Поморие погреба малката Александра

Атанаска удушила момиченцето, защото обидило племенниците й
13 апр 2014 15:23,
117
Поморие погреба малката Александра
Снимка: Булфото

Семейство, близки и роднини се простиха днес с 8-годишната Александра Веселинова в гробищният парк на Поморие. Хора от целия град се събраха, за да изпратят 8-годишното дете.

Момиченцето изчезна в четвъртък, а ден по-късно стана ясно, че е убита от съседката си Атанаска Георгиева. Жената е арестувана и отведена в следствения арест в Бургас.

Още по темата
Атанаска вече е разпитана пред съдия, пред когото е направила пълни самопризнания. В показанията си тя посочила, че е убила 8-годишната Алекс, защото момиченцето отправило обиди към децата на сестра й Северина, предаде Нова телевизия.
 
На този етап разследващите са установили още, че Алекс не е била отвлечена, а сама се е качила в дома на Атанаска. Двете си говорили около два часа, след което ядосана от думите на детето по адрес на племенниците си, Атанаска я удушила.
 
По време на разпитите на жената разследващите са установили още, че тя може би има психични отклонения и затова са назначили психологична експертиза, която да установи по безспорен начин дали Атанаска е невменяема, или е извършила убийството в момент на афект.
 
Мярката за неотклонение на Атанаска ще се гледа утре около обяд в Бургаския окръжен съд, където прокуратурата ще поиска постоянно задържане под стража за Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
13
 
! Отговори
emigrant преди 10 години
Smartno nakazanie bez pomilvane za ubiici na deca ....kak e vazmojno da posegnech na edno nevinno dete!!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма смисъл, има смисъл такива да нямат поколение и да измират. Смърт на простите мутрите разплакващи майките на обикновените хора, тормозещи децата им, зарибяващи ги с наркотици, рекетирайки хората които впоследстви не могат да създат семйство или да се грижат за него ако имат!
6
2
 
6
 
! Отговори
Momo преди 10 години
зажалява => съжалява
5
5
 
13
 
! Отговори
Momo преди 10 години
До 1(вбесен)Афект е когато нещо се е случило инцидентно и си се изнервил, а ако започне да става ежедневие нещата се развиват по-друг начин.Разбира се не знам каква е точно случката с това момиченце, но ако примерно е било от онези, които те псуват след забележка е нормално в един момент да ти "кипне".Вече дали решението на "кипването" е убийство е друг въпрос, но всеки може да си изпусне нервите и да каже или направи нещо, за което да зажалява после, което разбира се не е оправдание.
4
14
 
14
 
! Отговори
Няма смисъл преди 10 години
До Momo относно бащата, децата не си избират сами родителите... От къде знаеш че е вярно, това което е казала виновната. Ако наистина се е мислело за откуп, но тази некадърна жена да е убила детето без да иска. Има още много неизяснени факти... Всяко едно дете е ангел, ако ти беше на мястото на родителите нямаше да реагираш по този начин. Некомпетентен е коментара ти!
3
14
 
23
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Разбира се на тези, на които им е жал да си жалеят, но аз не съм от тях. Мнението по-долу е лично и не ангажирам никой с него.
2
32
 
59
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Не знам защо, но не ми е жал изобщо.Бащата се оказа, че е някакъв ***, който е чупил ръце и драл хората с куки. Доколкото разбирам неговите наследници се метнали на него по характер.Ако беше някое добро семейство щях да реагирам различно, но не и в този случай. Както е казано "Има Господ!".И не всяко дете е ангел! Стига с тези клишета! Лично аз съм имал не една среща с малки *** на по 5-6 години, които са ми казвали след отправена залежка от мен: "Еб* си майката бе, чичка!".
1
5
 
58
 
! Отговори
вбесен преди 10 години
Ако убивах в състояние на афект,всеки който ме ядоса -отдавна да сме под 4милиона българи.Язък за детето!