Чукат, мажат, лепят в новия бежански дом в Харманли

Работници доизкусуряват сградите на някогашния танков батальон
13 ное 2013 18:17,
55

Снимка: Булфото

Кипи ударен ремонт на сградите на изоставените казарми в Харманли.

В тях трябва да бъдат пригодени помещения за живеене, а до Коледа подслон да получат още 650 бежанци, съобщават от Областна администрация в Хасково.

Още по темата

Вече са оправени покривите на сградите на бившия танков батальон. Предстои замазване, боядисване, поставяне на нови дограми и оправяне на ВиК инсталациите. Ток в помещенията вече има.

Сградите се намират в най-горната част на бившите казарми, над сега съществуващият бежански лагер, където фургоните и палатките са пълни до краен предел.

В момента в лагера са настанени 1100 души, 400 от които са в палатки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
38
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не чукайте, не лепете, не мажете, а ИНТЕРГИРАЙТЕ и ЗАСЕЛВАЙТЕ в опразнените села, че тази държава прилича на старчески дом след полунощ.
24
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
излизайте пред НС ОСТАВКА
23
1
 
68
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
А детски градини и заводи не може да строите и ремонтирате а ? ВАЩА МАМА !
22
0
 
62
 
! Отговори
НОНА преди 10 години
МАЖЕТЕ , СТРОЙТЕ,ВСИЧКО ЗА БЕЖАНЦИТЕ, А БЪЛГАРИТЕ--КУЧЕТА ГИ ЯЛИ!!!
21
0
 
42
 
! Отговори
И нас това ни чака! преди 10 години
Преди час една моя позната се върна от Атина и на мой въпрос; каде е по-хубаво в София или Атина, а тя отвърна; същото е, но Атина е много по-голяма, НО е пълно с *** на всякъде в града!- Тя беше възмутена колко *** има там!
20
0
 
18
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
PLASHTAI BULGARINO SEDI GLADEN I BA4KAI , SHTOM NE IZLIZASH DA SE BIESH SRESHTU TAZI MAFIA NARE4ENEO PAVITELSTVO SI ZASLUJVASH SYDBATA, POKLON PRED STUDENTITE
19
0
 
66
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Както четох, че нашите били приели някаква европейска директива за осигуряване на "достоен живот по Европейски стандарти" за тези ***.Представяте ли си? Колко българи живеят достоен живот по европейски стандарти,въпреки,че се бъхтят като черни дяволи .На *** всичко им се дава наготово, храна, подслон, отопление, осветление, дрехи, здравни грижи, обучение и всичко останало, а те какво правят лежат, ядят и *рат. Поне да ги ангажират като общи работнициКак да го търпим това нещо
18
0
 
61
 
! Отговори
Гръмовержец преди 10 години
Пълно БЕЗУМИЕ цари в държавата, а *** ни Правителство готви дом за ТАЛИБАНИ !!!НАЙ-ДОБРЕ ГИ НАСТАНЕТЕ ВСИЧКИ ТАЛИБАНСКИ-бежанци на БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ: Сл. бряг, Зл. пасяци, Елените и т.н., ! Хотелската база да им се предостави и да са за сметка на НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЯЛИТЕ - политици, крадци и всякакви мошенници! Правителство и Парламент сте за ЗАТВОР, вие сте най-големия ВРАГ на народа български, това ако не е терор на властимащите и подигравка с МИЗЕРИЯТА на българина??? ПФУуууу !!
17
0
 
28
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Асад що си не прибира хората ами свири по нотите на руснаците. На тези хора не им е мястото тук.сетих се един виц.Преди години, руски военен пилот обучава арабите как да излитат със самолет.- А, няма ли да ни научите и как да се приземяваме ? - попитал арабина- Не се тевожете за това евреите ще се погрижат. - отговорил руснака
16
1
 
55
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Ако обичате за арабите 5* All Inklusiv, *** трябва да живеят луксозно. Майка ми е пенсионерка и живее с 200лв пенсия, а е работила цял живот. Разбирам че за съжаление е българка и няма как да и отпуснете 1100лв като на арабин. Да знаете как се радвам къде ми отиват данъците. И да знаете колко много ви обичам всички политици! И никаква ксенофобия не изпитвам. Абсолютно. И много искам да ви потърся сметка политици любими!
15
0
 
38
 
! Отговори
limonadata преди 10 години
Е как няма, бежанците са златна мина за управляващите.... Там в момента има най-много пари за крадене
14
1
 
38
 
! Отговори
Г-н преди 10 години
Защо слугите на чужди интереси и страхливи *** от БСП/ДПС/ГЕРБ гласуваха против затварянето на границите!??!?!
13
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А познайте ся - кой плаща ? :) Ми аз и ти - точно ти - който четеш този коментар :) Виж какво им строим на чужденците в снимката малко по-нагоре :) Е как няма да им строим - ние си оправихме пенсионерите, майките, децата, здравеопазването, икономиката.. как няма да се погрижим и за бежанците :)
12
1
 
54
 
! Отговори
Няма ли край ? преди 10 години
*** окрадоха дограми, прозорци и врати сега пак с нашите пари поправят за да живеят там други циганиНяма ли кой да гръмне една бомба срещу правителството и да се свърши веднъж за винаги ?!!
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно голямо крадене става, щом толкова бързо организираха нещата.Всеки бежанец х 1100лв. издръжка на месеца, от които не се знае колко отиват в касичката на управляващите.
10
0
 
49
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Доколкото си спомням, жителите на Харманли се обявиха против настаняването на нелегални имигранти на територията на града. Защо държавата действа срещу волята на хората?
9
0
 
49
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
Чукат, мажат, лепят в новия бежански дом в Харманли а бежанците ще лежат и ще папкат на нашия гръбКаква беля ни дойде до главата! Децата и внуците ни най скъпо ще платят
8
2
 
20
 
! Отговори
nitos преди 10 години
До FuckingdnesТака ще е докато сме член на ЕС,...след като предадохме (продадохме) България , заради един червен паспорт и аргатлък!!!!!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
имам фирма Кърти Цепи Твари Извозва пишете ме в далаверата играта
6
0
 
48
 
! Отговори
ббб преди 10 години
Първо изоставяме сгради, рушим ги, а после ги ремонтираме. Няма такава държава. После защо държавата няма пари. Не можеше ли тия сгради да бъдат превърнати в нещо вместо да се изоставят. Никога няма да се оправим