Бездомни псета нахапаха 52-годишен мъж в Сливен

Той е настанен в отделението по ортопедия, състоянието му е добро
Обновена: 16 юли 2012 15:09 | 16 юли 2012 14:17, Красимир Ангелов
146
Бездомни псета нахапаха 52-годишен мъж в Сливен
Нахапаният мъж в болница. Снимка: Impact Press Group

52-годишен мъж е приет за лечение в болницата в Сливен след нападение от улични кучета, съобщават от МБАЛ "Д-р Иван Селимински".

Мъжът е нападнат в нощта на 12 срещу 13 юли в кв."Даме Груев", в района на ЖП гарата.

Пациентът е настанен в отделението по ортопедия, като състоянието му е добро.

По думите на пострадалия най-едрото куче от глутницата го е нахапало по двете ръце. След настаняването в болницата раните на мъжа са обработени от лекарите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още по темата: Сливеннахапан от куче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
3
 
! Отговори
до Българин преди 11 години
И тези хиляда и триста българи, които годишно умират при катастрофи плащат данъци. И какво от това? Ако не се оглеждаш докато пресичаш и десет милиона данъци да плащаш, нищо не може да ти помогне. Когато пиян *** насмете спирка с колата си кел файда че хората на спирката плащат данъци? Не може да стоиш в гръмотевична буря с метален прът в ръка и да викаш "Аз плащам данъци". "Делото за спасяване на давещите се - дело на самите давещи се" Илф и Петров. "Някои си умират с предимство" - поговорка.
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимиен преди 11 години
Ако тръгнат да ме нападат кучета, аз се отбранявам. Проблемът е, че като им набия шутовете, отнякъде изскача по някоя фригидна овца и почва да ми крещи, че съм бил изверг. Една даже полиция вика, та се разправяхме. Нищо не ми направиха, де, ама маса време си изгубих.
58
3
 
18
 
! Отговори
до 75 преди 11 години
Ти си живото доказателство, че има доста ****ти !
57
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 11 години
А ако има нещо по-долно от помиярозащитниците, то това са мангалозащитниците.Поне някои от кучезащитниците прибират по някой пес у домът си и се грижат за него както трябва, но досега не съм чул мангалозащитник да си вземе семейство *** в къщи и да ги храни и да ги отглежда.... да не говорим, че *** са много по-опасни от ***.
56
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
74 - аз пък смятам, че щом живея в тая държава и плащам данъци, то държавата трябва да застрашава животът и собствеността ми !!! Ти явно живееш още в първобитната епоха.
55
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам чувството че тук пишат предимно нискочели индивиди с основно образование. Само като чета мисли от рода на "кучкарите и еколозите са наркомани, терористи..." и н`ам к`во си още и умирам от смях. Големи *** има тук.
54
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаете ли каква е разликата между мен и вас? Ако ме нахапят кучета ще обвинявам единствено себе си. Ако ме оберат *** ще обвинявам единствено себе си. Аз ще бъда виновен, понеже не съм се защитил, а не държавата. Това е една от причините да нося винаги между два и четири ножа с мен - трябва да мога да въоръжа и поне двама приятели ако се наложи. Свикнал съм да се оправям сам, а не да мрънкам като кинодеец че държавата не ми е оправила живота и не ме е държала за ръчичка.
53
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Докога в тая държава *** и *** ще имат повече права от хората???
52
2
 
6
 
! Отговори
main kampf преди 11 години
bate...kucheta ,***,turci vsichko trebva da bude izbito...inache shte ni zatriqt kato naciq....sled 20 30 god shte sme malcinstvo...i shte sloguvame na mirizlivite chernilki...shte e strah da otidem do magazina....izbivai te vsichko shto e cherno nared....kucheta na momenta ki trepaite
51
1
 
7
 
! Отговори
До 67: преди 11 години
Под "съответните органи" санитарите в лудницата ли имаш в предвид?
50
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
60, омръзнало ми е от такива като теб. Ами, не, не съм ги предизвикал - карам си колелото и изведнъж от храстите изскача глутница и се опива да ме докопа. Според теб как съм ги предизвикал, да не съм ги гонил из храстите, я?
49
3
 
18
 
! Отговори
До 52 - ИНФО! преди 11 години
Ти да не мислиш, че мозъкът на тия "природозащитници" е по-голям от кибритена кутийка? Защитават тъпите ***, ама когато *** наръфат някой човек не отиват да му дарят някой орган или поне кръв! Подскачаха като ненормални срещу закона за горите, ама когато Витоша се запали не отидоха да гасят заедно с другите доброволци! Ако тия *** са природозащитници аз съм император на Вселената! Просто се правят на интересни, за да бъдат забелязани!
48
3
 
13
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
Какво чакате...да умре още някой нахапан от гадни мръсни ***??? Разстрел на цялата глутница.Или подобрете обменните начала с Република Виетнам за обмяна на студенти.Докарайте виетнамците,те знаят как да се справят с кучетата.Едно бездомно няма да има
47
1
 
12
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Няма, защото ще осъдиш общината да ти плаща докато си жив. Съответно ако те хванат, че изхвърлиш куче на улицата ти ще плащаш докато си жив. Ако искаш да гледаш куче си плащаш, завеждат те в регистъра, слагат му чип, ваксини, ти съответно му слагаш намордник, прибираш му лай.ната в пликче като тропа и го разхождаш в обозначените места.
46
22
 
9
 
! Отговори
slivnaliika преди 11 години
Аз живея в точно до жп гарата и НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ на статията. Вярно, има бездомни кучета, но те са БЕЗОБИДНИ и страхливи. Всеки, който има куче знае, че то не посяга, ако не го закачиш!
45
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имал съм дворни кучета. Гледах ги, хранех ги. Едно го отровиха - много лаело. Обичам животните. И въпреки това наскоро ме нападна глутница кучета, докато си карах колелото. Мястото на животните не е на улицата, това е.
44
4
 
13
 
! Отговори
varg преди 11 години
Политиката на геноцид изпълнявана от правителството на Герб продължава с пълна сила всеки ден.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма смисъл да се хабите, хора. Както и много други работи в побърканата ни държава, така и бездомните кучета са солиден бизнес, от който няколко псевдозащитници изкарват много добри пари. И колкото и да се опитвате да се справите с проблема, толкова отпора ще е по-жесток. А, че този бизнес взима по 2-3-5 жертви на година, не е чак толкова. Само се замислете цигарената, автомобилна или други индустрии колко човешки живота жертват годишно...
42
0
 
26
 
! Отговори
Виж, 37 преди 11 години
Много грешиш! Вземи да прочетеш малко за психологията на глутницата и кучетат преди да пишеш глупости. Не е вярно, че кучетата трябва да са застрашени, за да нападат. Кучетата нападат за да пазят територията си. Поведението им е различно в различните часове на денонощието и различните места на които ги забелязвате.Факт е, че хората сме виновни за това положение на нещата, но факт е също, че глутницата и човекът не могат да съжителстват съвместно.
41
2
 
11
 
! Отговори
а преди 11 години
Хайде сега природозащитниците да направят своя коментар!