С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Абе ловчанлии, к'во се занимавате с драсканици- направо слагайте C4 до офиса на *** *** към едно кило и го активирайте.
22
3
 
12
 
! Отговори
до агата преди 9 години
И да злобееш, и да не злобееш, все си оставате ***-на еволюционно нови под нас. завиждаш , а? Щото в Европа мехмед не е най-обичаното име. Ходи си в анадола- тук не е за вас
21
2
 
14
 
! Отговори
Защитавам турците, преди 9 години
в повечето си коментари, защото те имат добри човешки качества и заслужават да бъдат уважавани.Когато става въпрос за изяви като тази в Ловеч обаче, трябва да бъдат потърсени причините. Аз мисля, че на хората им дойде до гуша разпределянето на депутатските мандати да зависи от гласовете на живеещи в чужбина.На това трябва да се сложи край - няма значение от кой етнос си,ако за постоянно живееш зад граница, ще си гласуваш там.Ако решиш да се установиш в Бг - ще си гласуваш тук.Така е справедливо
20
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно си се кръстил БАИ ТИ ИВАН . Руските *** и *** бе баи иване не турци .Турците са тия дето берат тютюна вие сте по кражбите,мизериите,продажничеството.
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква толерантност бе -тези са ни яхнали вече 25 г. ,ДПСе като един кърлеж който смуче и няма насита ,вчера по Нова тв. показваха някви амуджи и лелки с шамии които бъкел не знаят български да гласуват под строй в Турция -те ли ще ми определят бъдещето ??? Ама пусти родни продажници ,които за пари са готови да продадат и майка си -от тях си патим повече !!
18
1
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
В Германия има шериатска полиция. Да се чуди човек защо не си ходят в ИДИЛ- създадоха им специална ислямистанска държава с фереджета и само джамии и ислям, те пак се тикат в Европа. да си ходят в турция- нали била с голяма икономика и не знам какви глупости по медиите. Ама и в турция не искат, а се натискат тук
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не съм от толерантните и не ме е срам. Т. Живков им го каза, "Който чувства родината си Турция е свободен да си ходи там." Голямата греяка на нашите пра-дядовци и баби е , че след освобождението са оставили *** тук, а в Гърция са ги "поканили" да си тръгнат за 1 нощ. Сега берем плодовете на толерантността ни- джамии, ***, фереджета, турците да ни определят политиката и да тънем в мизерия и блато. През комунизима ги изучиха, станаха цивилизовани, те пак си искат джамиите и фесовете
16
5
 
24
 
! Отговори
Баба ПЕна преди 9 години
турски партии да си ходят в турското павителство!в бг имат джамии повече от църквите ни,имат права като бг гражданин и не им стига! ненаядни!още и още.В Германия има милиони турци,но няма да им позволят да имат нелегална партия..
15
4
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Ти да не си болен от ебола .Всички във ДПС са първо агенти на ДС или по точно на българското представителство на КГБ .
14
3
 
24
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Някой ще ми каже ли, защо трябва да съм толерантен? Баба ми лека й пръст казваше: толерантността ражда безредието.
13
8
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
До референдумТи си много смешен, Атака, НФСБ, ВМРО и като цяло коалицията Патриотичен фронт са партиите на ДПС и Турция, няма как да искат референдум за забрана на ДПС, изключено е псевдо националисти да забранят ДПС. Те са слуги на Турция.
12
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе каква забрана на ДПС.То в "български" сайтове, като напишеш "Долу ДПС!" и коментара се трие.
11
14
 
5
 
! Отговори
agata преди 9 години
Za prostotii ste N:1 v celia sviat tupi bulgari
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vsichki partii tr.da badat likvidirani i tehnite vodachi miliarderi.demokraciata e za bedniacite koito glasyvat ,vlasta e za bogatite koito gi ynishtojavat.
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен пък ме дразни, че депутатите от ДПС не говорят правилно български.Има сума ти турци дето говорят правилно български, а от ДПС избират само агенти и селяни.
8
4
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Напиши го на чист български. Патагонски не разбираме. Запетайката си сложил грешно даже.
7
2
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
След създаване на противоконституционната партия ДПС изникнаха още 5 партии на етническа, расова и верска основа, които са забранени по конституция, а съществуват в реалността.
6
2
 
14
 
! Отговори
разбирача преди 9 години
Напоследък е световна тенденция народите да показват силен национализъм и патриотизъм Нека се замислим защо е така.
5
9
 
8
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
А кой беше една година в коалиция с ДПС? БСП на Станишев!А кой ги подкрепяше със златния си пръст? АТАКА на Сидеров!
4
0
 
22
 
! Отговори
Добре преди 9 години
Супер новина.