Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик

БСП заснели случката пред секция 8, където гласуват ромите
22 юли 2012 13:50,
175
Полицаи на изборен инструктаж в ГЕРБ – Белоградчик
Инструктажът. Снимка: БСП

Представители на ГЕРБ - Белоградчик инструктират струпаните полицейските части в града, съобщиха от БСП.

От червената централа пуснаха и снимка, на която се вижда как областният директор на МВР Марчо Марков и началникът на РПУ – Белоградчик Слави Славчев получават инструктаж за действията си в изборния ден от координатора на ГЕРБ – Белоградчик Венелин Йорданов.

Случката се разиграва пред секция 8 в града, където гласуват ромските избиратели от кв."Карловица".

"Представете си докъде са стигнали в наглостта си", възмути се зам.-председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков.

"Въпреки струпването на множество полицейски служители, се наблюдава видимо бездействие от органите на реда, особено по отношение на натиска на който са подложени ромите - да гласуват за определена партия", допълни той.

Миков припомни, че на фона на изборния ден в града в секция номер 8 се констатира изключително висока избирателна активност.

По-рано днес от местната ОИК съобщиха, че избиретелната активност към 10 часа е 21%.

Пет жалби от политически партии бяха постъпили до този час, но от комисията констатираха, че изборният процес протича нормално.

Още по темата

Общо 6225 избиратели в общината гласуват днес за избор на 13 общински съветници на днешните частични избори, след като през март ВАС отмени резултатите от проведените местни избори през октомври 2011 година.

В тях бяха посочени допуснати нарушения на избирателния кодекс като невписване в избирателните списъци на ЕГН и данни от документи, които биха могли променят изборния резултат.

За участие в изборите сега са допуснати 12 партии и Коалиция "На чисто".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мрънкащи другари на червена сянка в dnes.bg. Нещата са ясни... Мрънкайте другари, мрънкайте.
114
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, на Фидоската дясната ръка, с която купуваше изборите в Монтанско, я окошариха за постоянно. На Белоградчик помагат пловдивските гербери и си докарали даже председателка на СИК в секция 8 - ***, в която гласуват 15 % от имащите право на глас. Жената е обучена от Тотев, а лекциите му са вече като наръчник в Ю тюб. Гледайте!
113
2
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Много ми е чудно как така Фидоска не е отишла да удари едно рамо,или много и е топло,а нещо и започна да си затваря човката.
112
5
 
22
 
! Отговори
наум преди 11 години
аз си спомням за един инструктаж на предишните избори в партийната организация на ГЕРБ-София- там едни господин обясняваше как се купуват гласове, даже обяви тарифата и каза , че на всеки активист, донесъл десет гласа, му се полагат 50 лв, как се манипулират изборните списъци с мъртви души на уврелите, но още фигуриращи хора и на тяхно място да се гласува, как в комисите се работи с колегите и им се предлагат пари да си затворят очите-сигурно пак за такъв иснструктаж става дума,ама те това знаят
111
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ISKA IM SE MNOGO NA GERBERASTITE DA SI KUPQT O6TE EDIN MANDAT.DA, SALDKO E, GRABI6 EDIN NAROD TAKA KAKTO NIKOI DOSEGA NE GO E PRAVIL, KAKVO LI NE ZA DA SE SKUBE OT VSEKI I OT VSI4KO.I KAKUV E REZULTATA..BEDNOST, OT4AQNIE,PROTIVOPOSTAVQNE, ZAGRABVANE NA USPE6EN BIZNES KATO SE IZPOLZVAT VSI4KI LOSTOVE NA VLASTTA, IZPOLZVANE NA MVR SRE6TU NESUGLASNITE, UREJDANE NA BLIZKI I POZNATI S KAKVOTO MOJE, PRIMER CVETELINKA S VISOKATA CENA NA ZELENATA ENERGIQ ZA 20 GODINI,I MILIQRDI V LI4NITE SMERTKI NA B.B.
110
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са бъдещето на България според Американския посланик у нас !ГЕРБ правилно се ориентира към най-верният им електорат - плащаш добре и получаваш ***.Който не вярва, да пита Тотев *** кмет на Пловдив и настойник на Столипиново.Нали *** го направиха кмет!
109
34
 
9
 
! Отговори
НеСтанипишко преди 11 години
Като знам как БСП организира избори из страната - напълно подкрепям всички методи на ГЕРБ.Просто няма как да се противостои на мафията с демократични средства. Това е пределно ясно от последните десетилетия.
108
24
 
6
 
! Отговори
до 137 преди 11 години
по интересното е, че още с публикуване на новинатаимаше поне 15-ина мнения за около минута. ....СМЕШКОВЦИЖАЛКИ СМЕШКОВЦИникога, ама никога няма повече да видите власт, гадове турско-червени !!
107
3
 
24
 
! Отговори
Киро преди 11 години
Пишете "герб прави избори" в ютуб,гледайте първата част,тотев си го каза как се прави....платили сме 2 статии за утре.................има активисти на друга партия дето пречат,трябва да ги арестуваме..........прекалено малко са невалидните бюлетини,искам повече....... :)))
106
3
 
8
 
! Отговори
не преди 11 години
долу гроб и бсп
105
33
 
10
 
! Отговори
онемях преди 11 години
Това ли им е компромата на комунистите ! Някакви трима оторизирани по принцип при провеждане на избори с различни функции стоят и си говорят. Направо смях, по- безобидна и нелепа снимка не съм виждал. Не отива на хора с половинвековен опит в манипулациите на масите да се представят на такова махленско ниво.
104
38
 
8
 
! Отговори
Бай ИБан преди 11 години
Отчаяно стенание на БСП върхушката.Мъчете се в агония крадливи комунисти.Не разбрахте ли,че времето ви е изтекло.Долно и продажно съсловие и *** на руските поробители.Ще ви изхвърлим на бунището на забравата червени ***.
103
11
 
8
 
! Отговори
Професора преди 11 години
до 133Този "файтон хора" както ни наричаш бяхме истинска лавина на честването на 175 години от рождението на Левски.И се моли да бъдем мнозинство след изборите,защото не искаме да вземем властта за да крадем, както направиха всички партии след 1990,а да измъкнем България от тинята.
102
9
 
43
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Кои всъшност са Герб.Банда комсомолски секретари,бивши кадри на ДС и ДКМС,контрабандисти,лобисти и все некадърници.За кого работят-за олигархията-за Златев,Бориславова,за червените генерали на БКП.Кого мразят-народа на България като му увеличават ток,вода ,парно и всичко друго,а заплатите са замразени и на фона на инфлацията за 3 години-практически изядени.Какво да направим-да им дадем решителен отпор на изборите и да протестираме активно при всяка несправедливост.НФСБ-ние обичаме България!
101
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие Професоре сте един файтон хора и от Вас нищо не зависи.
100
10
 
34
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Герб са родоотстъпническа партия,която влиза в учебниците като най-големите престъпници начело на една държава.Мафиотското им минало е съчетано с невиждана неграмотност и неспособност да решат какъвто и да е проблем.Диктатурата на Герб се готви за мащабни фалшификации на предстоящите избори,но и ние от НФСБ сме готови за контра действия.Ще обучим достатъчен брой наблюдатели на изборния процес.Подготвили сме и камери и репортерски екипи в повечето населени места.На Борисов няма да му мине номера
99
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП са чисти като сълза нали...Бившият зам.-министър на земеделието от кабинета "Станишев" Светлана Бъчварова е хваната в конфликт на интереси. Като председател на Стопанската академия през 2009 г. тя е сключвала застрахователни договори, ползвайки услугите на фирма, собственост на дъщеря и.
98
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи според БСП тези хора не трябва да се срещат и разговарят. Но бсп забравиха пък как техни хора си пиеха кафето с "героите" Маджо, Галеви и сие.
97
9
 
37
 
! Отговори
боко тиквов преди 11 години
на конгреса на младежкото герб дадох заповед да са активни в интернета и ето че има полза .моите младежи жулят опозицията вместо мен щото аз от нет не вдявам все пак съм пожарникарче .браво деца мой дерзайте по борисовски пък за награда ще ви допусна до кацата с медец стига цецо и федоска да не са го опапали.а тези тримата хубавци не са обсъждали изборите,абсурд .обсъждали са според данс и цецо въпроса дали ще ме вземат в манчестър юнайтед на местото на бербатов.а бербо да стане член на герб.
96
31
 
8
 
! Отговори
До 115 преди 11 години
Цвъ, Цвъ, ама ви нацвъка отгоре до долу. Въпреки постоянните компромати и пречене със всички средства: медиини, парламентарни с цел съботиране работата на вътрешния ни министър, бяха хванати Наглите, Октопода, Пещо Сумиста, Златко Баретата, Трактора, Хамстера и само заради корумпирания ни Гоцевски съд, десетки още престъпници можеха вече отдавна да бъдат осъдени, а не да се протакат делата им с години и цялата си наглост БСП иска вот на недоверие за съдебната ни система! Какво общо имат ГЕРБ