Майката на Мария: Не съм я продала, искам си я!

Сашка взема до 500 лeва помощи за десетте си деца
27 окт 2013 20:55,
99
Майката на Мария: Не съм я продала, искам си я!
Сашка с най-малкото си дете. Снимка: Булфото

Искам Мария! Оставих я на една жена, която обеща да се грижи за нея. Не съм взела пари. От четири дни съм като луда. Искам я при мен, каза Сашка Русева, която, вече доказано, е майка на русото ангелче, открито преди десетина дни в цигански катун в Гърция.

Сашка родила Мария в Гърция и седем месеца се грижила за нея. През това време най-голямата й дъщеря се омъжила и тя трябвало да се върне, за да се грижи за децата си.

Още по темата

"Една руса жена дойде при мен и ми каза, че няма дете и да й я дам да я гледам. Пък като имам пари, да отида да си я взема. Оставих я. Прибрах се в България и после не можах да отида да си я взема. Не съм взимала пари за Мария. С доверие я дадох", сподели майката пред ТВ7.

Сашка си призна, че взема между 300 и 500 лева месечни социални помощи за децата й - десет.

Сега обаче я заплашва затвор, защото е дала детето си на друг човек и няма документи за него.

Вече е образувано досъдебно производство за това, че през 2009 г. Русева е дала съгласие за продажбата на Мария в чужбина.

Откриването на момичето предизвика силен международен отзвук и търсенето на корените й продължи близо седмица, но ДНК тестът категорично доказа – родителите на Мария са Сашка и Атанас Русеви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: МарияромиГърцияСашка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
48
 
! Отговори
някой преди 10 години
Значи като видя дебелия, почна да си я иска? От тези *** номера вече ми се гади!
54
8
 
13
 
! Отговори
viva преди 10 години
Взимала 500 лева...Ами взима, ами арабелите колко пари взимат и ще взимат?Тая *** поне е българска гражданка, от къде накъде държавата ще се грижи повече за нелегално влезли араби и ***, вместо за собствените си граждани?
53
5
 
13
 
! Отговори
БДЖ преди 10 години
В България всички са БЪЛГАРИ в това число и ***. Така е записано в Конституцията. Това че всички български граждани изграждат единна *** култура е продукт на чалго -унитарната политика. В стремежа си да запазят унитарната нация комунистическите *** изградина нация ***. *** няма да се интегрират, ред е на българите да го направят.
52
0
 
26
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Да видим, кога е подала сигнал за изчезнало дете. Ако е подала - връщаме го. Питаме Цветлин и Цветан, какво са направили по проблема на жената. Ако не е подала - съд.
51
2
 
33
 
! Отговори
П Стоянов преди 10 години
Айде Адемов, айде брат вдигай социалните че патладжанения етнос изнемогва с пакет цигари и шише ракия, иска и туршия!
50
2
 
20
 
! Отговори
ии преди 10 години
кой лъже сега да видим един *** казаха че няма нищо *** в детето сега било доказано че тази *** *** са му родители да ви пикам на държавата *** не престанахте да очерняте този изстрадал Български народ да слагате *** и Българи на едно кой ще ни защити нас Българите от тези ***,и за детето лъжат то даже нищо балканско няма камо ли тази гад да му е майка п
49
8
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Много красива жена...истинска Българка!
48
1
 
53
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Неграмотна,с 10 деца,живееща в нечовешки условия =500 лв.сигурни пари на месец.Един образован човек българин с едно или две деца ако взима 350-400 лв.може и да не получава помощи и детски,въпреки,че плаща данъци.Имаме ли социални служби,има ли кой да се задейства,защото това не е единичен случай.Иска Мария не защото ще и осигури нормален живот ,а защото в нея вижда още пари за месеца.
47
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БългаринаТи лично колко напасти си кастрирал?Или може би тебе са те кастрирали, та знаеш???
46
2
 
55
 
! Отговори
Българина преди 10 години
Единственото спасение от тая напаст е КАСТРАЦИЯ още щом се родят!!!Аз казах!!!
45
0
 
41
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Не са 500 много повече са!!!!
44
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези 500лв идват от нашите данъци и заплати. Политиката на сегашното правителство е насочена към точно тези гласоподаватели - майките, ама ромските майки като им увеличават детските. Нека вместо детските се увеличават заплатите на работещите майки или да се направи така, че да се насърчават хората да работят. Работа се намира, стига да човек да иска макар и за минимални пари...
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tazi *** zaedno s ziganina gi davaha sno6ti po RTL. I te stanaha medijni zvezdi.
42
4
 
78
 
! Отговори
БГ преди 10 години
А АЗ РАБОТЯ ЗА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 500ЛВ. ЗАПЛАТА,ИЗДЪРЖАМ СЕМЕЙСТВОТО СИ И ГНУСНИ *** КАТО ТАЯ ДЕТО СИ ПРОДАВАТ ДЕЦАТА,СИГУРНО И ВИЕ СТЕ ТАКА ДРАГИ СЪФОРУМЦИ,ТАКА ЧЕ МОЛЯ ПИШЕТЕ МИНУСИ АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ
41
1
 
52
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Е как няма да я иска. Като детето стана световно известно и то благодарение на нейното нехайство, сега отвсякъде ще се стичат помощи, най - малкото вниманието ще остане по изострено в България за благоденствието на детето (разбирай на Сашка и мъжа и) защото ще се следи изкъсо. Освен това, отървава и наказанието за да може да го гледа. Не изглеждат толкова глупави ***, колкото си мислим...
40
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати и орисията, да си дете на хора от такъв примитивен етнос. и всяка сутрин телевизиите да ни занимават само с *** гета и простотии.
39
0
 
22
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
МАРИЯ Е ,,АНГЕЛ,,....МОЖЕ САМА ДА Е ФРЪКНАЛА.....
38
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NE VI6DATE LI TAZI 6ENA, KAKVATO I DA E, KOLKO E IZMA4ENA, 5OO LEVA ZA 10 DECA SA PO 50 LEVA NA DETE, TOVA NE SA MNOGO PARI. AZ NE ODOBRQVAM ***, KAKVO PRAVQT, OBA4e DA VIDITE CIGANSKITE KA6TI V GARCIQ, TE SA PO-HUBAVI I OT NASHITE SOBSTVENI V BG!!!!!!! NASHATA DAR6AVA BEDNA< STANA ZA SRAM I POZOR, TRQBVA NAI-SETNE DA SE PROMENQT NESHTATA. po 360 evro vzemat pomo6ti za dete v Garciq.na mesec. NASHATA DARGAVA EDNAKVO PREKARVA VSI4KITE SI GRA6DANI, SLED NQKOLKO MESECA I PENSIONERiTE
37
0
 
63
 
! Отговори
Lili преди 10 години
Горкото дете! България е пак по западните медии "for the wrong reasons" .Срам и позор- сега Българите са *** и си продават децата за 250 евро- нямам думи!
36
6
 
17
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Няма да се очудя,ако на N-тото им *** главата му е на мястото на ***,а *** на корема!