Почина самозапалилият се Пламен

Мъжът издъхнал навръх националния празник
Обновена: 4 мар 2013 15:09 | 4 мар 2013 10:42,
291
Почина самозапалилият се Пламен
Снимка: архив, Булфото

36-годишният Пламен Горанов, който се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна, е починал. Неприятната новина съобщи шефът на Военноморската болница в града полк.д-р Ивайло Въжаров.

Младият мъж е напуснал този свят снощи навръх националния празник на страната, около 20 часа.

Припомняме, че той посегна на живота си в знак на протест срещу управлението на Варна и поиска оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Още по темата
Минути преди да се самозапали пред общината около 7.30 часа на 20 февруари той призовал с плакат и викове Йорданов да освободи кметския стол.

Младият мъж беше настанен в специализирана клиника с над 80 на сто изгаряния. До края си той не е дошъл в съзнание.

Кметът Кирил Йорданов вече на два пъти заяви, че няма да подава оставка. Той допълни, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
4
 
17
 
! Отговори
една преди 11 години
Мир на душата му! При 80% изгаряния, друго не може да се очаква. За мен обаче тази постъпка е абсолютно неоправдана, да не кажа егоистична. Това си е чисто самоубийство, което по никакъв начин не помага на семейството му и нас да живеем по-добре. Много е лесно да се самоубиеш, когато си в задънена улица. Хоп! и вече не мислиш за това.А какво причиняваш за семейството си, децата си. И те ли да се гръмнат или запалят, та да им свършат тежките дни!?
180
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Пламен е луд, значи всички сме луди. И сме мнозинство. И много скоро тези, лудите, ще започнат не да се самозапалват, а да палят "нормалните' ***, които нямат свян пред Бога и паметта на агонизиращия народ. И вашето време наближава. И няма да се намери пожарникар, пък бил той и премиер, дето да угаси народния ПЛАМ. Пламен запали пламък в душите на хората и той няма да угасне.
179
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Живите затварят очите на мъртвите, но мъртвите отварят очите на живите...
178
8
 
4
 
! Отговори
фашист преди 11 години
за всичко е виновен Ленин и неговата революция
177
1
 
19
 
! Отговори
Мусолини преди 11 години
Явно революцията от 1989г. не трябваше да бъде безкръвна, тя не беше и истинска, за разлика от протестите сега.Но трябва да се търси възмездие за порочното зачатие на нашите новобогаташи, които с кражби на нашия гръб израснаха.
176
3
 
23
 
! Отговори
десен преди 11 години
през 90те Китай усъди на смърд чрез разтрел около 13 министри.От тогава Китай е друга
175
23
 
2
 
! Отговори
s преди 11 години
сега БСП ще му издигне паметник и ще го обяви за национален герой
174
2
 
34
 
! Отговори
Поклон преди 11 години
Поклон пред куража на този млад мъж. Още един недоживян живот.Ако беше взел със себе си и няколко продажни политици щеше да се нареди до националните ни герои с паметници.Още веднъж поклон!
173
2
 
33
 
! Отговори
с. преди 11 години
Почивай в мир,пич!Дано Господ ти даде мир!И дано същата съдба настигне всичките продажни ***,които те докараха дотук!Да живее България!
172
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дрин дрин - вече звучите като откачалници сектанти. Само някакви приказки за души, братя и борби. Слезте малко на земята и се успокойте. Пак трябва да ходите на работа, обедната почивка свършва...
171
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЛАМЕН - ПЛАМЪКЪТ НА РЕВОЛЮЦИЯТА
170
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да го прости! Няма да бъде забравен. Да не забравяме обаче , че имаше две семейства, които направиха групово самоубийство. Няколко самозапалили се. Едва ли е от хубавия живот , който са водили. Незнам дали съм прав но основната причина е в това , че при 80 % от населението в последните години , елементарните разходи надхвърлиха доходите. И за съжаление управляващите без да го забележат. Престъпно е .
169
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПИ,ДЯКОНЕ ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ ! Остани в незнайния си гроб ! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите със джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градовете. Строим хотели, паркинги и МАГИСТРАЛИ... Край просяка минава БееМВе. На ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори.
168
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЛАМЕН, НАШИЯТ БРАТ ГО НЯМА ВЕЧЕ. ИМА САМО ГНЯВ
167
2
 
22
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Свиквайте! Това е капитализма!Забързан, динамичен живот изпълнен със стрес.Несигурност на работното място и развитието на бъдещето.Материализъм, меркантилност, егоцентризъм, изолация, непукизъм спрямо останалите хора и проблеми на обществото.Борба за оцеляване присъщата на животните.Куха и лицемерна мултикултурна толерантност.....Не искам и няма да свиквам...Искаме капитализъм с човешко лице. Приликите са ясни. Ян Палах се бори за комунизъм с човешко лице, а Пламен за капитализъм с човешк
166
1
 
9
 
! Отговори
:/ преди 11 години
До Анонимен - позволих си да Ви цитирам... поклон пред един Българин
165
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодарение на кадърното и грижовно управление на ГЕРБ, благосъстоянието на българите се подобри няколкократно ! Хората доволни и от щастие започнаха да се САМОЗАПАЛВАТ . Браво Бойко, това е твой "ЛИЧЕН УСПЕХ", който да ти тежи на съвеста, АКО Я ИМАШ !
164
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
солидарни с варна 18.30 на ариана
163
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вси4ки на ариана
162
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОВЧЕРА ПЛАМЕН БЕШЕ ЕДНО ОБИКНОВЕНО МОМЧЕ, ЧУВСТВИТЕЛНО, ТЪЖНО И ОТЧАЯНО. ДНЕС ПЛАМЕН Е ВЕЧЕ СИМВОЛ, СИМВОЛЪТ НА РЕВОЛЮЦИЯТА, КОЯТО ЩЕ ДАДЕ НА ДЕЦАТА НИ ПО-ДОБЪР ЖИВОТ. ПЛАМЕН ОСТАНА В ИСТОРИЯТА, КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ, ЗАЕДНО ПИШЕМ ДНЕС - ТУК И СЕГА.