Пуснаха колите по „Тракия“, но обстановката е динамична

Движението трябва да се извършва с повишено внимание, съветват от полицията
Обновена: 25 окт 2014 15:08 | 25 окт 2014 13:50,
46
Пуснаха колите по „Тракия“, но обстановката е динамична
Снимка: Архив, Булфото

АМ "Тракия" вече е отворена за леки автомобили, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив. Тя бе затворена към 10.00 ч. днес в двете посоки, за да бъде почистена и се образува огромно задръстване. 

Според полицията движението трябва да се извършва с повишено внимание заради динамично променящата се обстановка.

Временно обаче се ограничава движението на моторни-превозни средства по АМ "Хемус" от София до Ботевград.

На пътя Асеновград-Бачково има паднали клони и свлачища, спират се временно тежкотоварните камиони. Пътят Троян-Кърнаре е затворен за товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета, уточниха от полицията.

Заради снега е затруднено движението в планинската част на община "Родопи" - започнало е интензивно почистване на пътя за Ситово, Дедево, Скобелево, където снегът е около 20 сантиметра.

Още по темата
25 окт 2014 07:48
22
В община Лъки от снощи има обилен валеж от сняг, по високите части на общината и в с. Манастир снежната покривка е стигнала 60 см; започнало е почистването на пътищата, каза председателят на общинския съвет в Лъки Петър Велков.

За повишено ниво на водата в реките и наводнения в селата Боянци, Козаново и Леново съобщи кметът на община Асеновград Емил Караиванов. В почти всички останали общини има повишаване на речните нива, но на този етап няма опасност от наводнения.

Без електричество са населени места в община Лъки и селата в община "Родопи" в Родопите. От пресцентъра на ЕВН съобщиха, че малко по-късно ще имат по-точна информация къде и защо е прекъснато електрозахранването.

Затворен за движение на автомобили е проходът Твърдица-Елена, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново. Вече е отворен Проходът на републиката.

Сняг вали в цялата Великотърновска област. Снежната покривка е около 20 сантиметра. 13 населени места на територията на общината са с прекъснато електроподаване, заради прекъсната електропреносна мрежа в следствие на падналите дървета. Останали без ток са селата Беляковец, Самоводене, Пчелище, Капиново, Големани, Нацовци, Габровци, Хотница, Велчево, Плаково, Райковци, Килифарево, Миндя.

Движението на автомобили се осъществява при зимни условия. Затруднено е движението по пътя Велико Търново-Русе, в района на селата Самоводене и Поликраище.

Два аварирали товарни автомобила пречат на движението в района на т. нар. Присовски завои, на изхода на Велико Търново в посока Стара Загора.

Усложнена остава пътната обстановка в Родопската част на Пазарджишка област, съобщи говорителят на ОД на МВР - Пазарджик, Мирослав Стоянов.

Временно е затворена отсечката Белово-Юндола заради почистване на пътната настилка от сняг и паднали клони. Поставени са полицейски постове, които да отклоняват движението по обходен маршрут.

Има сигнали за паднали камъни по пътя Варвара-Велинград в района на Варварските минерални бани. Екипи почистват трасето. Под постоянно наблюдение е пътят Батак-Доспат, където има силен снеговалеж.

Говорителят на полицията уточни, че с изключение на трите участъка, пътищата в област Пазарджик са проходими при зимни условия.

Всички моторни превозни средства трябва да се движат с вериги през прохода "Шипка", съобщиха от АПИ. Временно се ограничава движението на товарни автомобили над 10 т по пътя Омуртаг-Котел, област Търговище, заради отстраняване на аварирал ТИР.

Временно е ограничено и движението през прохода "Превала" за отстраняване на паднали дървета. Възстановено е движението на товарни автомобили по пътя Долно Камарци-Саранци, информират още от АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Тракияпътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Merkel преди 9 години
nemcite, ako mogat syshto klatqt Finanzamt-a, inache parite im potywat za prerabotwane na minaloto im ot 100 godini- v praw tekst za evreiskite proekti po sveta
32
0
 
1
 
! Отговори
salamcho преди 9 години
до ГУРБЕТЧИЯнад 10 години живея вече в Германия и плащам данъци, с които явно се покрива и твоята заплата. Успокой се малко и не си мисли че само ти си видял как стоят нещата по света и у нас ;)
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавитео кърти мивки.... "..но обстанвката е динамична"...Има си хас па да е статична.....:):)
30
4
 
2
 
! Отговори
eba4 na giayri преди 9 години
До еее; zashto pitash 4oveka kakvo pravi v germania ako i v giayrskata ti darzava imashe zivot xorata niamashe da otidat v 4yzbina ; no koi iska da zivei v mizeria i s kompleksari i al4ni giayri AAAAAAAAAA.
29
1
 
3
 
! Отговори
е преди 9 години
До АнонименТук никой не лъже държавата ,просто няма държава ,ако поиска пари държавата ще си ги събере ,но не от всички ..........
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До еееДАНКЕ ШЬОН ,БЛАГОДАРЯ МНОГО ! КАТО ПЧЕЛИЧКА СЪМ ,ПЪРГАВ ,БЪРЗАК ! НЕМЕЦА ОЩЕ ДОКАТО МИ СЕ ОБАТИ ПО ТЕЛЕФОНА И МИ КАЖЕ - АЙНЗАЦ ! ВЕДНАГА СТАВАМ НЕЗАВИСИМО ПО КОЕ ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО И НА МАГИСТРАЛАТА ДА ЧИСТЯ ! АМА ПЛАЩАТ ХОРАТА ,ИМАТ ПАРИ ,А ТЕЗИ ПАРИ ИДВАТ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ДАНЪЦИ ,КОИТО ПЛАЩАМЕ ТУК ! ЗАТОВА КАЗВАМ ,ЕДИН НАРОД ЩОМ СЕ МЪЧИ ДА ИЗЛЪЖЕ ДЪРЖАВАТА И ДА ПЛАЩА ВЪЗМОЖНО ПО-МАЛКО ДАНЪЦИ ,ХАИР НЯМА ОТ ТОЗИ НАРОД !
27
2
 
3
 
! Отговори
еее преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯуспех с чистенето
26
6
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До salamchoБРАЧЕТ ,ТИ НЕМСКИ МАГИСТРАЛИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ ,ИЛИ САМО НА КАРТАТА СИ ВИЖДАЛ !? ЗИМАТА АЗ РАБОТЯ ПО ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ ,,АЗ ПОЧИСТВАМ СНЕГА ,ТАКА ЧЕ НЕ МИ РАЗПРАВЯЙ ГЛУПОСТИ !
25
1
 
6
 
! Отговори
еее преди 9 години
А ти плати ли си данъците преди да избягаш в Германия -със сигурност не си ,за кого гласува на тези избори и защо щом живееш в ГЕРМАНИЯ .като толкова милееш за България чий го дириш в Германия .............
24
1
 
5
 
! Отговори
salamcho преди 9 години
до ГУРБЕТЧИЯколега, давай го по-спокойно. Май не си спомняш че последните две години немците умишлено си затваряха отсечки от магистралите, защотот не смогваха да ги изчистят. Така че и тук в Германия не всичко е цветя и рози :)
23
6
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
До ееОтворко това което пишеш и баба го знае Но тук не е Германия ,а за да станем като Германия ни трябва военен режим ,което пък не е демократично ,остава полицията да си влезе в ролята ,но пък там заплащането е малко и т.н.ЗА ДА СТАНЕТЕ КАТО ГЕРМАНИЯ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ! ВСИЧКИ МИНИСТРИ В БЪЛГАРИЯ СА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,А НЕ ИДВАТ ОТ КИТАЙ! ВСИЧКИ МИНИСТИРИ СА С БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ ! МОЖЕ БИ ЗАТОВА НЕ ИСКАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ЗАЩОТО СЪДИТЕ ПО СЕБЕ СИ ,ЧЕ И ВИЕ БИХТЕ КРАЛИ
22
1
 
5
 
! Отговори
ее преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯОтворко това което пишеш и баба го знае Но тук не е Германия ,а за да станем като Германия ни трябва военен режим ,което пък не е демократично ,остава полицията да си влезе в ролята ,но пък там заплащането е малко и т.н.
21
7
 
2
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Да живее САЩ, долу путин и евразийския съюз!!!
20
4
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА ОЧИ НА ЛИЦЕТО СИ И ДА ЗНАЕ КАКВО ПЛАЩА И КАКВО ТРЯБВА ДА ИСКА ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ ДАДЕНА ИНСТИТУЦИЯ ! НЯКОЙ ТУК СЕ ИЗКАЗА НЕПОДГОТВЕН И ПИСА ,ЧЕ ПЛАЩАЛ ДАНЪК ЗА АВТОМОБИЛА СИ И УЛИЦИТЕ ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ ПОЧИСТЕНИ ! ТИ ПЛАЩАШ ДАНЪК ЗАЩОТО ПОЛЗАШ УЛИЦИТЕ ,А ЗА ДА СА ПОЧИСТЕНИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ ОТДЕЛЕН ДАНЪК ,КОЙТО МОЖЕ БИ НЕ ПЛАЩАШ ! И АЗ ПЛАЩАМ В ГЕРМАНИЯ КВАРТИРА ,НО САМО ЗА ДА ЖИВЕЯ ! АКО ИСКАМ ДА МИ РЕМОНТИРАТ КВАРТИРАТА ПРИ НУЖДА ,ТРЯБВА ОТДЕЛНО ДА ПЛАЩАМ ЗА НЕБЕНКОСТЕН !
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гюбрекчията е *** бачкатор и не знае, колко богати германци са осъдени за укриване на данъци в Австрия. Той е далеч от хората с добри професии и големите пари и големите измами разбира се.Той живее в негов самотен свят, някой му плаща мизерни евро да влиза в сайтовете и да дразни хората
18
0
 
5
 
! Отговори
ееееееее преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯДържава слънце си имаме ако искаш да станеш милионер захващаш се с политиката ,,милиардер отваряш банка и после я фалираш и бъди сигурен че няма кой да смее да ти потърси наказателна отговорност и със самолет за чужбина щете уредят само да си платиш ..
17
2
 
7
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
Данъците се плащат, но такива като Доган ги крадат. Най-малкото, при всяка покупка в БГ се плаща данък ДДС... не знам дали знаеш? Затова не ми се прави на много оборотен и разбиращ. От вчера си гастербайтер в Германия и.... Не е проблема, че хората крият данъци, а че събраните данъци се крадат от мафии като ДПС, ГЕРБ и БСП. Това е !
16
8
 
2
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
Путин е виновен за бедственото пположение в страната, и неговата алчност за пари от природен газ...Да живее САЩ!!!
15
4
 
5
 
! Отговори
МУСОЛМАНИН преди 9 години
Давай дедо Боже ,,, затрупай тази страна та всички да измрат ,, и да освободят земята от БЕЗПОЛЕЗНОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ АМИН ИЛИ НИ ПРАТИ ,, ЕБОЛА ,, ПО СКОРО
14
0
 
5
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
ПРЕДЛАГАМ; да превърнем магистралите в ски писти така ще спрем изсичането на горския масив и ще запазим природата си,и без това на пистите няма сняг и се налага да слагат изкуствен а пък на пътищата няма нещо което да ги изчисти 25години минималната снежна покривка от eдва няколко сантиметра :))))