82-годишен крие боен арсенал в дома си

Намерени са пневматична пушка, газов пистолет, 88 патрона
24
82-годишен крие боен арсенал в дома си
Снимка: Булфото, архив

Полицаи иззеха незаконно оръжие и боеприпаси от 82-годишен мъж от село Обединение, Община Полски Тръмбеш, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Велико Търново.

Вчера, при извършена полицейска проверка в дома на 82-годишния Д.К., неизвестен на полицията са установени и иззети пневматична пушка, газов пистолет, 88 патрона, различен калибър, 2 метални кутии с барут и 9 сигнални звезди.

По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
каси преди 10 години
граждани, ще спим спкойно тези дни
20
0
 
3
 
! Отговори
antil преди 10 години
Kraino vreme e v BG da ima zakon pozvolqvash priteganie orygie za samozastita. Ne gazov, a boen pistolet trqbva da ima vseki otgovoren chovek.No poznaite, koj ne iska Baroda da e silen - mafiqta I psevdo politicite.
19
0
 
1
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Неразбирко Тоо за такива и Доган е стрелян най малко с Драгунов, а това на снимката е Китайка за $3 а на панира се купува за 30 лв.
18
0
 
16
 
! Отговори
Гого Идиото преди 10 години
Като прочетох 82 годишен и боен арсенал си помислих, че са намерили нещо скътано от втората световна, а то се оказва че авторката типично по български не се е дори поинтересувала какво значи "боен" ами е изтипосала едно гръмко заглавие къде от неграмотност, къде от желание да лови читатели да и кликат на страницата... Не било компютри, а компоти....
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
XVALA NA TAKYVI POLICAI. NAPRAVO UTREPAXA PRESTYPNOSTTA IZZEXA STRAXOTEN ARSENAL OT EDIN 82 GODISCHEN DQDO .OSTAVA DA GO IZKARAT I BOC NA MAFIQTA.BRAVO BYLGARSKI ORLI .DA VI EVA V TYPITE POLICAI
16
0
 
17
 
! Отговори
някои преди 10 години
и аз имам боен арсенал две прашки и една шепа камъчета ама съм ги скрил добре че ако ги намерят лелееееее не знам кво ще правя хахахахахахахахаааа ,голям цирк .
15
2
 
3
 
! Отговори
сатаната преди 10 години
До Анонименега сиайдуците,егаси и стъкмовчиците нагли,българи лъжливци,българи полизурковци,българоубиици,и това ми било държавна власт само сте за КАМЧАТКА лек ви път и не се връщайте в нашата БЪЛГАРИЯ
14
0
 
14
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
Не и придиряйте на Камелия Цветанова - не разбира жената и за нея всеки детски тапешник е огромен боен арсенал!
13
0
 
6
 
! Отговори
оливия преди 10 години
колко им плащат турците зада не ги проверяват,защото знаят много добре,че арсенала им е много по-голям от на дядото БЕЗСРАМНИЦИ,ПРОДАЖНИЦИ
12
1
 
4
 
! Отговори
вихрушка преди 10 години
защо не ни оставят на спокойствие,и да проверят всички турски къщи и тогава да говорят и да кажат истината пред цяла БЪЛГАРИЯ къде е АРСЕНАЛА или теси мислят,че като мълчим ние незнаем по добре от тях кои се въоръжават по добре от нас-ха сбогом ви чиста съвест
11
0
 
20
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Ужас, този е голям престъпник...Има пушка да стреля по скорците в лозето, а за празниците-газов пистолет за кеф на компанията.И сега...следствие, съд, сигурно ще му искат и затвор за "заплаха на държавната сигурност".А през това време мутрите/всячески покровителствувани от властта/ си вършат престъпленията НЕНАКАЗУЕМО!!!
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пощурели са да тарашат българите за оръжие и то разбира се не престъпниците.Така са направили и с българите от Тракия и беломорието след Балканската война , докато турците и гърците останали въоръжени и то в пъти повече.После идва трагедията за обезоръжените наши предтечи .Това е една история за предателства ,геноцид над оставените беззащитни хора срещу озверелите друговерци турци и гърци.Потърсете и четете защото ще се повтори.Въоръженият е свободен а роба -без оръжие!
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще му строшите дедовия на тоя дядка смешници,и 2лева глоба няма да отнесе бе клоуни.
8
0
 
22
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Тия съвсем искат да ни обърнат на маймуни. А *** се въоръжават та знае ли се. Решили са да ни изтрият от лицето на земята май май.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА ТОВА БОЕН АРСЕНАЛ ЛИ МУ ВИКАТ? А ТЕЗИ С КАЛАШНИЦИТЕ ДЕТО ОБРАХА ОФИСА В СИМЕОНОВО И ОЩЕ НЕ СА ГИ ХВАНАЛИ ЗА ТЯХ КАКВО ЩЕ КАЖАТ? СИГУРНО ЩЕ ГИ ИСКАРАТ ЧЕ ИМАТ АТОМНО ОРЪЖИЕ. ЕЙ ТОВА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА ДЕТО ГИ КАЧВАТЕ НА КЛОНА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ СА НЕСПАСЯЕМИ КАКТО И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.
6
0
 
28
 
! Отговори
georgi ishkitiev преди 10 години
голям арсенал :))), няма що..
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахаха този арсенал е наличен в коша за играчки на всеки малчуган!
4
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
газовото оръжие подлежи на регистрация.
3
1
 
31
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Смях-егати арсенала .Това е като опита за убийство на Доган с газов пистолет.
2
1
 
28
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
do1 : Откакто Доган щяха да го "застрелят" с газов пистолет. Сигурно и гумения нож вече е "хладно оръжие"