Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга

Полицията търси свидетели на произшествието
16 дек 2012 12:31,
87
Велосипедист загина , блъснат от автомобил, шофьорът избяга
Снимка: Bulphoto

Шофьор прегази велосипедист в катастрофа, след което избяга, съобщиха от "Пътна полиция”, цитирани от Дарик.

Инцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище на крайезерния път Варна-Белослав. Автомобил блъснал 41-годишен мъж на велосипед, който е загинал.

След произшествието шофьорът на колата е избягал и се издирва. От полицията умоляват хората, станали свидетели на произшествието или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Още две тежки катастрофи са станали във Варненска област през денонощието, но при тях няма загинали. Общо 22 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и областта през последните 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати *** сте, след убийство и престъпление - при избягал извършител, да изкарвате убития невинен. Някой ден когато *** ви погнат мачетета и брадви, вас и децата ви, си спомнете за това какви *** сте били!
46
0
 
24
 
! Отговори
Велисипедист преди 11 години
Няколко съвета за оцеляване на пътя:- Носете каска (дори да не ви отива на облеклото, по добре е отколкото да ви чегъртат мозъка от асфалта)- Носете отражателна жилетка ,Бъдете забележими - Ослушвайте се и се оглеждайте за опасни шофиори (на пътя видимостта е живот)- Избягвайте участъци с бързо и/или натоварено движение- Спазвайте правилата за движение, освен ако не се налага- Бъдете на щрек за опасни ситуации (изпреварвания, дупки, пясък...)
45
1
 
29
 
! Отговори
Психоглог преди 11 години
Каквото и да е станало, аз не мога да оправдая шофьора! Добре, блъснал си го, слез му помогни бе! Може, даже е много вероятно да го спасиш! Как може да зарежеш агонизиращ човек на асфалта и да криеш жалката си кожица?
44
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Велосипедиста е участник в движението . Това се е случило в тъмната част на денонощието.Трябва да се вземе предвид дали е имал светлини , дали е бил с жилетка , дали не е употребил алкохол. Има избягал от ПТП и нищо повече. Но когато има смърт задължително има и следствие. А същите неща трябва да се вземат предвид и другия участник, но преди да е доказано кой е причинил ПТП-то не може да се хвърлят обвинения срещу никои просто поредната медийна глупост
43
4
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Не съм от село,а от град така,че ще си пия пиенето в градския ресторант,ако знаеш историята на България ще ти дам и жокер,когато моят град е бил Столица София е била Провинция,но никой не Ви е обиждал,че сте Селяни,защото ако ги няма Селяните Вие в София ще ядете.....
42
2
 
4
 
! Отговори
Секача 55 преди 11 години
Е И? поредния *** какво искаш да кажеш ,че съществуват простаци ли. Или че тия простаци с колите са по малко от тези с колелата
41
4
 
4
 
! Отговори
На мен ми се случи преди 11 години
нещо друго,преди повече от 20 г.,беше още социализъм.Привечер ние, децата от квартала, играехме на народна топка.Беше възможно това да става на улицата,защото тогава все още нямаше чак толкова много коли.Улицата ни е дълга и права - от 400-500 м можеш да видиш,че на платното играят деца.Залисани в играта,не видяхме откъде връхлетя велосипедист /млад мъж, а не юноша/.Няколко дечица паднахме, а той,псувайки,избяга,без да го е грижа кой как е пострадал.Родителите не успяха да открият кой беше този.
40
0
 
8
 
! Отговори
do40 преди 11 години
как ще караш в насрещното бе ти луд ли си ?? После такива като тебе ги пишат по вестниците щото се имат за големи умници. Вземи се образовай или поне прочети закона за движение по пътищата.
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
господа, леко ме съмнява тази снимка да е от този инцидент - в текста пише 20 часа. Силно ме съмнява да са оставили трупа до сутринта за да го снимат на светло, а и панталоните на типа вдясно май са тънички за това време на годината.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
basi kolko e svetlo, spored snimkata na drvenoto pristaniste v 20h u Varna ubaa Varna Obi4ah teИнцидентът е станал около 20 часа снощи, недалече от Дървеното пристанище
37
0
 
2
 
! Отговори
tez преди 11 години
До Анонимен abe ti si tur4olia mai aaaaaaaaaaaaaaaa
36
0
 
6
 
! Отговори
смок преди 11 години
Условна присъда, особено ако е от правилните хора... Те така
35
1
 
2
 
! Отговори
edi преди 11 години
До Анонимен ei blgarin skapan vij 4e vie is4ezvate kato dinozavrite be eni4ar2
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лоша работа. Не е трябвало да бяга. Глупав човек.
33
6
 
9
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Не го защитавам водача на автомобила, но тези с колелетата изведнъж ти пресичат пътя, като си мислят, че те са с предимство!...Велосепедистите се движат задължително със светлини и в специална алея, ако няма такава на тротоара или плътно до него, а когато се наложи да пресича, слиза от колелото на пешеходната пътека и го тика, като гледам на снимката той направо си е карал по средата на пътя, жалко за човека че е починал това е безсъмение, но в крайна сметка ако не се пазиш ти, няма кой друг!
32
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обикновенно тоя път там е района на *** те тарашат там покрай релсите каквото намерят.А и този си личи от далече е е *** с тая голямата щайга от зад.Няма светоотразители няма каквато и да била сигнализация по колелото.*** на този път изкачат изневиделица от храстите без да се съобразяват с никой.По някога карат и по средата на платното, с колелетата си.Един *** по малко, за жалост има още поне милион.
31
1
 
18
 
! Отговори
До: 34 преди 11 години
Моето момче, баба ми и дядо ми са починали (в София) от вече няколко години. И двамата са родени тук. Така че тия лафове с тубите бензин си ги ползвай в селската кръчма. Освен това, освен шофьор съм и пешеходец и колоездач (през лятото). Фактът е, повечето колоездачи се смятат за свещени крави (тъй като изведнъж стана модерно да караш колело) и съответно карат без да спазват никакви правила. За съжаление, заради безразсъдството им страдат и невинни хора....
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
35Форумния плъх,рано или късно ще попаднеш на когото трябва.А ако напуснеш колибата на селои дойдеш в София джакпота ти е гарантиран в кратки срокове.Такива *** като теб точно питат "ама що точно мен?"Един шамар не можеш да отнесеш,пикльо.
29
8
 
4
 
! Отговори
35 до 36 преди 11 години
*** си ти брато, точно по този начин се кара велосипед. Плътно вдясно и СРЕЩУ движението, защото иначе да се обръщаш през 10 м да видиш дали идват коли е най-опасното нещо. Кривнеш ли малко и някой те е отнесал докато се голеждаш.
28
3
 
8
 
! Отговори
35 преди 11 години
Иначе изобщо забравете, че велосипедистите са най-невъзпитаните в движението по пътищата. По-скоро са най-дисциплинираните, защото си знаят възпитанието на шофьорите. Понеже шофьорите в България са дисциплинирани, та затова цялата държава е в изкуствени неравности...та да може понякога хората да минават по тези пешеходни пътеки!