Поморие погреба малката Александра

Атанаска удушила момиченцето, защото обидило племенниците й
13 апр 2014 15:23,
117
Поморие погреба малката Александра
Снимка: Булфото

Семейство, близки и роднини се простиха днес с 8-годишната Александра Веселинова в гробищният парк на Поморие. Хора от целия град се събраха, за да изпратят 8-годишното дете.

Момиченцето изчезна в четвъртък, а ден по-късно стана ясно, че е убита от съседката си Атанаска Георгиева. Жената е арестувана и отведена в следствения арест в Бургас.

Още по темата
Атанаска вече е разпитана пред съдия, пред когото е направила пълни самопризнания. В показанията си тя посочила, че е убила 8-годишната Алекс, защото момиченцето отправило обиди към децата на сестра й Северина, предаде Нова телевизия.
 
На този етап разследващите са установили още, че Алекс не е била отвлечена, а сама се е качила в дома на Атанаска. Двете си говорили около два часа, след което ядосана от думите на детето по адрес на племенниците си, Атанаска я удушила.
 
По време на разпитите на жената разследващите са установили още, че тя може би има психични отклонения и затова са назначили психологична експертиза, която да установи по безспорен начин дали Атанаска е невменяема, или е извършила убийството в момент на афект.
 
Мярката за неотклонение на Атанаска ще се гледа утре около обяд в Бургаския окръжен съд, където прокуратурата ще поиска постоянно задържане под стража за Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 10 години
Ако комунистите и ченгетата бяха в оппозиция щяха да крещят "Правтелствто Орешаски уби дете" , както направиха с правителството на Иван Костов.
27
2
 
28
 
! Отговори
Съболезнования преди 10 години
към семейството. Бегло познавам майката, помня и детенцето.. Създаваше бързо впечатление за умно и будно дете... Почивай в мир Александра, никога няма да бъдеш забравена!
26
0
 
12
 
! Отговори
voivod преди 10 години
До вбесенako tolkova 4esto se afektira6 mqstoto ti ne e tuk a v ludnicata
25
1
 
18
 
! Отговори
Gia преди 10 години
Самопризнанията могат да се променят хиляди пъти в хода на делото. Да не се окаже накрая битов инцидент свързан с майката???
24
1
 
7
 
! Отговори
dancho82 преди 10 години
за всяко нещо си има причина!!
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"може би има психични отклонения и затова са назначили психологична експертиза" Надявам се да е грешка на журналист, който не прави разлика м-у психолог и психиатър, иначе органите ни на реда са пълната скръб. Тази жена със сигурност е за психиатър и зад решетки..Бог да го прости момиченцето и дано близките му се съвземат някога...
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Luda, ne luda s psihi4ni ili bez psihi4ni otkloneniq trqbva da izgnie v zatvora, I da ubiqt I neinite deca pred o4ite I
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да почива в Мир!
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Няма смисъл Всяко едно дете е ангел----------------- Не е факт.
19
3
 
8
 
! Отговори
bratya Grim преди 10 години
6to za darjava?!V4era be6e bez psihi4ni otkloneniya,dnes ve4e e s problemi?!Dokoga v Bg 6te se 6iri bezzakonie i korupciya!...Otvratena sam i ot sega6ni i predi6ni vlastima6ti i vlastjelae6ti!!!Pfu!!!
18
3
 
28
 
! Отговори
Sameca преди 10 години
Моите най-искренни съболезнования към семейството на това невръстно и чисто създание. ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ А ИМЕННО "ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ" !!!
17
3
 
38
 
! Отговори
Офф преди 10 години
90% от народа отдавна са изтрещели за 25 год уж преход.До това ни докара тази псевдо демокрация.Нещата са почти необратими.До 15 год тука ще останат само луди и ***.Трябват драконовски мерки и то спешно.Драконовски,а не лигавщини.Жалко за България
16
4
 
31
 
! Отговори
ан преди 10 години
АМИ АЗ КАТО ПОСТОЯННО СЪМ ПОД АФЕКТ ДА ХВАНА ДА УБИЯ И АЗ НЯКОЙ У ПАРЛАМАТА? ИЛИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ СЪМ УБИЛ ЧОВЕК? А ТОВА ДЕТЕНЦЕ НЕ Е ЧОВЕК? ТАКА ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ? КОЛКОТО И ДА Е ЧОВЕК ЯДОСАН ЕДВАЛИ ЩЕ УБИЕ ЕДНО НЕВРЪСТНО ДЕТЕ. ТРЯБВА ДА ТИ ХЛОПА ДЪСКАТА ИЛИ ПО СКОРО ДЮШЕМЕТО ЗА ДА ИЗВЪРШИШ ТАКОВА УБИИСТВО НА ДЕТЕ ПО НАЙ МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН. ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА И НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ УБИИЦИТЕ НАСИЛНИЦИТЕ МУТРИТЕ И ТЕЗИ КОИТО НИ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА.. ДО СТЕНАТА И НА АК 72 ДА МУ СЕ ДАДЕ ДУМАТА.
15
2
 
39
 
! Отговори
До 18 преди 10 години
Убийството е факт.Въпросът е как да се избегнат такива случаи в бъдеще?Какво се прави за хората в тази страна,никой не откача от хубаво.Ще я осъдят и ще висне на бюджета със 7 000 лв.годишно.Може да живее поне още 25 години,но ще я пуснат след 7-8.После ще трябва да се социализира пак за наша сметка.И какъв е смисъла?
14
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази жена не трябва да живее!
13
2
 
29
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
Лека и пръст на Александра нека душата и почива в мир Моите на лични съболезнования към близките на Александра
12
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи аз съм ЗА смъртното наказание, само ако наистина е доказано че човека осъден на смърт е убиеца, както си е признала въпросната. Иначе сме свидетели на десетки случаи, където осъждат някой на смърт в САЩ и след това се оказва че е невинен. Даже и филми има по тези случаи, как в последния момент спасяват човека от ел. стола защото са намерили доказателства че е невинен.
11
1
 
7
 
! Отговори
мари преди 10 години
Знам,че няма!Да го върнат!!
10
4
 
47
 
! Отговори
мари преди 10 години
Защо до живот,да върнат смъртното наказание!!!Аз не искам с моите данъци да издържам убийци!!!
9
4
 
28
 
! Отговори
Развеселен преди 10 години
Чета коментарите и мисля,че всеки по своему има право.По въпроса за раждаемостта си имам теория-най-много се размножават простите,необразовани хора.Те не знаят какво е генетика,така че при тях не съществува въпроса-какво ще предам на детето си,кой и какъв е бащата?Какво могат родителите,че да го предат на децата си,какви ценности защитават?От едноклетъчни няма как да се получат многоклетъчни.Тъжно,но факт!