Момче предложи брак на гаджето си на пъпа на Пловдив

Не е много трудно, когато обичаш един човек, смята Юлиян Василев
Обновена: 26 ное 2014 14:18 | 25 ное 2014 07:30,
62
Момче предложи брак на гаджето си на пъпа на Пловдив
Влюбените Теодора и Юлиян. Снимка: Dnes.bg

Пловдивчанка получи нестандартно предложение за брак, след като нейният приятел й поиска ръката по средата на Главната улица пред стотици минувачи. Клипът от събитието взриви социалните мрежи и направи Теодора и Юлиян най-популярната влюбена двойка в Пловдив.

23-годишната Теодора Гидикова е заедно с Юлиян Василев едва от 9 месеца. В края на лятото момчето започва да крои план как да поиска ръката на своята любима.

"Беше ми много трудно, в последните две седмици почти не съм спал, само за това съм мислил, но явно доста добра актьорска игра съм имал да не ме разбере, като се прибирам вкъщи”, разказа пред Dnes.bg Юлиян Василев.

Юлиян събира най-добрите приятели, подбира романтична музика и танцьори. Кани на обяд неговите и нейните родители.

"Не е много трудно, когато обичаш един човек и той ти отвръща със същото – това е естествената стъпка, която следва.”, казва бъдещият младоженец.

Преди да падне на колене и да й поиска ръката, Юлиян се преструва, че му е прилошало и изважда Теодора пред заведението. Тогава следва най-интересното. Всички ръкопляскат, той пада на колене и иска тя да се ожени за него.

"Дойдоха адски много танцьори, вече се усетих и му викам, вече на мен ми става лошо, аз дори не можах да реагирам и той ми дърпа ръката да ми сложи пръстена, а аз не знам къде се намирам, беше наистина невероятно.”, споделя вълненията си Теодора.

Сега Теди и Юли обсъждат детайлите около предстоящата сватба, а момичето едва ли някога ще забрави начина, по който й бе предложен вечния съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Истински мъж не се жени никога!
43
3
 
5
 
! Отговори
нона преди 9 години
много добре, но чак пък новина :) всеки ден се правят предложения - по един или друг начин ... и какво от това!?!
42
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз пък не харесвам такава показност и лигавщини "вижте ни колко се обичаме"ами обичайте се обаче няма нищо по-приятно и хубаво двама души да си изживяват любовта непарадирайки с нея на публично място
41
10
 
8
 
! Отговори
Разведен преди 9 години
Кое това толкова хубаво нещо което не можеш да правиш/имаш/получиш без брак?Освен че някоя започва да ти пили по нервите защото няма къде да живее а на 30 майка й не я иска в къщата си и гледа да я тропоса на някой балък
40
14
 
12
 
! Отговори
Един преди 9 години
Поредния ***. Да пише каквото има на фирмите че при развода започва от нулата, ако изобщо има къде да живее. Но странно че ако мъжете играем играта на жените сме свестни мъже а ако играем собствената си т.е. без обвързване ставаме несериозни, не може да се разчита на нас, не сме мъже и т.н. Това че на жената биологичния часовник се е разхлопал не означава че ние имаме такъв. И накрая какво се оказва? Че жената не търси мъж който я обича или го обича а някой, който да й ходи по акъла...
39
8
 
16
 
! Отговори
keles преди 9 години
Бракът си е много хубаво нещо, но не е за слабохарактерни! ;)
38
1
 
29
 
! Отговори
Мария преди 9 години
До АнонименАз също след 9 месеца се омъжих, а ето вече 20 години сме заедно и въобще нямаме намерение да се разделяме "приятелски", Завистта не е много полезна както и злобата.
37
6
 
15
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Това хич не ми изглеждаше романтично а доста добре обмислено решение, планирано с цел да се покаже по телевизията, което само по себе си принизява цялата идея. Затова че не ахвайте със захлас, защото е много лесно да направия едно нещо, но това не е най-важното. Най-важното е без да приказваш много много, да покажея стабилно отношение за цял живот. Разни пу...тиовци съм виждал, дето много говорят и до там :)
36
4
 
16
 
! Отговори
Никой си преди 9 години
Браво на децата, като се обичат - да се вземат. Но... защо това е новина? Коя сълзлива редакторка/майка/леля е решила че това е "супер-сладко!" и трябва да ни загуби времето?
35
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Момчето поне се е осмелило да предли брак, а тарикатите страхливци си ходят ергени с надеждата да открият красивата, сексапилната, богатата....без да им идва на ум, че такава жена няма да иска хора като тях. Тези деца имат много по-голям шанс да са щастливи, отколкото вие- намаханите, хитрите и безсърдечни хора!
34
4
 
23
 
! Отговори
читател преди 9 години
Тук е пълно с елементарни и *** завистници.Може би от двата пола, на едните не им се е случило, а другите не го могат. За това и злобеят.Браво на момчето, знае какво иска, и как да го направи по най-добрия начин.
33
21
 
10
 
! Отговори
PUA преди 9 години
Само отчаяните пациенти без избор от жени предлагат брак след девет месеца връзка! :D
32
7
 
9
 
! Отговори
rusnak преди 9 години
"Юлиян се преструва, че му е прилошало", а ако не се е преструвал?:)))
31
11
 
18
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
Бляя, много мазна история:(((
30
24
 
17
 
! Отговори
бачи кико преди 9 години
сигорно му е първата - пълен балък
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ивчо, *** на някой мост и сложи катинарче с формата на сърчице, за да се почувстваш удволетворен.
28
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е ясно дали перхидролката не е по-прецакана с тоя мазньо.
27
14
 
9
 
! Отговори
BMW Driver преди 9 години
Ехе още будали имало.... дупе да му е яко с тази перхидролка....
26
9
 
32
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До местещите го и омаловажаващите случката. Вие, драги, сте лузъри без капчица въображение и това, че някой е отделил време и усилия да направи една толкова важна стъпка незабравима за бъдещата си съпруга заслужава само адмирации а не подигравателно и пренебрежително отношение. Такива хора добавят цвят в живота а не сиви, хленчещи лузъри на които света им е крив, че всичко им е скучно. За негативните коментари, които ще последват - местя го :)
25
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 9 години
До Някоя си до 27Хахахахахахахаха хааааааааа