Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този учител за мен е ***!!! А това е едно от най-старите и елитни училища в Пловдив, представям си какво е в т.нар. "неелитни" (т.е. не искам да си представя).... Затова децата са *** и неграмотни, по-късно израстват като *** и неграмотни граждани. Какви лекари, учители, управници и хора с важни и престижни професии ще излезнат от тази среда? Замислете се! Особено родителите, които одобряват действията на учителя!
124
3
 
6
 
! Отговори
UK преди 11 години
Дори Бербатов има клип с Harlem Shake .youtube/watch?v=0BGkJG7bg4U
123
6
 
2
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
до 130, Най-нормалното нещо е да бъде уволнен оня даскал по английски, който чрез бийтълсите се опитва да демонстрира езика - бийтълсите с техния отвратителен скаузърски диалект, говорен единствено от докерите в Ливърпул...най-нормалното е директорът на такова училище да предпази питомците си от съдбата им на бъдещи докери:)))
122
10
 
9
 
! Отговори
cat преди 11 години
Е,няма по-голяма простотия!!!'Голяма веселба'?!? Даскале, объркал си се нещо!Това не са ти приятелите- набори,с които да ломиш-громиш баровете в петък вечер.Аз СЪМ учител с английски!Под достойнството ми е да правя подобни движения дори пред най-големите ми приятели.Това 'видео' е по-долна вандалщина дори от тези 'видеа' на перхидролките с първо име.Днешните младежи търсят лековатото празноглавие, защото така е по-лесно.Не бих се ласкала,че са ми се 'изкефили'. Good luck!
121
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Възхитен съм от клипа и от всички негови защитници!Това е нещо велико и уникално!А Вие, които не го приемате, ако знаете колко сте задръстени и закостенели комунисти, вие даже не знаете какво е хубаво и кое възвишено и уникално! Вие живеете не 1960 та година, ами 1934та в центъра на Берлин.......ама как може така ?!
120
4
 
6
 
! Отговори
До сократис преди 11 години
Просто се опитах да кажа, че конформизмът не е добър учител, трябва вече нов начин на мислене, в нова епоха а законите са за робите е казал Христо Ботев.
119
0
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
А кога ще свършат своеволията на чалгарската мафия? Денонощно се излъчват клипове със силиконови като Галена,Ивана и Съдрана които хвърлят гюбеци и радват неграмотните селендури и ***.
118
1
 
6
 
! Отговори
Сократис преди 11 години
До до сократис-113Когато не сме искали да ни разбират погрешно-да сме мислили как се изразяваме...Аз цитирам закона а Вие проповядвате беззаконие-на това ли искате да учим децата си?!Моите са се изучили отдавна и успешно възпитават и своите деца а на Вас и вашите още веднаж пожелавам здраве и успех в живота,но първо да преосмислят ценностната си система...Повече не влизам в полемики-приятна вечер! :)
117
3
 
13
 
! Отговори
Елена преди 11 години
*** народ сме до безобразие.... Пак отклоняваме вниманието от наистина важните неща. Умът ми ме побира какво ТОЛКОВА неприлично се е случило, за да се стига до уволнения?Браво на учителя за смелостта и настроението, браво за децата, които вместо да вършат някаква истинска глупост, се забавляват искрено.
116
4
 
14
 
! Отговори
megafon преди 11 години
В цял свят правят Харлем Шейк, само директорката Соня Киркова не разрешава. ***. Тази директорка е за смяна!
115
1
 
4
 
! Отговори
scf преди 11 години
"Ние толкова силно го обичаме и си го искаме обратно. Не приемаме друг учител. Той е единственият, който вниква в душите ни и ни приема като личности."
114
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на директорката! Така се управлява ИНСТИТУЦИЯ!
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даскала като си снеме видиото,и всички мнения веднага в Америчкото посолство и щему дадат гражданство ,на тъпата директорша ще и покаже пръст голям.Браво ,даскале,умен си.
112
2
 
16
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Е. Гадно. Учител и ученици си правят весело. Какво лошо има не мога да разбера.
111
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е хубаво всеки да си прави каквото си иска в тази държава, даааа дайде да правим най шантавите видеа и се надяваме така държавата да се промени........
110
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво надаскала,директорката вън от системата,комунистическа ***.
109
0
 
3
 
! Отговори
ВЪЛЧЕВ преди 11 години
Да разтуряме СЕДЕНКАТА
108
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Сега да ударят и 100 тояги на тоя самозабравил се "зъндък"! Как така ще организира някакви неща не одобрени от добрата стара система?!
107
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
директорът явно е чалгаджия
106
14
 
5
 
! Отговори
До 116 преди 11 години
ТОВА НА ВИДЕОТО НЕ Е СОБСТВЕНО МНЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ........А ИМИТАЦИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** НАЧЕЛО С УЧИТЕЛ! УЧЕНИЦИТЕ С МНЕНИЕ БЯХА ПО ПРОТЕСТИТЕ С РАЗВЯТ БЪЛГАРСКИ ФЛАГ!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe