Момче предложи брак на гаджето си на пъпа на Пловдив

Не е много трудно, когато обичаш един човек, смята Юлиян Василев
Обновена: 26 ное 2014 14:18 | 25 ное 2014 07:30,
62
Момче предложи брак на гаджето си на пъпа на Пловдив
Влюбените Теодора и Юлиян. Снимка: Dnes.bg

Пловдивчанка получи нестандартно предложение за брак, след като нейният приятел й поиска ръката по средата на Главната улица пред стотици минувачи. Клипът от събитието взриви социалните мрежи и направи Теодора и Юлиян най-популярната влюбена двойка в Пловдив.

23-годишната Теодора Гидикова е заедно с Юлиян Василев едва от 9 месеца. В края на лятото момчето започва да крои план как да поиска ръката на своята любима.

"Беше ми много трудно, в последните две седмици почти не съм спал, само за това съм мислил, но явно доста добра актьорска игра съм имал да не ме разбере, като се прибирам вкъщи”, разказа пред Dnes.bg Юлиян Василев.

Юлиян събира най-добрите приятели, подбира романтична музика и танцьори. Кани на обяд неговите и нейните родители.

"Не е много трудно, когато обичаш един човек и той ти отвръща със същото – това е естествената стъпка, която следва.”, казва бъдещият младоженец.

Преди да падне на колене и да й поиска ръката, Юлиян се преструва, че му е прилошало и изважда Теодора пред заведението. Тогава следва най-интересното. Всички ръкопляскат, той пада на колене и иска тя да се ожени за него.

"Дойдоха адски много танцьори, вече се усетих и му викам, вече на мен ми става лошо, аз дори не можах да реагирам и той ми дърпа ръката да ми сложи пръстена, а аз не знам къде се намирам, беше наистина невероятно.”, споделя вълненията си Теодора.

Сега Теди и Юли обсъждат детайлите около предстоящата сватба, а момичето едва ли някога ще забрави начина, по който й бе предложен вечния съюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О, моля ти се, ще повърна! Лигльовци.
23
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе момчета се ядва, ама онази много очукана и огрухана. Явно е льохман, та не можал да си намери нещо по-така.
22
11
 
0
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
''в някои европейски страни без сключен брак не се издава свидетелство за раждане на детето''Прекрасно! Значи ще бъде свободен човек. Няма да има сериен номер (ЕГН), лична карта, ''образование'', шофьорска книжка и т.н... Няма да плаща данъци, няма да гласува, няма да работи на трудов договор, държавните граници за него няма да съществуват и още, и още... ''оставате сами като кукувици и няма и кой да се погрижи за вас докато се насирате в старческия дом (ако не сте и на улицата)''Уоу, пхах!
21
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе какво ме занимавате вече 5 дена с тази неземна лапешка простотия. Хората нямат работа и пари, аз ще гледам келешаци и това е ТОП НОВИНА цяла седмица
20
8
 
12
 
! Отговори
mrJ преди 9 години
Аааа там ли бил пъпа на Пловдив, тоест *** да го търсим някъде около Новотела :))
19
5
 
18
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Сладури... Пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот :)
18
11
 
11
 
! Отговори
Някоя си до 27 преди 9 години
Само за сведение ще ти кажа, че в някои европейски страни без сключен брак не се издава свидетелство за раждане на детето. А че на повечето мъже така им е по-удобно като се наситят на жената и да я зарежат сама с дете (или бременна) е отделен въпрос. За това има толкова самотни майки и стари моми. Защото на вас цял живот ви се "живее" докато не дойде един момент, в който оставате сами като кукувици и няма и кой да се погрижи за вас докато се насирате в старческия дом (ако не сте и на улицата).
17
9
 
3
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
''нито да живеем заедно го пратих по дяволите''''Като утре ще я зареже''Кой кого праща по дяволите?''Харесва си им свободата и не искат да се обвързват''Свобода, или робство? Хм, нека да помисля...''И после защо не се раждали деца''От десетилетия се повтаря отново и отново, колко са прекрасни децата. Всяко дете е специално! Аз пък винаги отговарям с ''*** YOU''! (Джордж Карлин)
16
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНа всички с това "местя". След като не Ви е интересна статията, защо отделяте време да я четете, пък и да обсъждате. Просто продължете напред. Приятен ден на всички.
15
9
 
8
 
! Отговори
читател преди 9 години
Ами това са пловдивските новини, за съжаление - някакъв лепнал хартийка и е арт, друг надул 2 балона - инсталация...За повече - прегледайте някой пловдивски сайт!
14
18
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Може ли някой да ми обясни, защо винаги мъжът предлага брак? Предполагам е нещо свързано с религията. Възможно ли е да го пише в библията? Защо трябва да има брак, че и с подпис? Защо трябва да има пръстени, не може ли без? Защо трябва да си вдигна ръката, когато се заклевам? Какво е да се закълнеш?
13
9
 
20
 
! Отговори
Женен преди 9 години
Момко, момкоо... след 5-6 години ще си поговорим пак... до тук с готиният живот.
12
10
 
38
 
! Отговори
Някоя си преди 9 години
Защо пък 9 месеца да е малко време? Аз имах 3 годишна връзка и като видях на къде отиват нещата (че никога няма да ми предложи нито брак, нито да живеем заедно го пратих по дяволите). За какво й е такава връзка? Повечето мъже в днешно време са изключително нерешителни в това отношение. Харесва си им свободата и не искат да се обвързват. За това има и толкова много стари моми, защото мъжленцата си обичат свободата. И после защо не се раждали деца. Как и защо и на кого?! Като утре ще я зареже?
11
10
 
8
 
! Отговори
Лашпонтий преди 9 години
Ей, *** се бе! Баси, един миг невнимание и...
10
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на момчето, много романтично и се е постарал, е винаги ще се намери, кой да хейтне. Дано останат заедно, защото всичко е много романтично но малко малки ми се виждат за брак и семейство.
9
8
 
7
 
! Отговори
еи преди 9 години
офффф, честно много *** статия , сега ако не се окажат на някой от нашите велики деца пък на ! на мойта булка директно на пъпа и предложих
8
12
 
16
 
! Отговори
смешници преди 9 години
Банална история - сега ги дайте по телевизора и ги направете герои за пример
7
9
 
9
 
! Отговори
Голям праз! преди 9 години
Чудят се горките как да станат известни!
6
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей,много важна новина.ще си я сложа в рамка.бравос
5
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкият, на мъжете колко им трябва....след 2-3 години се обзалагам,че вече ще установили "несъвместимост на характерите"