Полицай блъсна две жени на пътя, едната почина

Другата ранена при инцидента в Роман е в болница
4 яну 2015 21:18,
79
Полицай блъсна две жени на пътя, едната почина
Снимка: архив, Impact Press Group

Жена загина, а друга е в болница, след като са били блъснати от кола на полицай. Пътният инцидент станал в град Роман на прав участък след завой, най-вероятно заради несъобразена скорост, съобщи Нова телевизия.

Двете жени били на лечение в белодробния диспансер в Роман и отивали да си налеят вода от близка чешма. Автомобилът изненадващо се появил на пътя и ги ударил и двете.

Едната жена изпаднала в мозъчна смърт и няколко часа по-късно починала, а другата е транспортирана в „Пирогов”.

Към момента се знае, че полицаят не е бил на дежурство. Алкохолната проба е била отрицателна. Очевидци разказаха пред телевизията, че вероятно той се е опитал да избегне дупки на пътя, но заради заледения участък колата е поднесла.

В момента той е отстранен от длъжност, докато трае разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 9 години
"Горките" момчета са се хванали доброволно на тази работа, непрекъснато плачат за ранно пенсиониране и получават по една-две шапки пари при пенсиониране. овен това винаги имат право на избор - да се уволнят и да бачкат като всички останали
38
2
 
2
 
! Отговори
Ася преди 9 години
Нещата не стоят точно така- момчето, виновно за произшествието, е добър полицай и никой няма да го спасява - той наистина не пие.Случилото се е просто нещастно стечение на обстоятелствата.Пътят е с дупки, заледен, на стръмен завой и явно е изпуснал управлението при рязко натискане на спирачките.Това момче е много изстрадало, а наскоро е загубило баща си...Просто, не го ругайте, той достатъчно е наказан от съдбата.Не е корумпиран, не е пиян и без да го ругаете, ще си понесе наказанието!
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Policeiskia navik " patia si e samo moi" ostava i sled rabotno vreme. Za policaite niama pravila pozvoliavat si vsichko a iziskvat ot drugite da spazvat pravilata za dvijenie.
36
2
 
9
 
! Отговори
Дан преди 9 години
Кой за каквото учил!
35
9
 
15
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
до анонимен 31''Правят впечатление многото минуси при коментарите против ченгето. Тоя народ май наистина вярва, че родната......................''Минусите ги пишат ушевите. В този ***, всеки втори-трети е ушак. Докато бачкьорите превиват гръб под натиска на производството, ушака слухти и манипулира. Чат-пат ще смачка някой с колата или палката.
34
10
 
23
 
! Отговори
me преди 9 години
То пък имаше си хас да е положителна пробата за алкохол. Както знаем полицаите никога не пият, когато не са на дежурство. Или когато са. Общо взето те са безгрешни. Най-вероятно горките жени са се хвърлили пред колата и той всъщност е спасил живота на едната. Няма такава държава!
33
12
 
23
 
! Отговори
Аман преди 9 години
Всички носили фуражки, не 20 заплати, по 20 години обществено полезен труд трябва да вземат след като си изслужат псевдо-службата.... Аман от *** по тялото на това общество бре, аман!
32
6
 
31
 
! Отговори
МВР-КАТ преди 9 години
Всички пешеходци трябва да се придвижват на фарове и с изправни светлини дори и през светлата част от денонощието!!!
31
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човеко на Цецо.
30
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алхимикът им оправя кръвните проби на тези некадърници. Те освен да бъдат най-добрите престъпници, друго не могат. И цялата шуробадженакорушветчийска пасмина, струва над 1,5 милиарда лева годишно.
29
2
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Наистина странна е цензурата в сайта. Имам чувството че се опитват на махленски клюкарник да го обърнат. Има по един *** като АТАКИСТА във всяка тема да разпалва страстите за глупости само за да се трупат коментари. Иначе по темата наистина си заминават постовете особено умерените по някаква странна причина. От години следя БГ новините тук но напоследък е пълна простотия.
28
13
 
23
 
! Отговори
С ГЕРБ сте по-силни преди 9 години
Не съм пил, те сами се метнаха на капака.Кисело мляко ми дайте и двайсетте заплати.
27
4
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До АТАКИСТ Като нямаш книжка и не са ти ясни нещата, недей да обвиняваш.
26
6
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До АТАКИСТ Какво си се разревал пак, бе ***?
25
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва е да си кука в наше време.Пукаш,караш блъскаш хора.Взимаш подкупи на пътя.Убиваш.Гърмиш на воля.Трепеш деца.Не те вкарват в панделата...ех живот!
24
1
 
9
 
! Отговори
съвет от доброжелате преди 9 години
До АТАКИСТМного истини казваш и верни анализи правиш, но ако пишеш без агресивен тон или епитети от улицата, ще си много по-убедителен.
23
1
 
13
 
! Отговори
k преди 9 години
A KOLATA NA POLICAIA, KOIATO E BLASNALA ZENITE ZADARZANA LI E?
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който ми сви зеления леген да ми го върне веднага. Аз да не съм фабрика за легени! Зеленият, големият. Да ми се върне незабавно! Иначе викам полиция. Взимат и не връщат. После *** ги търси.
21
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия жени що са ходили с несъобразена скорост?
20
8
 
22
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Само не разбрах защо коментирате Болен в статия за убита на пътя жена. Стига с тия реклами на ненормалния Болен. Водете и го лекувайте.