Борисов освещава и строи с трима министри

Премиерът на визита из Черноморието
23 сеп 2012 11:06, Петя Славова
119
Борисов освещава и строи с трима министри
Премиерът Борисов в компанията на Лиляна Павлова режат лентата на рехабилитиран участък от пътя Генерал Тошево преди дни.Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в церемония за официалното откриване на МБАЛ "Черноморска" и общински медицински център в Бургас, съобщи БТА.

Премиерът ще посети и село Порой, община Поморие, където ще бъде осветена църквата "Свети Димитър". Ще присъства и на началото на строителните работи по реконструкцията на пътя Слънчев бряг-Бургас.

С него ще бъдат и  министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, и министърът на транспорта, информационните технологиии съобщенията Ивайло Московски.

По-рано през деня министрите ще посетят археологическите разкопки в центъра на Созопол до църквата "Св. Св. Кирил и Методий".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
12
 
! Отговори
Кратун преди 11 години
...Борисов явно идва направо от нивата с картофите. Поне мотиката е останала извън кадъра...
38
17
 
8
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Пътища, магистрали, естакади, метро, жп. линии, болници, спортни зали, детски площадки, паркинги, градинки! ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ!
37
7
 
16
 
! Отговори
Кратун преди 11 години
Кой е тоя *** на снимката?
36
0
 
4
 
! Отговори
до анонимния 35 преди 11 години
Оооо, точката още не е сложена, но не си мисли, че Бойко ще я сложи: )))))
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано турци да ви управляват пак от 2013 така както беше и преди 2008....
34
2
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Събрание на министерски съвет)-Така -от утре казвате че всичко ще поевтинене-септември 2012-тока ..месото храните от първа необходимост, газта сме подписали супер отстъпка -бензина пада цената, пенсии и заплати ще ги вдигаме поетапно и програми като тази "Достойни старини" тройно доброволно пенсионно облагане -аа ние ще направим точно обратното --ще вдигаме понеже ни натискат нашите бизнес партньори от Европа - пък и лошият материял вече 23 г е свикнал с мизерията -стягане на коланите до край)
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бандата на шаро пак избяга в паралелен свят!Имам чуството ,че в България останаха точно два града София и Бургас ,а тоя пак пропуска стачки и се скрива надалече.
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Борисов освещава и строи с трима министри"- Право да освещават имат свещениците и др. духовни лица, тази Тиква може само да осквернява.
31
9
 
30
 
! Отговори
6 6 6 преди 11 години
ЕДНО Е ДА СИ САМОВЛЮБЕН И ***,АМА ДА ТЕ ПЛЮЯТ ХОРАТА А ТИ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ДЪЖД ТЕ ВАЛИ ТРЯБВА ДА СИ МНОГО САМОВЛЮБЕН И *** ИЛИ ПЪК ДЕБЕЛОКОЖ И БЕЗЧУВСТВЕН ИЛИ НАГЪЛ И ПОДЪЛ . ТОВА СИ ТИ ГОСПОДИН "ПРЕМИЕР" ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО И ЕДНО ГОЛЯМО СТРАДАНИЕ ЗА БЪЛГАРИНА И ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НИЗОСТТА ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ !!!! ЕДНО Е ДА ОТКРАДНЕШ ОТ БОГАТ, НО ДА ОТКРАДНЕШ ЖИВОТА НА ЦЯЛ НАРОД И ДА ГО КАРАШ ДА НЕ ВИЖДА БЪДЕЩЕ ,ТОВА Е ВЕЧЕ ЖЕСТОКО И ЖАЛКО ЗА САМИЯ ТЕБ.
30
7
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Ало ало --виж там този Бирата Мирата --и митничарчето да го върнете на работа че с него ритам топка .тигри ако вкарам 5 гола ще ви кача на моя самолет да видите къде аз се возя ...АЛо -Златев от утре вдигаме бензина че с Плевнята ще строим хотелски комплекси на Ривиерата.пък и ти още малко земя остана в Обзор трябва да я купиш ,,Ало НСО ли е -от утре ще видам закон да блъскате всички по пътя и даже да поступвате бременни и старци -няма само пенсионери да ни нападат я --вижте как нападат Цветанов
29
7
 
19
 
! Отговори
ДО 35 преди 11 години
ЗА ДПС И БОЙКО МНОГО БЪРКАШ...АМА МНОГО!
28
46
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ме интересува какъв е Бойко ...За мен е ВАЖНО, че Бойко ни отдалечава от гадните руснаци и че ДПС е натикано в ъгъла.Точка !
27
10
 
23
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Хранителен магазин.Влиза един и подава 1лв. с думите:-Една баничка- Два лева - отговаря продавачката.От днес е 2 лв. 1 за баничката и 1 за Бойко Борисов. Всички стоки от днес са с 1 лв.по -скъпи-Ами..добре ,казва човекът и подава 2 лв. Продавачката веднага му връща 1лв. с думите:- Баничките свършиха.
26
5
 
20
 
! Отговори
от Бургасъ преди 11 години
Да вземат да идат до остров Св.Анастасия, да кръстят костенурката на Лилето Павлова, че то така не може. Тъй и тъй ще освещават да карат наред, то наистина нищо свято не остана в майка България. Бойко заобиколен от най-големите си *** от министрите, това ще е голям купон. Настоящи строители на капитализъма у нас. Ще чакам видео все пак да качите да се посмеем малко.
25
4
 
23
 
! Отговори
Обикновен Българин преди 11 години
Време е ние като народ търпял им простотиите три години да им осветим с кандило пътя гъм сгромолясването от властта.Нещастници!
24
4
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Края на сезона настъпи --и с него мутрите идват да си вземат летния оборот)--догодина пак ....
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до изборите ще има такива постановки и геройски постъпки, че холивудските сценаристи ще ги изучават с години. Само матреала да е доволен, да псува предишните и да не помни НИЩО.
22
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този реже ленти,при Станишката и лентите щяха да са изкрадени.
21
3
 
22
 
! Отговори
sas преди 11 години
Здравната министърка да обясни как поискаха във Варна 15 бона за консумативи за операция на главата на 20-годишното момиче, което умря. ***.
20
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дали може да ореже един чувал лентички за един ден? Примерно в една стая, седи си и си реже.Бареков до него го интервюира, заедно с две-три телевизии и само десетина от Пресата.