Влакове от и за морето с нов маршрут и разписание за кратко

Причината е ремонт между гарите Пирдоп и Антон, съобщиха от БДЖ
13 авг 2014 15:31,
4
Влакове от и за морето с нов маршрут и разписание за кратко
Снимка: архив Булфото

Три бързи влака между София и Бургас през Карлово ще се движат с променено разписание и маршрут от утре до 18 август. Променя се маршрутът и на пътническите влакове от София до Карлово и тези между Копривщица и Карлово. Причината е ремонт по железния път в участъка между гарите Пирдоп и Антон, съобщиха от БДЖ.

До приключване на ремонтните дейности бързите влакове със задължителна резервация между София и Бургас през Карлово („Чайка”) ще се движат по изменен маршрут само между гарите Пловдив и Бургас през Карлово. Три бързи влака между София и Бургас ще пътуват с променено разписание и по удължен маршрут през Пловдив и Карлово, един бърз влак от Бургас до София през Карлово ще се движи до гара Пловдив, а един бърз влак от София до Пловдив ще бъде отменен.

Още по темата

Всички пътнически влакове, които пътуват между София и Карлово, ще се движат само между София и Златица, както и между Копривщица и Карлово. За клиентите на националния железопътен превозвач, които пътуват с тези влакове, ще бъде осигурен превоз с автобуси между гарите Златица и Копривщица, увериха от БДЖ.

С изменен маршрут ще пътуват:

- бързият влак със задължителна резервация № 3625 („Чайка”) от София за Бургас, който по досегашното си разписание заминава в 16:20 ч., ще пътува от Пловдив през Карлово до Бургас. Влакът ще тръгва от Пловдив в 17:30 ч. и от гара Карлово до Бургас ще се движи по редовния си график.

- бързият влак със задължителна резервация № 3620 („Чайка”) от Бургас за София, който заминава в 05:25 ч., ще пътува през Карлово до Пловдив. Този влак ще се движи по досегашното си разписание от Бургас до Карлово и ще пристига в Пловдив в 10:11 ч.

- бързият влак № 3622 от Бургас за София, който тръгва в 09:40 ч., ще пътува през Карлово до Пловдив. Влакът ще се движи по редовния си график от Бургас до Карлово и ще пристига в Пловдив в 15:03 ч.

С удължен маршрут и ново разписание ще са:

- Бързият влак № 3621 от София за Бургас, който заминава в 07:05 ч., ще тръгва от Централна гара София с 85 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 05:40 ч. Този влак ще се движи по удължен маршрут през Пловдив и Карлово, като от гара Карлово ще продължи своето пътуване по досегашното си разписание;

- Бързият влак № 3623 от София за Бургас, който заминава в 10:45 ч., ще тръгва от Централна гара София със 100 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 09:05 ч. Този влак ще се движи по удължен маршрут през Пловдив и Карлово, като от гара Карлово ще продължи своето пътуване по досегашното си разписание;

- Бързият влак № 3624 от Бургас за София, който заминава в 15:00 ч., ще тръгва от Бургас с 45 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 14:15 ч. Този влак ще се движи по удължен маршрут през Карлово и Пловдив и ще пристига в София в 22:50 ч.

През периода на извършваните ремонтни дейности в участъка между гарите Пирдоп и Антон няма да се движи бързият влак № 1621 от София до Пловдив, който заминава от София в 08:20 ч. и пристига в Пловдив в 11:10 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: влакремонтБДЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
кандидат софянец преди 9 години
Софянци, препоръчвам ви София-Солун.
2
0
 
3
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
новият маршрут на влака София-Бургас е през Петрич..
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е за лукса на Софиянци.... както виждаш, от Карлово ще пътуват до Пловдив, защото някъде след Карлово е проблемът... просто статията е поднесена, все едно е "лукс", всъщност си е забавяна за въпросните Софиянци... Дали си селянин нямам представа, ама си ***, на когото все софиянци са му виновни. Защо не помисли, че по твоята логика и бургазлии биха били облагодетелствани (ама не са, заради заобикалянето)