Майка на две деца нападна санитарка в МБАЛ - Пазарджик

Искала да излезе от отделение в непозволено време
19 дек 2014 11:30, Анисия Иванова
57
Майка на две деца нападна санитарка в МБАЛ - Пазарджик
Архив: Булфото

Придружителка на пациент нападна санитарка от Детското отделение в МБАЛ - Пазарджик, съобщи директорът на лечебницата д-р Васил Вълчев.

37-годишната санитарка е сериозно пострадала, с тежки травми на лицето и главата, психически разстроена от случилото се, допълни той. Инцидентът е отпреди два дни.

Побойничката е майка на две деца, настанени във Второ детско отделение. Причина за агресията е настояване на майката да излезе от отделението във време, когато не е позволено.

Санитарката й обяснила, че не е редно, но въпреки това я пуснала да излезе. Афектираната майка не позволила на служителката на отделението да влезе отново в него и заключила вратата.

Това довело до обостряне на конфликта. Двете били разтървани от други пациенти. На място са извикани полицаи, които са снели обяснение от санитарката. Жената е освидетелствана от съдебен лекар. Ръководството на МБАЛ-Пазарджик ще осигури средства на пострадалата, за да заведе дело за побой.

Санитарката е със 17-годишен стаж и работи много добре, обясни за "Фокус" д-р Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
35
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като оставим на страна надълго и нашироко обсъжданият етнос на майтата, някой може ли да ми обясни какво означава да не можеш да излезнеш от отделение? Какво означава неподходящо време? Това да не е затвор? Напълно осъждам насилственото решаване на какъвто и да било проблем и се надявам санитарката да се оправи. В отделение за заразно болни, които трябва да са под карантина разбирам да има пропускателен режим.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно всички ли си мислим, докато четем статията?
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
добре, тогава цвят на камуфлажа ? + е тъмно зелен- е светло зелен
3
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Санитарката е със 17-годишен стаж..."Най-вероятно "Афектираната майка" не е била родена, когато санитарката назначена на работа. Особености на малолетните майки на 2 деца от същия етнос.
2
1
 
47
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Случайно са пропуснали :)
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Етнос?