Откриха първа жертва на водния ад в Мизия

Премиерът Орешарски поддържа връзка с МВР за случващото се
Обновена: 3 авг 2014 14:46 | 3 авг 2014 11:14, Красимир Ангелов
90
Откриха първа жертва на водния ад в Мизия
Снимка: БТА

Водният ад в град Мизия взе първата си жертва. Шефът на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов съобщи пред bTV, че тялото на възрастен мъж е било открито в дома му от неговия син, който е служител на МВР.

На този етап няма информация за други жертви, но чак след края на евакуацията ще се знае със сигурност дали има още изчезнали или загинали хора.

Още по темата

От пресцентъра на Министерския съвет също потвърдиха, че на този етап има една жертва от потопа. От там уточняват, че премиерът в оставка Пламен Орешарски е в координация с МВР, МОСВ и МЗХ във връзка със ситуацията в Мизия.

Очаква се всеки момент в пострадалия район да пристигнат Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров – главен секретар на МВР. От часове там е и Николай Николов – директор на ГД Пожарна безопасност и защита на населението.

По данни на МВР над 500 човека от град Мизия и съседното село Крушовица са евакуирани през нощта и рано тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 9 години
До american boyВсъщност е, ама нали партията плаща за пропаганда...
36
1
 
4
 
! Отговори
american boy преди 9 години
Малко офтопик и се извинявам, но тук в коментарите се спомена, че Кристалина (Сталинка по рождено име) Георгиева била от квотата на ГЕРБ. Това просто НЕ е истина. Мерси.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е па що да е ад ??? Кой какво си е надробил,такова ще сърба !Хората с къщи на високото, май немат проблеми :)
34
0
 
9
 
! Отговори
Георги преди 9 години
До trкато искаш недей гласува. щом не те интересува какво става в държавата, няма смисъл да гласуваш. *** ще гласуват, турците и те. После на тях ще правят асфалтови улици, социални помощи и т.н. Все пак властта трябва да се грижи за избирателите си. Аз ще гласувам, когато видя нарушения ще пускам жалби, когато някой си хвърля *** по улиците ще му правя забележки и т.н. И изобщо мисля да се възползвам напълно от гражданските си права и да изисквам максимално от институциите.
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mного от местните били молени неколкократно от спасителите да ги евакуират,но те категорично отказали.Как бихте коментирали това?Виновни ли са евроатлантическите ценности за това?
32
4
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Къде са евроантлантическите ценности, да дойдат и да помогнат?
31
3
 
7
 
! Отговори
Йово преди 9 години
Трябва спешно да се пратят части на армията основно БТР, МТЛБ, и Хеликоптери. ОХХХ извинявам се не се усетих, че за 25 години демокрация армията е почти унищожена. Пожарните коли са основна на над 40 години а Кристалина Георгиева Евро комисар от квотата на ГЕРБ по тези въпроси от Европа мълчи. Нормално вече няма истински български политици и родолюбци а те са продажници за дребни $ и ?.
30
1
 
4
 
! Отговори
tr преди 9 години
ZA NIKOY NYAMA DA GLASUVAM 24 GODINI GLASUVAHME .I KAKVO NAPRAVIHA TIYA BOKLUZI .EDIN NA DRUK SE PLUYAT V PARLAMENTA .A POSLE KAKVO STAVA .ZAEDNO YADAT PIYAT .KOY IM PLASTA SMETKATA .BEDNIYA NAROD .ZA TOVA NYAMA DA GLASUVAM .ZA TIYA BOKLUCI .
29
6
 
12
 
! Отговори
ДО До до 52 преди 9 години
Не знам дали ще сме 3-ти , но със сигурност няма да имате мнозинство и ще трябва да управлявате с ДПС а това значи ,че Народа ще ви свали още януари и не знам Банкянската Тиква къде ще се крие:)Вие герберастите сте вредни за България, разделихте Народа противопоставихте брат срещу брата, за мен сте ***! :)
28
1
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Хората съвсем забравиха за бога ....не страх да имат ами и уважение към вярата си нямат вече ....само злоба и завист в душите им , един друг се топят и си гледат сеира .....алчност , безхаберие и богохулство ! Това няма как да доведе до нищо добро ....да потъпкваш вярата си и да нямаш грам уважение към бог ......Библията не е комикс на Фокси !
27
6
 
0
 
! Отговори
Рязан поп преди 9 години
То Всевишният си знае работата. Кой знае колко са го кълнали полицая и сега Щейтаня забра баща му. Има възмездие !
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
53 е до 51 ай стига с това ***
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наводнението в Мизия поставя под съмнение бъдещето на АЕЦ Козлодуй. По-безопасна изглежда АЕЦ Белене.
24
6
 
14
 
! Отговори
до 52 преди 9 години
Е този път герберасте ме стимулира още повече и на 5 октомври още в 6 часа ще отида и ще пусна бюлетина за БСП , съжалявам :) Колкото повече квичиш, толкова повече се убеждавам, че трябва да гласувам за БСП :)
23
0
 
13
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
До като не се вкарат в затвора тези които изсякоха горите, и онези които им подписаха разрешенията за извършването на това престъпление,бедствията няма да спрат!Господ иска възмездие.Ясно ли е!Тиквочи прости......
22
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 9 години
тази беднотия и пълно беззаконие доведе до масово унищожение на горите......да не се оправдават със санитарната сеч,масово се сече наред цели гори,ако може да продадем цялата дървесина на България и да обърнем парите в охолен живот............безобразие.......
21
5
 
8
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
Казах ти герберасте , каквото и да кажеш още повече ме стимулираш да гласувам за БСП , и не само аз :)
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойколизците са изкрейзали, абе хора вземете с отидете на психиатър
19
2
 
7
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Дано да ти се връща тройно герберастино , а дано !:)
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КРИСТАЛИНОООО ? Где си се покрила за пореден път ? За кво си ни изобщо ?