Почина самозапалилият се Пламен

Мъжът издъхнал навръх националния празник
Обновена: 4 мар 2013 15:09 | 4 мар 2013 10:42,
291
Почина самозапалилият се Пламен
Снимка: архив, Булфото

36-годишният Пламен Горанов, който се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна, е починал. Неприятната новина съобщи шефът на Военноморската болница в града полк.д-р Ивайло Въжаров.

Младият мъж е напуснал този свят снощи навръх националния празник на страната, около 20 часа.

Припомняме, че той посегна на живота си в знак на протест срещу управлението на Варна и поиска оставката на кмета на града Кирил Йорданов.

Още по темата
Минути преди да се самозапали пред общината около 7.30 часа на 20 февруари той призовал с плакат и викове Йорданов да освободи кметския стол.

Младият мъж беше настанен в специализирана клиника с над 80 на сто изгаряния. До края си той не е дошъл в съзнание.

Кметът Кирил Йорданов вече на два пъти заяви, че няма да подава оставка. Той допълни, че веднага ще напусне кметски стол, ако следствието докаже, че Пламен Горанов се е самозапалил заради него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА НЯКОЛКО НЕЗНАМ КАК ДА ГИ НАРЕКА НО ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ СА ЧОВЕЦИ ИЛИ ХОРА А НЯКАКВИ ***. ТА ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ НА АКЪЛА ИМ. ЧОВЕКА Е УМРЯЛ А ТЕ ГО ПЛЮВАТ. ИМА ЕДНА МНОГО СТАРА ИСТИНА КАЗАНА ОТ МНОГО УМЕН ЧОВЕК. БОГ БАВИ АЛА НЕ ЗАБРАВЯ И ВСИЧКО ТЪПКАНО ВРЪЩА. ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА ТЕЗИ ПЛЮВАЧИ НИКОГА ДА НЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА ТЯХ ИЛИ РОДНИННИТЕ ИМ НЕЩО ПОДОБНО.ОСВЕН АКО БОГ НЕ ПОЖЕЛАЕ. А БОГ ВРЪЩА СПОРЕД ДЕЛАТА И ДУМИТЕ. ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И ВЪРШИТЕ.
120
1
 
2
 
! Отговори
anonymous преди 11 години
Da pochiva v mir, i neka ne e otnel jivota si bez smisul.. niama da se ochidia ako narochno sa go ostavili momcheto da izduhne ZA DA NE MOJE da se dokaje zashto se e samozapalil...
119
17
 
5
 
! Отговори
^3Dattack преди 11 години
Пламен е имал психични проблеми .. това самозапалване само е лишило семейството му и децата му от баща им и от грижи .. мислел ли е какви ги върши преди да го направи .. хайде сега *** и незнам си какво като си откачалка си оставаш такъв като толкова е решил да се жертва да беше грамнал една пушка и да беше гръмнал някой от *** .. имайки предвид системата в България щеше да излезе след няма и 10 години .. и щеше да е със семейството си .. а сега какво .. ни *** побнедени а семейството му само
118
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на душата му, жалко за момчето, те някои други са за палене...ама за всичко си има Видов ден....
117
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненци да запалим Киро и мутрите от *** спонсори на мутрата *** Буда и свинската еврейска групировка -ГЕРБ
116
1
 
20
 
! Отговори
Vankata преди 11 години
ПРОТЕСТИТЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ!!!
115
2
 
12
 
! Отговори
? преди 11 години
Него не го лекуваха в Правителствена болница, нали?
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вси4ки дове4ера на орлов мост
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пламен се саможертва и срещу ***, а Б Борисов излезе от болницата, за да ом подари 160дек. на софийското летище. Вечна Ти памет, Пламене
112
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
139 - ЧЕРВЕН ПРОВОКАТОР, ОПИТВАЩ СЕ ДА ОТКЛОНИ ТЕМАТА
111
1
 
0
 
! Отговори
Ж преди 11 години
До мдаааПлатен драскач или лумпел
110
2
 
3
 
! Отговори
Д-р Охболи преди 11 години
Интересно ми е защо Боко Тиквата вдигна кръвно едва след като ***-аджиите бяха намесени? Нали уж вече не били другарчета, нямали съвместен бизнес, не им осигурявал чадър?
109
5
 
7
 
! Отговори
безстрашен селтак преди 11 години
Преди известно време бях студент във Варна.Поработвах и в града да преживявам.Бях забелязал че местните много ги е страх от ***,невиждах обаче защо.Споделях и че може да направя някакво бизнесче в града,нещо средно.Всичките ми викаха ти луд ли си кво си,ще дойдат *** и ще ти го вземат.Аз обаче нямах никакъв страх от тях,кво викам и те са хора,не могат да оберат куршумите ли.Те *** взимат за луд и ми казват да се лекувам.Значи е нормално да се страхуваш,иначе си луд.Сега обаче народа май се осъзна
108
2
 
2
 
! Отговори
ами... преди 11 години
жалко за човечеца... това е трагедия, и все пак не мисля че самозапалването е правилния начин за протест и призив за промяна - десетките хиляди по улиците обаче СА! Нека почива в мир!
107
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да почива в мир, но явно е имал тежки психични отклонения. Да посегне на живота си... заради политика?! Явно си е имал и някакви други проблеми човекът. :(
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
137 - ПЛАТЕН ЧЕРВЕН ПРОВОКАТОР И ПРЕДАТЕЛ
105
3
 
12
 
! Отговори
Viktor преди 11 години
Полицията се опита да го изкара наркоман и душевно болен.И двете твърдения НЕ са верни!От тях пролича само връзката ***-полиця-община.
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САМО ЕВРЕЙСКИ *** ОТ ГЕРБ-ГРОБ МОЖЕ ДА ПИШЕ ТАКИВА ЗЛОБНИ НЕЩА ЗА ЕДИН САМОЗАПАЛИЛ СЕ ОТ ОТЧАЯНИЕ И ПОЧИНАЛ ЧОВЕК ,ЗАТОВА ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕВРЕЙСКИ ГЕРБАВИ *** ДА ВИ ДАДЕ ГОСПОД СЪЩИЯ ЖИВОТ И СЪЩАТА СЪДБА ДА ИМАТ КАТО ТОВА МОМЧЕ ПЛАМЕН
103
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
133 - ПРОВОКАТОР И ПРЕДАТЕЛ
102
19
 
3
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
Не трябва да се прави новина от това,че някакъв луд се е самозапалил,тва нормален човек не може да го направи.Много варненци не желаят Кирил да е кмет,но не се палят.Аз само питам сега кой ще възтанови средствата за лечението на тоя откачалник?И моля не ме плюйте,това е моето мнение.Не може да получаваме смешни доходи и неареща срещу трудно заработените ни данъци да плащаме леченията на разни психари.А за мен няма направление за кардиолог вече 4 месеца при все,че бачкам и плащам данъци.