Камион с полицаи се обърна, има ранени

Шофьорът е затиснат от каросерията, вероятно е починал
Обновена: 26 дек 2014 21:54 | 26 дек 2014 08:02, Камелия Цветанова
158
Камион с полицаи се обърна, има ранени
Снимка: БТА

Тежък пътен инцидент е станал около 0.30 часа тази нощ в близост до с. Горно Ябълково с полицейски камион.

Автомобил с висока проходимост ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализираната полицейска операция на българо-турската граница, се е преобърнал в дере, съобщиха от пресцентъра на министерството.

В камиона са пътували 15 служители.

По неофициална информация е починал шофьорът на камиона, каза Милен Пенев, заместник-директор на главна дирекция „Гранична полиция” по bTV.

„Медиците очакват спасителните отряди от пожарната в Бургас, за да могат със специална техника да повдигнат автомобила. Шофьорът е затиснат под вода от каросерията“, уточни той.

По думите му на останалите 14 служители е оказана първа долекарска помощ, след това  всички са транспортирани в МБАЛ Бургас.

По-тежко пострадали са двама. Единият от тях е с фрактура на крака, а друг с фрактура на ръката.

„Останалите служители са с по-леки оплаквания”, заяви Пенев.

„Шофьорът в момента е под автомобила. В района има оперативно следствена група, която разследва причините за инцидента. Предстои допълнително разследване”, каза още той.

„От 05:30 часа в района на Средец и Елхово се намира ръководството на министерството, министър Веселин Вучков, главният секретар на министерството и директорът на главна дирекция „Гранична полиция”, допълни заместник-директорът на главна дирекция „Гранична полиция”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е,рисковете на професията.то не може само цял живот всичко без пари,30-50 бона суха пара на пенсиониране и евтина манджа в стола.Не че мразя полицайте оросто познавам достатъчно за да си имам мнение.
22
13
 
16
 
! Отговори
Помак преди 9 години
Тук коментират само строителни работници... убедих се !
21
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука има няколко развалени грамофона - сменете плочата бе - Сорос та Сорос. Да не сте чугунолеяри и бетонджии. На тъпня ми бие тва вашето. На нещо недоносено.Това, че ни спохождат такива лоши неща все по Коледа, е плод на липсата на вяра и почтеност обществото.
20
7
 
22
 
! Отговори
Граничари НРБ преди 9 години
местните селяни окосяват голяма поляна, за да може рано сутринта на 2 юли да кацне изпратен от Софиясанитарен самолет,[1] който да го транспортира до болница. Въпреки положените усилия от другарите му, от местното население и от властите, Ваклинов умира по време на полета.Посмъртни почести[редактиране | edit source]С министерска заповед младши сержант Вергил Ваклинов е повишен посмъртно в звание младши лейтенант и получава отличието Герой на Граничните войски. В негова чест през 1960 г. село Марулево е преименувано на Ваклиново. В центъра на селото е издигнат паметник на граничаря Вергил
19
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до маймунПострадали са не хора, а българи!
18
7
 
16
 
! Отговори
Граничари НРБ преди 9 години
На 1 юли 1953 г. младши сержант Вергил Ваклинов на 23 години, влиза в бой с въоръжена група от 4 диверсанти, завръщаща се нелегално в Гърция,. Групата е водила бой и убила двама граничари. Граничарят Вергил Ваклинов вдлиза в бой с диверсантите, убива трима но е тежко ранен. Тогава кучето му Вихър разкъсва последния диверсант, но също е тежко ранено. . След приключване на сражението тежко раненият Вергил Ваклинов през нощта в продължение на часове е носен на ръце от другарите си до съседното село Марулево, където местните селяни окосяват голяма поляна, за да може рано сутринта на 2 юли да ка
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 26Мъжът на любовницата ми се казва Бъмзи, баджанак!
16
7
 
14
 
! Отговори
Мюмюн преди 9 години
До Анонимен 1И какво общо има ислямът със станалата трагедия?
15
2
 
12
 
! Отговори
... преди 9 години
До АнонименТи явно живееш в миналия век. Гранични войски станаха Гранична полиция. Така че полицията в случая е Гранична и те имат повече права от обикновените редови полицаи (тези които виждаш в патрулките примерно)
14
6
 
7
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
баща ти ли се казва бъмзи
13
5
 
11
 
! Отговори
... преди 9 години
До ПО ЗАКОНАз служих в Гранична Полиция. Не си прав. Дори да го видиш че преминава полосата, нямаш право да стреляш по него. Обаждаш се съответно на патрула на другата държава и там започват да го търсят. Нямаш право да стреляш по нарушител на държавната граница - по закон. Единствено ако те нападне и при самозащита имаш право да се браниш с оръжието, но видиш ли го да си минава спокойно, гониш го, ако не го хванеш и премине границата - виж по горе как се процедира.
12
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, Боже... ще доживеем ли някога да се случи нещо хубаво в тая държава???? Забравихме вече какво е добри новини... Само катастрофи, убийства, фалирали банки, неизплатени заплати, политически простотии...
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ястреба се казва
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koi zakakvo i zashto ne e vajno - vajnoto e horata da nesa tejko raneni i se opraviat byrzo i otidat pri semeistvata si.
9
8
 
40
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Дано да са здрави хората.Не всички полицаи са гадове.Малко човещина бе хора.Егати злобата вирее тук.
8
7
 
15
 
! Отговори
... преди 9 години
Като нищо не знаете, не пишете глупости !!!
7
20
 
56
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Ето докъде води евроатлантизма !Ето докъде води членството в ЕвроГЕЙския съюз !Защо са пострадали тези полицаи ?Защото по Коледа вместо да са при семействата си са отивали да спрат онази *** наричана с елегантното име "бежанци".КОЙ насърчава влизането на бежанци в България ?НПО-тата на Сорос ! Сиреч САЩ и евреите !А, защо полицията охранява границите ?Защото нямаме вече армия !Това е голата ИСТИНА за България в системата на Новия световен ред !
6
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полицията няма работа по границата, полицаите трябва да са по населението места, за да пазят белите хора от "антифашистите". А на границата трябва да има Гранични войски и да се стреля на месо!
5
54
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако шофера е българин да му се направи тест - 1590% е или нацоцан, или надрусан! Някой да е виждал трезвен булгароид зад кормилото, нявга и нейде??
4
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко са!