Бебе на 7 месеца пострада при инцидент с каруца

Детето е в тежко състояние
39
Бебе на 7 месеца пострада при инцидент с каруца
Снимка: архив, БулФото

Седеммесечно бебе е в тежко състояние след инцидент с каруца на входа на село Балдево, община Гърмен, съобщи БНР.

Инцидентът е станал малко след 12 часа преди входа на селото. В каруцата са били четирима възрастни и бебе на седем месеца, което по информация на очевидци е паднало заедно с майка си от превозното средство и е било прегазено от каруцата. 

Към момента полицията не потвърждава версията за катастрофа с камион. Пострадалите са настанени в болницата в Гоце Делчев.

"Седеммесечното бебе е в тежко състояние с тежка черепно-мозъчна травма. И майката e ранена, но тя е в по-добро състояние", съобщи д-р Мария Радойкова, директор на болницата.

Полицейски служители са на мястото на инцидента, изясняват се причините за катастрофата.

В сезона на прибирането на реколтата каруците по междуселищните пътища в района се увеличават многократно, което създава предпоставки за инциденти, коментират полицаите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZASTO GOVORITE TAKA NEBIVA TAKIVA KOMENTARI .VSEKI IASTREB SI IMA GNEZDO.VIE NIAMATELI IASTREB4E.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В каруцата пътували четирима роми и бебе на 5 месеца. То било държано и обгрижвано от майка му.По неясни засега причини майката изпуснала бебето на асфалта и каруцата го прегазила. След него на платното паднала и майката, която се втурнала да спасява рожбата си.Пътуващите в каруцата са от ромския квартал "Кремиковци" в Гърмен.
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AMZI MAINATAMU NA TOIAA
11
2
 
6
 
! Отговори
@Доктор Сър Пичук преди 9 години
И като ти или някой твой близък има нужда от скъпоструваща операция или се разболее от рядка болест, дали и тогава ще търсиш американската здравна система, при която хората буквално биват разорени и самоубити в следствие на тежки болести или инциденти? Айде малко да мислиш, преди да говориш, щото ако на тебе ти се ходи директно при Св. Петър, на останалите ни се живее. А няма здравна осигуровка, която да може да покрие лечение на рак - 10к $ на месец! Или на СПИН, или многобройни тежки операции!
10
5
 
8
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Виждам линейка на снимката, а дали родителите са си внясяли данъците съвестно, за да има с какво да се плати на медицинския епип от тази линейка. Ех защо България не е като САЩ в сферата на здравеопазването, когато нямаш пари или здравна застраховка отиваш дирекно при свети Петър, независимо от етноса ти...
9
0
 
15
 
! Отговори
me преди 9 години
Хора, били сме удряни от каруца, мога да ви кажа, че макар да звучи смешно и безобидно, всъщност е много страшно и опасно. Един кон тежи 400-500кг, представете си 500 кг маса удряща се в колата ви минимум със скоростта, с която вие сте карали. Много е гадно, защото каруците не спазват никакви правила, предимствата нищо не им говорят, а вътре се возят Н-чавета без колани и без никакви средства за безопастност. Рискът е огромен и за вас (освен ако не сте с камион или джип) и за тях! Ужасно е!
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да насъскаме защитниците на животните срещу подчовеците с каруците. Едните да защитават милите животинки, другите да защитават правото си да живеят по традициите си. Да се избият. Който и да спечели - единият ни проблем е решен. Другият ще си го решим на по-късен етап! Разделяй и владей.
7
0
 
33
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
В Сърбия няма нито една каруца.Забранени са животински впрягове от времето на Тито.
6
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Той отдавна е там...
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от *** истории, цяла България само около техните безобразия се върти! :(
4
0
 
25
 
! Отговори
Менгеле преди 9 години
Расте броят на каруците, защото расте и броя на номадите, които ги ползват! Скоро идва края, да знаете.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така или иначе е било с фалшив ТЕЛК, а сега вече си го е заслужило, благодарение на простотията на родителите си.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е ли е голяма загуба.Едва ли е единствено дете отгледано с много любов грижа и внимание.Ако на родителите му въобще им пукаше дали ще е добре или ще отиде директно в гроба въобще нямаше да го правят.Па те по пет по десет..Най-близките му не ги еня за него.Защо мен да ме е грижа?
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах, в сезона на прибирането на реколтата каруците се увеличавали многократно... Много обичат цветнокожите чуждата реколта! Между другото в Красна поляна каруците вече са повече от колите, а улиците са в конски ***. Не ми се мисли какво е по провинцията, завладяха държавата без война тия ***...