Бащата на Пламен не знаел къде живее синът му

Разпитват хората, с които е говорил Горанов, преди да се самозапали
20 мар 2013 13:36,
55
Бащата на Пламен не знаел къде живее синът му
Снимка: архив,БТА

Пламен Горанов, който се самозапали пред сградата на Община Варна, а 12 дни по-късно почина от раните си, е живеел в квартирата на свой приятел и е карал неговата кола. Това каза шефът на полицията в морския град комисар Тодор Иванов по време на годишния отчет на местните органи на реда. 

Той уточни, че 36-годишният мъж е отишъл пеш до Общината, носейки двете туби с бензин. 

Комисар Иванов каза още, че прокуратурата вече е разпитала хората, с които Пламен е говорил, преди да посегне на живота си. 

“Бащата на Пламен Горанов не е знаел къде живее синът му през последните 4 години, въпреки че двамата са били регистрирани по настоящ и постоянен адрес на едно също място. 

Още по темата
Повече подробности по случая не мога да дам, тъй като разследването се води от прокуратурата”, обясни шефът на варненската полиция. 

За случая с нападнатия вчера с нож 52-годишен мъж, той разясни, че все още се работи по случая и че до момента няма логично обяснение за случилото се. 

По повод протестите комисар Иванов каза, че през последните дни органите на реда охранявали самите протестиращи, пазейки ги да не се сбият по между си, тъй като имало групи между недоволните. 

“Не разбирам защо не могат да се обединят около еднакви искания. Може би има някакви интереси, които нямат нищо общо с първоначалните искания на протестите. Вече никой не говори за сметки за ток и монополи. Започнаха искания за оставки на Общинския съвет и на окръжния прокурор, което като че ли се прави само за да се иска нещо. Като че ли има силно разединение между протестиращите, но се надявам да не се стига до ексцесии”, заключи комисар Иванов.

По време на отчета на варненската полиция за миналата година стана ясно още, че ръст бележат джебчийските кражби, кражбите от МПС и взломните кражби. “Лято 2012 премина без тежки престъпления срещу личността. Приоритет в работата ни тази година ще бъде противодействие на престъпленията, извършени от малолетни и непълнолетни, които през последните две – три години бележат ръст”, коментира още шефът на варненската полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: варнаПламен Горанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Случаят е малко съмнителен със САМОзапалването на Пламен.Но верни на принципите си,разследващите поднасят нещо от рода "на час по лъжичка", като в някои случаи дори има противоречащи си твърдения.Както и в много други случаи, истината няма да излезе наяве.
7
1
 
5
 
! Отговори
do HCC преди 11 години
А ако има алцхаймер - ще си разлива ракията нали?
6
2
 
6
 
! Отговори
Ехоо преди 11 години
Другарю комисар Иванов,това разединение сред протестиращите си е донякъде народо-психология...,ама да не пропускаме и "помощта"от страна на всички тия,дето ги е страх отистината!...Не,че не го знаете,ама друго си е да ви го припомнят...
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баща ми беше алкохолик, който не знаеше самият той къде се намира!Хиляда пъти е заспивал с незагасена цигара!Само Бог знае как не сме изгорели всички като Пламен!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Живеел е с една ютия и я е мъкнал навсякъде със себе си.
3
15
 
27
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Я малко по- кротко, че пак ще се окаже някоя битова драма и психично болен. Бащата не снаел къде живее собствения му син. Страхотно семейство са тия, няма що. Народа все *** обича да са му идоли.
2
18
 
10
 
! Отговори
НСС преди 11 години
Еййй, абе кой го интересува къде е живял Пламен..Бащата на Пламен ако има Паркинсон, той и вчера няма да си спомня какво е ял или къде живее сина му...Абе защо ни занимавате с такива *** новини, толкова ли свършиха събитията, за които си струва човек да отдели време?
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А за какво са му 2 туби, достатъчно е само 1 бутилка....Не сте написали, и че близките му имат съмнения, че е бил убит и искат записите от камерите....