Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга

Полицията търси свидетели на произшествието
16 дек 2012 12:31,
87
Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга
Снимка: Bulphoto

Шофьор прегази велосипедист в катастрофа, след което избяга, съобщиха от "Пътна полиция”, цитирани от Дарик.

Инцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище на крайезерния път Варна-Белослав. Автомобил блъснал 41-годишен мъж на велосипед, който е загинал.

След произшествието шофьорът на колата е избягал и се издирва. От полицията умоляват хората, станали свидетели на произшествието или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Още две тежки катастрофи са станали във Варненска област през денонощието, но при тях няма загинали. Общо 22 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и областта през последните 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27 определено е психично болен под подобна манипулация,лошото е,че за такива отговарят други болни по лудниците,поемащи отговорността да патят.
26
1
 
8
 
! Отговори
до35 преди 11 години
Това златно правило е противозаконно и малоумно
25
8
 
4
 
! Отговори
do 27 преди 11 години
Селчо, отвори си снимки да видиш в Копенхаген колко много *** живеят....А дано попаднеш на мен някой път да видиш как ще се чудиш ти ли си повече потрошен или трошляка ти! Златното правило при каране на велосипед е да се движеш СРЕЩУ посоката на движение на трафика. Така имаш възможност да реагираш на движението на автомобилите срещу теб. Още по-важно е да спазваш светофарната уредба и поне да намаляш максимално при пешеходмите пътеки. Иначе си наполовина в болницата...
24
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Алооооооооооооо,Софиянчето на колко туби бензин са баба ти и дядо ти,95% от ПТП са от такива като теб
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
100% съм съгласен с теб. А защо не спазват закона?? Ами щото всички селяни станаха Бойко борисовци и за тях законите не важат.Поне така си мислят.Докато някой не им насока канчето започнат с въпросите :Ама какво стана?Защо точно на мен? И т.н.
22
8
 
7
 
! Отговори
TS преди 11 години
Нация от убийци и далавераджии. Сега тоя *** ще си се прибере без да му пука и ще седнат коледно да се наплюскат с копеленцата и Ганьовица покрай елхичката от отсечено живо дръвче.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен, може би защото във Варна е около 5 градуса, затова. 27ми просто такива като теб са срам и позор за нашия народ!
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4Прав си!Никога не бих избягал.Просто ще си тръгна но преди това ако е жив *** ще го утрепам от бой че е там където НЕ БИВА ДА БЪДЕ и ми създава такива неприятности.Абе ненормалници някой запита ли се що за *** е велосипедиста да кара колело при минусови температури посред зима?????
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я един *** по малко ...
18
4
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Колоездачите са най-невъзпитаните участници в движенито (много по-опасни са от пешеходците, които пресичат като овце). Да сте чули за санкциониран колоездач за това, че е без светлоотразителна жилетка, за това, че кара по средата на платното; за това, че не слиза от велосипеда когато прекосява пешеходна пътека и т.н? А Всички тези неща са написани в закона, само където сме оставили всеки да си прави каквото си иска. Да караш колело без да имат възможност да те виждат околните си е самоубийство!!
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено че ще избяга!Да не е луд да седи за да го обвинят във всички земни грехове.Тъпите българи не си дават сметка че с тази полицейщина и безумни закони хората ще се променят към ЛОШО!Но за да се разбере това е нужен УМ а знаем че в мнозинството българи той ЛИПСВА!
16
2
 
25
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Баща ми блъсна две момичета, бяха с леки охлузвания а едното със счупен крак, изкочили бягайки от храстите до пътя и станала работата. Не е избягал а се е обадил и освен това плати операцията на момичето без да са го обвинили (макар, че камерите впоследствие доказаха неговата невинност). Това което искам да кажа е, че бягането от отговорност по- скоро ще ти увеличи вината, отколкото да те оневини.
15
2
 
12
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
Този път го знам изключително добре, тъй като имам къща в на 2-3 км от Белослав. Има няколко човека с колелета, които карат без никакви светлоотразилни ленти или каквото ид а еобозначение, без светлини и в повечето случаи поне единия го знам, че е пиян. Лично аз много пъти съм бил на косъм да блъсна колоездач там, просто пътя през деня е без видимост поради завоите и е изключително разбит. Не оправдавам шофьора, той вече е престъпник, дори и да не е имал вина, но предполагам какво е станало.
14
3
 
25
 
! Отговори
Секача преди 11 години
Tия *** с щайгите са много опасни.Призовавам полицията да вземе мерки. Истинският велосипедист е с каска и жилетка и се движи съобразно се правилника за движение. Останалите са самоубийци особено тези с черни дрехи и без светлини!!!
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо шофьора на колата ще бяга ако не е виновен?
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато някои от вас нападат велосипедиста, замислете се само колко *** в коли има.
11
3
 
11
 
! Отговори
Жо преди 11 години
СНИМКАТА не е от същата катастрофа. "Инцидентът е станал около 20 ч. снощи"- т.е. в тъмната част от денонощието.
10
1
 
16
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Снимката както винаги е подвеждаща и нямаща нищо общо със съответния случай.Произшествието е станало в 20ч вечерта а по това време отдавна е тъмно,но това не пречи на незнайният автор да показва дневна снимка на слънчева светлина...
9
14
 
13
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Еми велисипедисто е виновен. Кво прай на улицата, аз защо не влизам при лъва в зоопарка?
8
1
 
26
 
! Отговори
Жо преди 11 години
ВНИМАНИЕ, ШОФЬОРИ! Внимание, когато видите велосипедист! Те са най-непредсказуемите участници в движението. Завиването на ляво без сигнал /за да заобиколят препятствие/ е най-често срещаното нарушение. Друга опасна маневра е , когато велосипедист достигне до пешеходна пътека и мислейки, че е с предимство, завие рязко наляво за да пресече улицата по пътеката, без да слиза от велосипеда си.Не коментирам конкретния случай, защото не знам какво се е случило.Жалко за човека, отишъл си на 41 години.