Майката на Мария: Не съм я продала, искам си я!

Сашка взема до 500 лeва помощи за десетте си деца
27 окт 2013 20:55,
99
Майката на Мария: Не съм я продала, искам си я!
Сашка с най-малкото си дете. Снимка: Булфото

Искам Мария! Оставих я на една жена, която обеща да се грижи за нея. Не съм взела пари. От четири дни съм като луда. Искам я при мен, каза Сашка Русева, която, вече доказано, е майка на русото ангелче, открито преди десетина дни в цигански катун в Гърция.

Сашка родила Мария в Гърция и седем месеца се грижила за нея. През това време най-голямата й дъщеря се омъжила и тя трябвало да се върне, за да се грижи за децата си.

Още по темата

"Една руса жена дойде при мен и ми каза, че няма дете и да й я дам да я гледам. Пък като имам пари, да отида да си я взема. Оставих я. Прибрах се в България и после не можах да отида да си я взема. Не съм взимала пари за Мария. С доверие я дадох", сподели майката пред ТВ7.

Сашка си призна, че взема между 300 и 500 лева месечни социални помощи за децата й - десет.

Сега обаче я заплашва затвор, защото е дала детето си на друг човек и няма документи за него.

Вече е образувано досъдебно производство за това, че през 2009 г. Русева е дала съгласие за продажбата на Мария в чужбина.

Откриването на момичето предизвика силен международен отзвук и търсенето на корените й продължи близо седмица, но ДНК тестът категорично доказа – родителите на Мария са Сашка и Атанас Русеви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: МарияромиГърцияСашка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До KOSTAS LINKEТова се казва дефектни гени. Русите и червените коси са рецесивни гени и се проявяват само ако и двамата родителя ги имат. При *** това става при кръвосмешение в семействата. Повечето имат здравослновни проблеми, тези са извадили късмет явно. Иначе за тва русото казаха, че има проблеми със зрението, явно не само на косата му се е отразило.
34
3
 
70
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Искаш си я........*** да е ..а,да ти плащам от мойте пари за това,че си си правила кефа,*** долен!
33
2
 
35
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 10 години
ТОВА НЕ ГО ВЯРВАМ..ТАЗИ УРОДКА ДА РОДИ 3 РУСИ И ЕДНО ЧЕРВЕНОКОСО ???ОСВЕН МАРИА, РУСИ СА ОЩЕ ЕДНО ГОЛЯМО МОМИЧЕ И ТОВА МОМЧЕ, А И ИМА ОЩЕ ЕДНО ЧЕРВЕНОКОСО. = 4 ДЕЦА С НОРДИЧЕСКИ ГЕНИ ???ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е РЕАЛНОСТ. ОСВЕН АКО ДОЛФ ЛУНДГРЕН НЕ Е БАЩАТА.
32
7
 
21
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Е тва русото и го направи Цветанов.
31
9
 
29
 
! Отговори
умерена преди 10 години
Леле, но защо не ги колят тези ***?! Само тежат на бюджета!
30
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До TulskiТова не са скандинавци, а албиноси, и се раждат, когато има брак между близки роднини.
29
6
 
26
 
! Отговори
Писна ни преди 10 години
Аман от *** истории, вече 10 дни занимавате цяла България с едно *** докато хиляди българи умират от нищета,глад,мизерия и покосени от коварни болести.
28
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ссскъм си а какоооо ... многоoo си a бичам" ...ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ако върнете детето на *** !!!
27
0
 
47
 
! Отговори
бат Васко преди 10 години
След 20-30 години в България ще има само безработни *** с по 10 деца, които чакат помощи, които няма от къде да дойдат, защото няма да има кой да работи. Какъв парадокс, а?
26
3
 
20
 
! Отговори
metro57 преди 10 години
Тая колкото и да я "избелвате", пак няма да докажете, че е майка на Мария. Още повече, че родителство не се доказва с ДНК тест, а само отхвърля. Сходството пък с другите й деца също нищо не означава. А на нейните глупости, че не й дала име защото това ставало само в църква, изглежда могат да повярват само от нашето МВР на принципа, че си е признала. /какво обаче?/ Странното е че сагата съвпада с освобождаването на В. Боевски и че от Евророма казват, че "майката" не е ***, а ТУРСКОГОВОРЯЩА.
25
0
 
41
 
! Отговори
Карата преди 10 години
Ударихме дъното с тия *** толкова голямо медийно внимание за тези маймунски истории.. Аман вече
24
1
 
50
 
! Отговори
бат Васко преди 10 години
Повечето българи не могат да си позволят и едно дете, тая ги нацвъкала десет.
23
0
 
15
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
А ти Господ ли си или какъв се явяваш, че да решаваш кой има право да живее и кой не. Това са правилата на живото, които ние сами сме си поставили и следваме, а тези кърлежи са резултатът от това, което ние правим. Когато едни човек не поддържа добра лична хигиена, рано или късно започва да има здравословни проблеми с разни паразите, ако ми следиш мисълта - такова ни е "обществото" и те са резултата, а ти като месия промени обществото и нещата сами ще се регулират и без призиви за насилие. Айии
22
0
 
17
 
! Отговори
дада преди 10 години
До The KingШегуваш се! Какви 25-30 години? Тогава вече България ще е само географско понятие...
21
1
 
20
 
! Отговори
Sotir преди 10 години
***.
20
1
 
42
 
! Отговори
The King преди 10 години
*** във Бълггария ако са 400.000 и средно на семейство ако се падат по 5 деца то след 18г те ще са 1.600.000 със още 200.000 новородени от майки на по 15-16 годишна възраст. Което означава че до 25-30г във България ще има повече турци и *** от колкото България а тогава господ да ни е на помощ.
19
3
 
33
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Смърт за такива "родители" и кастрация на всичките им деца
18
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам вместо да пишеме по форумите да себърем пари за по един билет и да ги пращаме такива я в Германия, я във Франция, я във Холандия все страни с висок морал, развито общество готово да помогне и най - вече с идеи за интеграция на тези първосигнални ***. Та просто такива да им ги пращаме с еднопосочен билет и те да си ги интегрират като граждани на Европейският съюз. И *** доволни от високите помощи и ние, само политиците няма да са, защото ще губят "електорат". %"+#$%#*@(_&*$)#
17
2
 
16
 
! Отговори
според мен преди 10 години
не е изобщо искрена тази ***. Погледнете и как някои от децата изобщо не приличат на тях с изключение на по-голямото момиче. Има нещо много долно скрито от тези ***.. дано не съм прав..
16
0
 
4
 
! Отговори
do fatalno 13 преди 10 години
Otkachalka si be kotio .