Бездомни псета нахапаха 52-годишен мъж в Сливен

Той е настанен в отделението по ортопедия, състоянието му е добро
Обновена: 16 юли 2012 15:09 | 16 юли 2012 14:17, Красимир Ангелов
146
Бездомни псета нахапаха 52-годишен мъж в Сливен
Нахапаният мъж в болница. Снимка: Impact Press Group

52-годишен мъж е приет за лечение в болницата в Сливен след нападение от улични кучета, съобщават от МБАЛ "Д-р Иван Селимински".

Мъжът е нападнат в нощта на 12 срещу 13 юли в кв."Даме Груев", в района на ЖП гарата.

Пациентът е настанен в отделението по ортопедия, като състоянието му е добро.

По думите на пострадалия най-едрото куче от глутницата го е нахапало по двете ръце. След настаняването в болницата раните на мъжа са обработени от лекарите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Сливеннахапан от куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
krasi преди 11 години
Добре е, защото кучетата са били кастрирани и с чип.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
104, мисля, че проф. Тачков в момента спори с Аристотел относно правотата на тази сентенция.
78
1
 
3
 
! Отговори
Летотсира преди 11 години
Човекът е най-добрия приятел на кучето. Ако човекът не ви е приятел, значи не сте куче.П.С. Кой напада и убива приятелите си?... :)
77
10
 
27
 
! Отговори
Аристотел преди 11 години
Кучето е най- добрия приятел на човека. Ако кучето не ви е приятел, значи не сте човек.
76
4
 
4
 
! Отговори
СТИГА СТЕ ИЗТРИВАЛИ преди 11 години
Престанете да си измисляте и заблуждавате населението!!!!!!!!!!!!!! - sliveninfo/all-news/item/18774-в-община-сливен-няма-информация-за-нахапан-от-бездомни-кучета
75
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКО МОЖЕШ ДА БЪДЕШ НО НЕ И БЪЛГАРИН.КУЧЕТАТА С ПРИВИЛЕГИИ И ПРЕДИМСТВА ПРЕД БЪЛГАРИТИМАНГАЛИТЕ С ПРИВЕЛЕГИИ И ПРЕДИМСТВАМУТРИТЕ СЪЩО А НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ И *** ГО БИЛИ!!! ДО КОГА?????
74
7
 
5
 
! Отговори
. преди 11 години
Горкият човек!КОЙ ще му плати обезщетения за лекарства, куцане, разкъсани дрехи, а ПСИХИЧЕСКОТО напрежение и уплаха?Трябва ли да живеят тези кучета?КУчкари, каква е ПОЛЗАТА от тези кучета? За вас- да! Бройка- пари!Къде живеем? В Държавата на Кучетата? На Планетата на Маймуните?( спомнете си филма"Планетата на маймуните"!!!!!)
73
1
 
7
 
! Отговори
Виетнамец преди 11 години
Сичкото ***, нъ кибапчи! ;)П.С. Кога ще направим хайки за прочистване на градовете от тия ***??? Мястото на дивите животни е в гората, когато са започвали набези по населени места по времето на Вашите баби и дядовци, са се организирали ловни дружинки за справяне с проблема. Добре изпитана и работеща практика...
72
2
 
1
 
! Отговори
СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ преди 11 години
Престанете да си измисляте и заблуждавате населението!!!!!!!!!!!!!! -,
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато спрете да изхвърляте 10 000 животни годишно само в София, тогава ще се реши и проблема. И още нещо - кучета изхвърлят не "кучкарите" а такива като вас, на които не им пука за животните. Иначе много е лесно да ви промият медиите и да изместят проблема, колко му трябва на стадото от "примерни граждани". Няма по-голямо зло от обикновения, равнодушен човек, този който подминава катастрофа или при вик за помощ отвръща глава в другата посока с думите "държавата трябва..."
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой трябва да организира нахапаните и близките на починалите от нахапвания на гадните *** да подадат колективна жалба в Страсбург. Срещу ши.аната държава.
69
1
 
5
 
! Отговори
Tap i grozen преди 11 години
Още едно доказателство, че трябва най-накрая да се вземат сериозни мерки!
68
2
 
11
 
! Отговори
ivza преди 11 години
Може много да се коментира, но аз имам само едно предложение-ВСИЧКИ *** И БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ДА ГИ ХВАНЕМ И ДАДЕМ НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЖИВОТНИТЕ ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ У ДОМА.Предполагам, че тогава ще се намерят законови начини последните да бъдат изгонени от домовете им от съседите заедно с кучетата /ако до тогава не ги ликвидират ***/.ЗНАМ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е НАЙ-ХУБАВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НО ИЗГЛЕЖДА НЯМА ДРУГ НАЧИН.За съжаление живеем в България.
67
9
 
5
 
! Отговори
до 86 преди 11 години
Виж какво моето момче, мен кучета не може и да ме ухапят по няколко причини - не ме е страх от тях и не воня на паника когато минавам покрай тях, ходя с поне два ножа в мен и сгъваема палка, не мрънкам че държавата не ме държи за ръчичка когато пресичам улицата и последно - не съм нещастна жертва като теб. Когато човек има психика на жертва(тип мрън-мрън), рано или късно нещо го сполетява, просто излъчва такива сигнали към околните, дали кучета, *** или пияни чалгаджии ще го сполетят...
66
3
 
3
 
! Отговори
до военен преди 11 години
Това сега ли си го измисли? Че и две момиченца, за да е по-драматично :) Друг е въпроса и че ако наистина е гърмял по посока на двете момиченца колегата ти наистина е застрашил живота на децата, като имам предвид колко са ни кадърни военните и с какви макаренковци ходят наистина късмет че не е нацелил децата. Явно познатият ти не е имал куража просто да разгони кучетата и е избрал по-лесния и опасен вариант.
65
1
 
5
 
! Отговори
до 84 преди 11 години
75, 80 и 83 е една и съща жена-***, това никакъв пич не може да бъде! Много общо гледа на нещата, но явно още не е конкретно ухапана от ***.
64
1
 
9
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Пич няма общо...катастрофи има в цял свят и те се ограничават де що може...бездомни кучета никъде не съм виждал...ни в Германия, ни в Франция нито в Америка ! Тоест това може да се реши ! По строг контрол над домашните и куп други неща... Недей сравнява нещата нямат общо :)
63
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докога в тази държава 1300 възрастни и 120 деца годишно ще умират в катастрофи?
62
0
 
15
 
! Отговори
? преди 11 години
Докога в тази държава *** ще осакатяват и убиват хора?
61
8
 
1
 
! Отговори
до 78 преди 11 години
А ти си живото доказателство че дори човек да няма какво да каже, пак може да се напъне да каже нещо.