Хасковлия се барикадира в жилището си с пушка, не пусна ДНСК да го събори

Драмата държа на крак полицията в града
19 сеп 2012 16:26,
138
Хасковлия се барикадира в жилището си с пушка, не пусна ДНСК да го събори
Лекари мерят кръвното на Георги Кьосепашев. Снимка: Impact Press Group

Хасковлия се барикадира в жилището си с пушка и не допусна представители на ДНСК и работници, които трябваше да разрушат втория етаж от сградата, който е обявен за незаконен.

Акцията беше осуетена на два пъти днес. Сутринта Георги Кьосепашев заключи входа към имота си и не пусна представителите на ДНСК, след което му прилоша и беше отведен с линейка за преглед в болницата.

Няколко часа по-късно работниците дойдоха отново, този път с доста представители на полицията. Тогава Кьосепашев извади законното си оръжие и се барикадира в жилището.

Малко по-късно полицаи проведоха беседа с него и семейството му и го отведоха с патрулка.

Сагата с жилището на семейството е от преди 15 години. Тогава те си построили етаж над законните магазини. Била им издадена заповед за събаряне, но те обжалвали в съда и спечелили делото. Тогава решили, че всичко е наред.

През 2003 година се наложило да изготвят проект, който внесли в общината и бил одобрен, но така и не получили разрешение за строителство.

През 2008 година отново се повторило всичко. Направили нов проект и го внесли, но получили отказ за узаконяване, тъй като по план в района не можело да има жилищни сгради, а само офиси.

След това се намесили от Строителния контрол, които издали заповед за събаряне. Тя била потвърдена на всички инстанции.

От ДНСК коментираха, че няма вариант жилището да не бъде съборено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: ХасковоДНСК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
15
 
5
 
! Отговори
Алов преди 11 години
За какво му е жилище бе, за да плаща данъци ли?
85
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА, БЕ БЕЗБОЖНИЦИ!ЗАЩО НЕ СЪБОРИТЕ НЕЗАКОННИТЕ ПАЛАТИ, А НА ЧОВЕКА ЖИЛИЩЕТО ЩЕ МИ СЪБАРЯТЕ!ЩОМ Е СПЕЧЕЛИЛ ДЕЛАТА, КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ?ГРЪМ ДА ВИ УДАРИ!
84
0
 
44
 
! Отговори
valya.doncheva.5 преди 11 години
Да-а-а. Ако беше дворец или хотелски комплекс, нямаше да има затруднения. Нямаше даже да му се налага да плаща данък и такса. Ама нали е обикновен човек, който иска да си построи жилище, без да слугува на тоя и оня... Подкуп за одобрение на проекта не е дал. Властта, както знаем се е преборила с беззаконното строителство навсякъде, та е опряла до бай Георги от Хасково. А родната полиция, когато не разпространява фалшиви винетки и не убива красиви жени, ни пази.
83
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хайде да организираме протест?
82
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 102Да,но прочети ето това:"Тогава те си построили етаж над законните магазини. Била им издадена заповед за събаряне, но те обжалвали в съда и спечелили делото."Е?
81
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Законите трябва да се спазват. Жал ми е за човека, но закона е над всички. Закона е над ***, бизнесмените и т.н.
80
1
 
22
 
! Отговори
мравка преди 11 години
Като няма правда , всеки почна да я търси сам. Егати мафиотската държава. Всичко се решава с парите и с приятелството- едно мачле и гова работа.Но всеки не може да е футбалист.
79
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахахахахаха хИлИкоптер....хахахахахахаахахахаха.
78
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров премиер!Вижте последните клипове от парламента, в които Вожда прави ГЕРБ на парцали ! Напишете Ютюб само Волен Сидеров!
77
4
 
42
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Всички *** квартали са незаконни , но там ДНСК не влиза.Герберистан-държавата на безумието.
76
6
 
34
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
един истински мъж и патриот Български Патриотичен ФронтВ Битка за Истинската България
75
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Всички незаконни строежи, извършени след влизане в сила на Закона за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията - 26.07.2003 г. подлежат на премахване."Нещо човека с правото си брани имота си!
74
4
 
36
 
! Отговори
СРАМ И ПОЗОР преди 11 години
СЪБОРИХА ВСИЧКИТЕ ВИЛИ И ПАЛАНКИ НА КРАДЦИТЕ , ЧЕ СЕ ХВАНАХА НА СИРОМАХА ДА МУ РУШАТ ..................... СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС БЪЛГАРИ , ЧЕ СЕДИМ И НЕ ИМ ПОДИРИМ СМЕТКАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА НИ ПЛАТЯТ ЗА 22 ГОДИНИ КРАЖБА ПРЕДАТЕЛСТВА И РАЗРУШЕНИЯ ......СРАМ И ПОЗОР , ЧЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ САМО СА НА СВОБОДА АМИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СМУЧАТ И ГРИЗЪТ КОКЪЛА НА МРЪСНАТА ВЛАСТ - ДА СЕ СУЧАТ И УСУКВАТ ,ДА СЕ ДУПЯТ И ЛИЖАТ , ДА ПЛЕЗЯТ ЕЗИК И ДА ЛАЯТ .......СРАМ И ПОЗОР,ЧЕ НЕ ЗАЩИТИХМЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ...
73
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои на идея има ли дали парламента е узаконен и всички промени които са наложени в него!Маи маи за едно прокетче да се събаря стана нова мода за отмъщение и рекет.Вадя и наред по които видя ,това е дом бе ще си го браня и защитавам ако ще и НАТО да спасява родната полиция от мен!На фона на всичките крадени хотели и незакони *** в паркове и забранени зони това е грозно.
72
6
 
22
 
! Отговори
Новини преди 11 години
Северно корейският комунистически лидер Ким Чен Ун , обяви днес , че скоро предстои среща на високо ниво с българският си колега Бо Тик Вун , на която ще се обсъжда светлото бъдеще на двата братски народа и целия комунистически интернационал !
71
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
15 години тормоз ... няма такава държава.Всяко лято едно и също миналата година се гавриха с хората от Несебър така.Какво стана с палатите дето ги снимахте с хиликоптера?Нищо само дето за разходки с хиликоптер трябваше да плати данакоплатеца.
70
0
 
24
 
! Отговори
До 73 преди 11 години
До Анонимен,ти като си плащаш осигуровките да не би да се пенсионираш на 45г./освен по болест/да не би да получавашбезплатна медицина не виждаш ли че няма смисъл всичкое шменти капели.Акакво ще кажеш за мутренските хотели и къщи ами за митничарите сред тях няма ***.
69
1
 
25
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Президента няма ли да се барикадира и той ако искат да му бутнат вилата на самият морски бряг или няма тюфек?
68
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А хотел Дюн, който е на самия плаж? Да ви имам двойните стандарти и после защо българина бил злобен, ами как да не злобее човек?
67
4
 
16
 
! Отговори
ром с манго преди 11 години
Браво на ГЕРБ ! Събаряй бат* Бойко,събаряй че требе да берем жилезо че чаветата са гладни.