Кола без фарове предизвика тежка катастрофа в Пловдивско

По чудо няма жертви и тежко ранени
Обновена: 29 ное 2014 11:52 | 29 ное 2014 09:08,
26
Кола без фарове предизвика тежка катастрофа в Пловдивско
Снимка: Dnes.bg

Тежка катастрофа стана късно снощи на пътя Пловдив-Карлово край село Труд. Лек автомобил помете друга кола, която е излизала от бензиностанция без фарове, съобщи TV7.  Пострадали и тежко ранени, по чудо, - няма. Пътят остана затворен за няколко часа.

Още по темата

Автомобилът, причинил катастрофата, возел четирима пътници, когато излизал от бензиностанцията без включени светлини, когато в него се е забила друга кола, която се движила с над 100 км/ч.  След силния удар едната от колите се преобърнала два пъти и паднала по таван.

По данни на очевидци шофьорът е изваден трудно от едната страна на обърнатата кола. Пътниците в другия автомобил  – един възрастен и трима млади са невредими.

На пътя има голям разлив на масло и антифриз. На място пристигнаха екипи на пожарната и полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
Единият е карал с по висока скорост от разрешената, другият не спазил предимство и не си светнал фаровете-кой е по виновен след като и двамата са нарушили правилника.
21
0
 
2
 
! Отговори
голямо прецакване преди 9 години
да заредиш на бензиностанцията и веднага да те блъснат
20
1
 
12
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Абе хора,защо оправдавате всичко и всеки след като има налице произшествие с пострадали...Как може да излизаш от бензиностанция и се включваш в движението вечер без светлини?! За съжаление често забелязвам подобни немърливци които или не се сещат или ги мързи да си протегнат ръката и си включат светлините-от какво пестите,заради една крушка от няколко лева създавате предпоставки за катастрофи и дори жертви...Това е типично селско поведение-да спестим каквото можем а другите-Господ да ги пази...
19
1
 
9
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Като знаете как се купуват книжки, никога не разчитайте на предимството си, винаги може да ви го отнемат и да се потрошите, на пътя може да стане всичко, така, че карайте по- бавно, боли по- малко!!!
18
1
 
8
 
! Отговори
Оридо преди 9 години
Абослютно правилната квалификация е "въшкари",неглижиращи собствената си сигурност и тази на околните от някаква псевдо измслена дивотия за икономия..Преди гумите втора употреба се нарежда икономия от фарове... Продължават да карат в пълен сумрак като таласъми..кога глобата ще стане 300 лв незнам.Налице е и другата тъпотия,то и LED DRL-ите не са за нещастници..В 18 часа вечер на DRL..нито габарит нито нищо свети,ама селио се кефи на лед-а..де акъл да пусне основните светлини..
17
8
 
5
 
! Отговори
Заслепява преди 9 години
Ами като карате хората да карат на заслепяващото слънце с включени фарове?!Това е същата простотия като да караш през нощта без фарове...
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е НА ТАЗИ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ОСВЕТЛЕНИЕ НЯМА ЛИ? ЩОМ КАТО Е ТРЪГНАЛ ДА ИЗЛИЗА БЕЗ ДА ВКЛЮЧИ ФАРОВЕТЕ ЗНАЧЕ ТРЯБВА ДА Е БИЛО ОСВЕТЕНО. НО ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ПРИЧИНАТА НЕ СА БИЛИ ФАРОВЕТЕ А ИЗНЕНАДВАЩОТО ИЗЛИЗАНЕ ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА БЕЗ ДА СПРЕ И ДА СЕ ОГЛЕДА. А И КАКВА Е ТАЗИ СКОРОСТ ОТ НАД 100 КМ ПО ТРЕТОКЛАСЕН ПЪТ? ДА НЕ БИ ДА Е МАГИСТРАЛА?
15
3
 
18
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Става въпрос дали и там има лобизъм за фаровете.Лично аз ги пускам винаги.Но ме дразни че ако забравя това е повод за рекет.Тук това е едно от най тежките наказания според " добрите" милиционери. Фаровете та фаровете голем проблем.Хората карат с *** наречени гуми но никой не мърмори за това.Обиколете паркингите и огледайте гумите.Ще се уплашите.Но всеки има свое мнение.
14
9
 
8
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
16: Нещо да кажеш за Гърция и дори мъглявата Англия?Или те не са Европа.Ако искаш за Испания Португалия да говорим?Ако искаш дори и за скандинавските страни?
13
11
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Бензиностанциите са осфетени.Не го оправдавам но човека по инерция е тръгнал и се е озовал на неосфетен очастък.На всеки може да се случи.Но ако имаше навика винаги да пуска фаровете нямаше да забрави.И стига с тия фарове в почти цяла европа са задължителни , и там ли има либисти.?Пример Сърбия.Хърватия.Словения.Италия.
12
12
 
21
 
! Отговори
колоездач преди 9 години
До СалахадинКато пораснеш и си купиш кола, ще вденеш защо трябва и денем да се кара на фарове. Сега без фарове денем карат само разни въшкари, които нямат пари за акумулатори, лампи, ремонт на елинсталацията на трошките си.Винаги една кола с включени фарове се вижда по-добре. А когато един *** е без фарове между 5-6 коли с включени такива, става опасно.
11
1
 
18
 
! Отговори
PD преди 9 години
Около бензиностанции, в населени места от табела до табела има ограничение по скорост. Причините за тези ограничения включват и ситуации които на пръв поглед не би трябвал да се случват. Почти всички шофьори си позволяват по висока скорост и дори изпреварват в такива участъци. Причината да правят така, е в собствената им самонадеяност, че контролират ситуацията. Липсва им и достатъчно въображение и ум, за да си представят колко бързо може да се промени ситуацията, в такива рискови участъци.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА КОНТРОЛ И НАРУШЕНИЯТА И КАТАСТРОФИ ЩЕ СТАНАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!РЕШЕНИЕТО ДА НЕ СЕ СПИРАТ НАРУШИТЕЛИ Е ПОПУЛИСТКО И СИ Е ЧИСТ ПИ-АР НА БОКО ТИКВАТА .
9
12
 
15
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Отново съм съгласен и с 10.На извънградско зимата при мъгла, фарове.Ама градско през деня и лятото на 40 градуса е също лобистко и идиотско :)
8
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не само в тъмна нощ.през зимата има дни, които са сумрачни, мъгла, дъжд, сняг и ако няма в закона задължинелни светлини, всеки ще си прави каквото поиска.аз специално не искам да се натреса в някой бай ***, който пести от крушки.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е че младите рушветчийски кияци, не изпълняват решенията на съда и дремят с незаконните си камери.
6
4
 
8
 
! Отговори
възмездие преди 9 години
В случая и двамата са си го заслужили.
5
9
 
18
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Съгласен в тъмна нощ без фарове е абсолютно толкова голяма простотия ,колкото през деня на заслепяващи фарове :)
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това, че има ограничение около бензиностанциите е ясно, но това не ти дава право да излизаш на пътя като черна котка в тъмна нощ, без светлини.
3
7
 
11
 
! Отговори
Салахадин преди 9 години
Има и друго,станало е през НОЩА!!!каква връзка има това с лобистката наредба за "Дневните ламби"? :)