Учител "изгоря" заради Harlem Shake в школо

"Голяма веселба стана, но съжалявам, че изгубих работата си"
Обновена: 5 мар 2013 19:03 | 5 мар 2013 19:03, Екип на Dnes.bg
351

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: Пловдивучител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
6
 
0
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До до 151А, пеят за терориста. Ако не в това, в другото клипче.
144
7
 
24
 
! Отговори
. преди 11 години
Учителят да си даде банковата сметка, лично ще му преведа 300 лева в подкрепа за Харлем шейка. Мизерни ретроградни хора са тези, които са го накарали да напусне. Стари хора, които не търпят и не разбират новото. Фулъм като направиха Харлем шейк, да не ги уволниха? Тъпотия - вместо да го наградят, че ги направи известни, уволнение. Железният светилник свети в пълна сила.
143
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва дисциплина на тази държава, Хан Аспарух ще се обърне в гроба, ако си види България-та какво е днес
142
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съединението прави силата
141
0
 
5
 
! Отговори
Христо преди 11 години
До cat - Моля да не се хващате за думата. Не виждам лошо в това учениците да се позабавляват заедно или какво лошо ще им причини на развитието. Откъде сте сигурни, че не ги е научил на нещо смислено или на някакви ценности, а си правите такива изводи. У-ля е по ОК от повечето в БГ.Аз примерно в час по английски съм гледал Трейнспотинг без превод. Интересно какъв ли ще Ви е коментара :) Истината обаче е, че животът не е лесен и децата трябва да са готови за него, нещо в което роля има и у-щето
140
3
 
8
 
! Отговори
W-gangsta Hooligan преди 11 години
Виж ся кво се дървите бе...даскала ми се вижда пичага а и нема нищо лошо в тва да си потанцуваш лудо и без задръшки.а тук ми се праат на големи моралисти бреее. аре назсраве с една биричка
139
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък имам много против "културата" на САЩ, която обгазява света! Резултата е видим!
138
1
 
2
 
! Отговори
161 преди 11 години
Не до 153, а до номер 159 ми е коментара!
137
5
 
5
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Аз лично нямам абсолютно нищо против САЩ и въобще западната култура,напротив...Обаче да поощряваш учиниците си да танцуват Харлем шейк и да го записваш все едно е геройство ... Това не е правилния начин да си интересен на хората които обучаваш и да прокарваш нови и модерни неща в образованието. Съгласен съм че учителите трябва да преподават интересно на учениците и въобще да влезнат в 21ви век,но... не така
136
6
 
11
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Христо, стягай си куфарите и заминавай в цивилизованият свят. Аз го направих преди повече от 20 години. Съжелявам за шепата интелигентни българи останали да се мъчат в тази помийна яма задушени от ежедневна селендурщина и чалгарщина.
135
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нито танца е като танц, нито музиката е готина..........тъпо е бе хора. Това няма нищо общо с Тина Търнър например, която е олицетворение на музиката.....и куп други певци, които няма да изреждам. Даже танца на пингвина е СТО пъти по як от това нещо на клипа!
134
0
 
21
 
! Отговори
Райн Анд преди 11 години
Обираш банка - ставаш национален герой. Напиваш се преди час - ставаш национален мъченик. Танцуваш с ученици - псуват те, плюят те, уволняват те.После защо образователната ни система е скапана.
133
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА,КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА
132
5
 
9
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
Tочно така анонимен 147,трябва да поощряваме изтъпяването на децата и младежите и да гледаме само най-големите простотии от поп културата и интернет... Да поощряваме децата да подражават на "идоли" като Ники Минаж,Джъстин Бийбър,Уан Дирекшън,koито реално са американската чалга. Супер!Това за неразбралите беше сарказъм...аз да си кажа ,че,тук има такива индивиди ,няма и да го забележат
131
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 138Не съм комунист, уважаеми, и въпреки това не одобрявам клипа. Ако и ти не си, щеше да знаеш, че някои течения, противопоставящи се на комунизма се основават на морал, култура, традиции, обществени отношения и т.н. Във всяка една нормална и некомунистическа западна страна биха уволнили учителя. Уронва се престижът на училището. Не знам какво си завършил, но има места, където той е важен, както през 1934, 1960, през 2013, така ще е и след 100 години.
130
7
 
6
 
! Отговори
cat преди 11 години
Г-н, Христо, те и в Америка ученици влизат и стрелят на поразия,какво толкова,защо да не го направят и тук ли?В арабските държави ги обучават за камикадзета,какво толкова,да не започнем ли и ние? Да ги беше научил на текста на някоя песен на английски например,не на 'веселие и танци' със спорен характер.
129
4
 
11
 
! Отговори
246 преди 11 години
тази соня киркова е голяма ..... Просто поредната куха лейка в системата! Нарочно съм писал името и с малки букви, 4е има още две Киркови. такива като нея НЯМАТ място в образованието! Май, май по-добре е децата да се друсат, да крадат, да се мотат по кафенцата или да стоят пред компа и да тъпеят. Намерил се един учител с нещо да ги привлече и да ги изкара от унеса и веднага директорка и началници - безделници и мързеланковци скачат срещу ЧОВЕКА успял да ги сплоти за нещо интересно.
128
6
 
2
 
! Отговори
USA преди 11 години
BRAVO BULGARIA...........YOU ARE NEXT STATE OF AMERICA!
127
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъвто народа такива и управниците!
126
4
 
5
 
! Отговори
Христо преди 11 години
До cat - Ти си жив пример, че тука в БГ повечето хора са с 20 г назад. Те всички университети и училища в света го правят - какво толкова, че се е направило и в БГ?