С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч

В партията са изненадани от вандализма
Обновена: 19 окт 2014 13:22 | 19 окт 2014 13:08, Камелия Цветанова
164
С "Вън от България" осъмна офис на ДПС в Ловеч
Снимка: БТА

Офисът на ДПС в Ловеч тази нощ е бил изрисуван с антитурски послания, съобщиха от партията.

На стъклата на предизборния щаб на ДПС със спрей е изписано: "Ако сме българи, няма да позволим второ турско робство", "Вън от България", "България над всичко", "Свобода или смърт" , "1393 г.".

От партията коментираха за БТА, че са изненадани от този акт, тъй като нито по време на предизборната кампания, нито в изборния ден е имало настроения срещу ДПС.

"Това ли е толерантността на българите спрямо другите етноси? Искаме да живеем заедно под един покрив и в един момент, когато ДПС има предизборен щаб в центъра на Ловеч, трябва да бъде осквернен. Това за мен е безумие, въпреки че аз работя за идеалите и ценностите на България и специално за Ловешка област", коментира
областният лидер на ДПС и заместник-областен управител на Ловеч Юнал Мъстънов.

Според него няма тенденция срещу ДПС в Ловеч, а това се дължи на случващото се в София, настройването срещу малцинствата от националистическите партии.

Мъстънов добави, че в Ловешка област водачът на листата на ДПС Джейхан Ибрямов е избран за народен представител с достатъчно на брой гласове. ДПС е трета политическа сила в областта, а от 2005 г., когато е увеличила избирателите си сто процента, броят на привържениците постоянно расте, допълниха от движението.

Мъстънов заяви, че от ДПС са подали сигнал в полицията и ще чакат институциите да си свършат работата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: ДПСофиспослания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче тия *** всичко извъртат на "толерантността към другите етноси". ТЕ и марионетната им партия Атака се опитват да създават напрежение, за да могат да са във властта. Интересно как българските турци, които познавам, са много готини хора и нямам никакви проблеми с тях, а относно *** мафията ги използва, за да се прикрива с тях и умишлено властта ги държи необразовани.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До художникаАЗ СЪМ ПРОТИВ ХРИСТО БИСЕРОВ И АПТЕКИ РЕМЕДИУМ !
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нали са уж българи?! защо се обиждат от антитурски лозунги?
40
4
 
9
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Най- голямата мърсотия на ДПС е, че лъжат хората, че щом си мюсюлманин значи си турчин. Лъжа, абсолютна лъжа! В РФ живеят 15 милиона волжски българи мюсюлмани!
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС трябва да се разпусне !!!
38
3
 
12
 
! Отговори
художника преди 9 години
Държа да се знае, нямам нищо против българомохамеданите! Но съм против ДОГАН, МЕСТАН, Й.Цонев, АХМЕД БАШЕВ и всички ***, които пребиха пред камерите момчето ЕНИМЕХМЕДОВ. Тия "главорези" държат в страх и подчинение Родопския край и Делиормана само и само да са на власт и въобще не им пука за хората.ВЪН, ВЪН ,ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН !!!!
37
2
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
до футурологГърците не са прежалили нито Кипър, нито Константинопол! А е шавнал Доги, а са го изринали от Европата! Аз ще съм от първите дето ще идат да им помогнат!
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм си мислил, що за човек трябва да си за да гласуваш под строй и да слушаш безропотно десетина бивши агенти на ДС забогатели нагло на гърба на това население. Не го ли е срам екзактния Местан да се възползва от тази ситуация и да стои вечно в НС? ЗАЩО ги търпите бе хора, те ви държат в средновековието, жестоко ви използват за до направят България васал на Турция. Живееки затворено вие се изолирате жестоко а света лити напред! Предизвиквате насмешка и съжаление като ви виждаме как живеет
35
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живеят ДПС, НПСД, РБ, "***", Турция, Атака и Патриотичен фронт, те взаимно се поддържат и подкрепят.
34
2
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Родителите му са българи мюсюлмани и са живеели на територията на днешна Албания!!!Ти и за мен ще кажеш, че съм евреин!
33
2
 
8
 
! Отговори
Закрийте ДПС преди 9 години
Да се сърдят на Доган, Местан и още няколко феодала, които са истинските виновници за случващото се! ДПС е изключително вредна за всички хора в България! И най-вредна за малцинствата! Част от последните и фокуси, е че лъже ромите, че ще им озаконява незаконните къщи, което няма как да стане и те много добре го знаят!
32
5
 
12
 
! Отговори
до бг преди 9 години
1. Българина не е "***", защото Бай *** е събирателен образ на балканските народи и затова е Балкански.2. Българите не са се продавали за 20 лв. и не сменяли вярата си.Припомни си Батак.
31
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези, които не знаят български каквъобще разчитат бюлетината?Или само знаят номера и по него гласуват?
30
4
 
9
 
! Отговори
До Маркс преди 9 години
Аба каква "капчица българщина" като живеят в Турция и много от тях не знаят и български.А за Ататюрк бил е евреин от Солун по майчина линия. Може и да е имал и българска кръв.
29
4
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
Излишно е да разпалваме враждата между нас обикновените хора които работвт за късче хлвб а по добре попитаите турчина/обикновенния/ как живее и кои от тия самопревъзгласили се техни ..ВОЖДОВЕ'' е направил нещо за се подобри живота им или и те като бедния ***, за 20лв. си продават гласа както дедите за живота си е слагал ЧАЛМАТА.....???..ИМА ЛИ РАЗЛИКА...АААААААА
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По нареждане от москва .Към тия дето се търкалят във краката на жириновски . И лижат *** и предника на путин . ДА ЗАПОЧВАТ ЦИРКА
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Турция има хора дето гласуват за българските избори и не знаят български.Това според мен не е нормално.Все пак тези хора кака се агитират за изборите?По закон трябва да е само на български.Те тогава откъде знаят за кого да гласуват?Все едно да имам право да гласувам за изборите в Япония и да не знам японски.Как да разбера за кого да гласувам?
26
3
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
Ако ставаха за нещо друго и бчха кадърни нямаше да берат тютюн, а да бъдат лекари и инженери. Ама за това се иска учене и можене, ама турците все гледат мекото на хлчба, да не се напъва мозъка, дса не учи , щото не може и е неграмотен. И като реди тютюн какво- това да не е хляб? Реди отрова, която в ЕС всячески гледат да ограничат и пет пари не дават, че хасан реди тютюн. не ви ли писнаха митовете колко трудолюбиви били турците- трудолюбиви по тънката част.
25
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дребни игрички на русофилската простащина, за изкуственно създаване на напрежение .Няма да стане .
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ИДИЛ има 1000 гражданина на Германия, още 1000 граждани на Великобритания, има хиляди граждани и опт други държави.След като създадоха сами и финансираха ИДИЛ сега какво ще правят?