбиват колите от магистралата, защото както е казал номер 24, ремонтират един мост с настилка от времето на бай ви Тошо, и който не отнема ремонт повече от 1,2 седмици. Но нали сме Бг... тук всичко може да почака, а който не познава този стар път, той не знае за какво говорим!
23
0
 
34
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Нека почива в мир детето .