Татко на първокласник отнесе 200 лв. глоба, буйствал в школото

Искал да отведе детето си от училището в Шумен
Обновена: 26 ное 2014 14:15 | 26 ное 2014 11:43,
13
Татко на първокласник отнесе 200 лв. глоба, буйствал в школото
Снимка: архив, Булфото

Баща на 7-годишно дете е глобен с 200 лева заради арогантно поведение в училището на сина му, съобщиха от полицията в Шумен.

Вчера сутринта е постъпил сигнал в полицията, че в основното училище в град Шумен е влязъл 26-годишният А.Й от Шумен, който е искал да отведе сина си. Детето е в първи клас. На място е изпратен полицейки екип.

По думите на служител в училището мъжът е буйствал и се е опитал дори да го удари. Той искал да отведе сина си, въпреки че са му казали, че трябва да изчака края на учебния час.

Буйстващият баща се е държал грубо и с охраната на школото. След като е излязъл от училището, той е отправил заплашителни изрази към охранителя и присъстващите.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
6
 
! Отговори
Lan преди 9 години
10, Толкова явно зачиташ българското училище, дори и да не си родител! Ако си бил ученик, трябва да ти е ясно, че по време на час се излиза при крайна необходимост, а не защото така му е хрумнало на някой. Обикновено персоналът в училищата влиза в положение, но и обикновено при такава необходимост родителите предварително предупреждават. Учебният процес не се прекъсва заради нервите/кефа на някой.
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе мн обичате да съдите и да се изказвате не подготвени... Ми човека може да е бързал, за първи път чувам родител да изчака занятието за да вземе детето си!!! Кой знае как са му вдигнали невите..
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напълно нормално явление. Така се случва, когато бащата по цял ден снима влакове на шуменската гара и не се грижи за детенцето, което е потърсило внимание чрез агресия в училище.
6
6
 
23
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Така ще възпитава и детето си. Да бъде хулиган, да не зачита другите хора и да не е дисциплиниран!
5
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно семейството е от крадливото племе. Бащата е намерил нещо за крадене и вика сина да помага, че другите семейства ако надушат далаверата пак ще стане някое меле между клановете.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варг сега ли се сети за детето???
3
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво орден за полицайте задържали буистващия татко за 24 часа.Перфектно справяне със ситуацията!
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз едва съм се здържал, то тея по детските градини и те не се траят. По цял ден кафета,мотане, колкото може повече деца на допълнителни дейности и в 17:30 часа вече тропат в коридорите, и гледат на кръв последните родители. Явно не знаят че са на работа още час,час и половина ако са дежурни. А от три седмици насам, размятват списъци с това кое дете как щяло да посещава градината през декември. Добре е да им се обясни, че дните 13,22,23,29 и 30 декември, са НОРМАЛНИ работни дни.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АКО Е зам. министър му пишат името ОБАЧЕ КАТО Е престъпник с такова "име" САМО с инициали -ЗАЩО ЛИ