Самозапалилият се Тодор бере душа в болницата

Лекари не дават прогнози дали мъжът ще оцелее
21 мар 2013 11:49,
78
Самозапалилият се Тодор бере душа в болницата
Тодор се е самозапалил на стадиона в Ситово. Снимка: Булфото

40-годишният Тодор Йовчев, който вчера се самозапали в Ситово, остава в изключително тежко състояние, информираха от Отделението по термични травми и пластична хирургия на варненската Военноморска болница.

Пациентът е в реанимацията и е поставен на изкуствено дишане. Той е с 95% изгаряния, вдишал е пушек и токсични газове и белият му дроб е увреден. 

Вчера раните му са били обработени и е бил опериран. Прогнози дали ще оцелее не могат да бъдат дадени, тъй като се касае за изгаряния от трета степен, коментираха още специалисти, които се грижат за мъжа.

Още по темата
Мъжът е безработен, с едно дете. Самозапалил се е, след като се е полял с бензин.

По информация на директора на болницата в Силистра, където първоначално беше приет мъжът - д-р Даниела Костадинова, при приемането в болница мъжът е бил контактен.

Пред лекарите е разказал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Повтарял е: "Писна ми, няма хляб, вече не се издържа."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: самозапалванеСитово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA POZDRAVIM MAFIQTA GERB ZA DOBROTO UPRAVLENIE.POREDNIQ DSAMOZAPALILSE OT OTCHAQNIE GO POKAZVA.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали сам се е запалил? Сега някой трябва да се чувства виновен ли? Аз като лъскам бастуна правителството трябва да ми намери жена ли? Дано се оправи човека но всеки си носи кръста.
59
1
 
1
 
! Отговори
Я, стига ревал ,73.. преди 11 години
...нито един *** не се пали и не си е оставил децата гладни, боси и голи...на произвола на съдбата!Тях по-ги уважавам от тия селски лентяи и пияници!НЯМАМ МИЛОСТ-КЪМ ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА СЕ БОРЯТ В ЖИВОТА И ЧАКАТ ВСИЧКО НА ГОТОВО!АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪРТЕИ!!!!!!!!!!!!!!
58
0
 
2
 
! Отговори
Безмилостници преди 11 години
Престанете да пишете глупости и да обвинявате човека. СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА чудесна българска поговорка и вие сте пример за това колко е вярна.Лесно било да се самоубиеш,а лесно ли е всяка вечер детето ти да заспива гладно и да плаче че го боли стомахчето, лесно ли е да ти прилошава от глад по улиците,лесно ли е да гледаш че детето ти е болно и страда а да не можеш да купиш лекарства и това не е защото не искаш да работиш а защото никой не те иска на работа след 40 и ако не можеш да крадеш?
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никой не се пали сам,това е комунистически тероризъм
56
0
 
1
 
! Отговори
ПОЖЕЛАНИЯ ДО БУДА преди 11 години
На БОЙКО БОРИСОВ му пожелавам и той да почне да бере душа скоро като тоя човечец и да гори в АДА вечно и самозапалилите се да са му пазачи! Голям *** са тия мутри. Бьлгароубиец - като такьв ще останеш в историята Бански селенинно!
55
3
 
2
 
! Отговори
Ал преди 11 години
Да се беше обесил , по-сигурно и по-безболезнено щеше да умре. А сега колко пари на данъкоплатците ще отидат за лечението му ? Излишно е да питам дали е здравноосигурен !
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще оставя детето си и ще се запаля...??!!На кого да го оставя ....на Партията и Проф- организацията ли...ха,ха,хааааааааааТова са само ,пропаднали пияници и шизофреници!
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори заради детето си се бориш докрай! Абсолютно си прав, иначе какъв пример ще дадем на децата си. А и няма по - лошо за едно дете от това да загуби родител.
52
0
 
5
 
! Отговори
do 63 преди 11 години
Абсолютно съм съгласен с теб! Аз съм медик и освен да стане чудо не виждам какво друго може да му помогне. Немога да разбера едно - защо някакви луди се палят, и поради това от нашите пари се плащат хиляди левове, за да ги държим още няколко дни живи. Хем те се мъчат, хем и лекарите поркай тях. А хептен не ми стига акъла кой баща ще си остави детето. Самоубийството е най-лесния изход, но не е решение. Това е да се предадеш, което е напълно безмислено! Дори заради детето си се бориш докрай!
51
0
 
3
 
! Отговори
trenera преди 11 години
Takiva ne gi jalq, ama gram. Po sveta ima tolkova neizlechimo bolni, koito davat vsichko za oshte nqkoi den jivot i nqmat tozi shans, a da si zdrav, koeto e nai-vajnoto, i da se samozapalish? Kakvato i da e prichinata ne go razbiram. Po-lesno e da se otkajesh, otkolkoto da opitash, prosto chudq se nashia narod ili grydski e po-myrzeliv? Ili si e cherta na balkanite?!
50
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП ПОБЕДА
49
5
 
4
 
! Отговори
САМО ТЪП И ПРОСТ.. преди 11 години
"РОБ НА ТРУДА" --МОЖЕ ДА СЕ САМОУБИЕ ПРЕД ЛИЦЕТО НА СУРОВИЯ ЖИВОТ , КОЙТО ВСЕКИ ЧОВЕК БОРИ --ЗА ДА ЖИВЕЕ И СЕ МЪЧИ ДА ПОБЕДИ!ТОВА ГО МОГАТ---САМО ХОРА БЕЗОТГОВОРНИ , РАСЛИ В СОЦ-***!ДОРИ *** --СА ПО-ОТГОВОРНИ ПРЕД СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ!СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48
0
 
4
 
! Отговори
Ясно е преди 11 години
Абсолютно няма шанс да оцелее.Просто лекарите ще поддържат ден-два живота му, и ще умре от органна недостатъчност.
47
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Блоките и страданията на този човек да се връщат многократно на ГЕРБ.... и децата им! Не дей кълни, ***, че който кълне после двойно му се връща. Уливате се в злобата си. Егати и нещастните душици.
46
2
 
5
 
! Отговори
ТОВА Е ВЪРХА ... преди 11 години
...НА АБСОЛЮТНОТО ЦИНИЧНО И БЕЗОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТА!ДА СЕ ЗАПАЛИШ --ЗА ДА ДЕЗЕРТИРАШ , ПО -НАЙ-ДОЛЕН И СРАМЕН НАЧИН , ОТ СЕМЕЙНИТЕ СИ И ЧОВЕШКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ БЛИЖНИТЕ И ХОРАТА ,КОИТО СИ СЪЗДАЛ!КАКВО ИМА ТУК ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ------ТОВА СИ Е ЧИСТО "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" КЪМ ДОМА ,СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЖНИТЕ ТИ!МРАЗЯ , САМОУБИЙЦИТЕ --ПЛЮЯ НА ТАКИВА СЛАБИ РОБСКИ ***!!!!
45
0
 
1
 
! Отговори
men преди 11 години
не е трябвало да се пали а като поутиците, ченгелите, *** и доста българи - кражби на чуждо, държавно и общинско, незаконни дейности под чадър, корупцийка, изнудване, проституция и тарикатлък до откат. един ден ще станем 7 милиона циганизирани тарикати, плажовете ще са застроени, горите изсечени, жп линиите и жиците за скрап и тогава какъв ще го дървят децата ни.
44
0
 
6
 
! Отговори
що за цинизъм е това преди 11 години
...да се напиеш и да си драснеш клечката --за да дезертираш от живота ...КАТО ОСТАВИШ ЖЕНА ,ДЕЦА И СТРИТЕ ТИ РОДИТЕЛИ ДА СЕ МЪЧАТ В ТОЯ ЖИВОТ!ТОВА Е ВЪРХА НА БЕЗОТГОВОРНОСТТА И ЦИНИЗМА!ВИЕ СТЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ *** ,БЕ --ТЕ ПОНЕ СИ ПРОДАВАТ ДЕЦАТА И ИМ ОСИГУРЯВАТ БЪДЕЩЕ!
43
0
 
2
 
! Отговори
до SDI преди 11 години
мизерията и нищетата вече са при нас, но не се палим...
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото повече се превъзнасяте да коментирате тези изгубени души, да оправдавате асоциалното им поведение и да обяснявате как нямали избор, толкова повече допринасяте за следващия такъв, дето ще се самозапали ...Дано в един момент ви жегне, и следващия да ви тежи на съвестта.Няма по-неморално от това да политиканстваш върху нечие нещастие!