Тунджа заля пътя между Стара Загора и Казанлък

Леките автомобили се отклоняват по обходен маршрут
10 дек 2014 09:49, Красимир Ангелов
5
Тунджа заля пътя между Стара Загора и Казанлък
Снимка: БТА

Пътят Стара Загора – Казанлък е затворен от 6.20 часа тази сутрин, съобщи областният управител на Стара Загора инж. Георги Ранов.

Причината са наводнени участъци, след като река Тунджа е преляла на няколко места в участъка до селата Тулово и Ягода.
 
Леките автомобили се отклоняват по пътя през селата Ръжена, Розово и Кънчево, а товарните - през Нова Загора. Има полицейски патрули, както и представители на "Гражданска защита".

В 8.30 ч. измерванията край с. Бузовград сочат, че нивото на Тунджа спада и най-вероятно следобед пътят ще бъде отворен за движение, прогнозира инж. Георги Ранов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Пурко преди 9 години
Секат ромите, но често наистина дървесината се продава на някакви абсолютно незнайни и съмнителни фирми, които изнасят дървесината на безценица от България и то в огромни количества(то за това цена няма всъщност)! Унищожиха се километри гори из цялата страна....Очаквайте много по-големи бедствия.........
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййй пак турците ти са виновни.Намерил си лесното.Интересно ми е ти какво правиш или изобщо ли нещо за България.Май повечето от времето си го прекарваш пред компютъра...и се чудиш какво да измислиш за да провокираш хората...или пак да се радваш на ПЛЮСВЕ
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно какво превантивно направи държавата през последните 6 месеца от герберското управление? Турците били виновни, че секат гората? А кой им дава? Ние! Не е виновен този който яде баницата... А колкото до дървените мафии - те са на ДПС и Герб. Но пък е хубаво да се намеси името на БСП. Така по хваща око оправданието.
1
1
 
5
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Неграмотните и прости турци секат горите бракониерски и продават в Турция . Същите заваряват преливниците в язовирите да не бяга рибата и наводняват цяла България . Другарите като коалиционни партньори от БСП гледат и взимат рушвети . Те това стана в България , една престъпна коалиция между БСП и ДПС унищожи държавата .