Мъжът, отнел живота на Паоло, отново кара кола

Георги Сапунджиев пак зад волана, докато чака присъдата да влезе в сила
Обновена: 28 яну 2015 07:10 | 27 яну 2015 22:00, Красимир Ангелов
71
Мъжът, отнел живота на Паоло, отново кара кола
Георги Сапунджиев. Снимка: БТА, архив

8 месеца след трагичния инцидент на пешеходната зона в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, осъденият на първа инстанция Георги Сапунджиев продължава да кара кола, въпреки че се призна за виновен, съобщава bTV, чийто екип засне мъжа зад волана на своята кола в града на липите.

Още по темата
В процеса срещу него Сапунджиев се призна за виновен и получи присъдата от 3 години и 4 месеца на първа инстанция, а шофьорската му книжка трябва да бъде отнета за период от 5 години.

В момента обаче той все още живее в дома си в село Змейово, намиращо се на 6 километра от Стара Загора и чака присъдата му да влезе в действие, след като обжалванията по делото приключат. А докато това стане факт, на практика според закона той има право да кара личен автомобил

"Получавам много и непрекъснато информация за него. Хората ми пишат къде са го виждали, какво прави, но лично не сме се виждали очи в очи. Честно казано, не искам да го виждам. Това е последният човек, когото искам да срещам в живота си”, обяви пред телевизията майката на Паоло - Красимира Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Чистокръвна МУТРА......***....Нагъл тип - личи му.. Циничен е даже в погледа си....
45
0
 
7
 
! Отговори
Ганя Балкански преди 9 години
***-страна в която, могат да ти сторят, и най-гнусното. И какво от това!
44
1
 
1
 
! Отговори
45 преди 9 години
това наистина е пешеходна зона,но всеки в града знае колко много автомобили с пропуск се движат там.още толкова са товарните коли които зареждат търговските обекти. при всички случаи водача има вината. просто исках да предупредя други родители да бъдат по внимателни. опасно е за 5 годишно дете на колело без надзор на това място.
43
0
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 9 години
Такава цензура и при комунистите нямаше.Защо ме триеш сине майчин, когато съвсем честно заявявам, че съдии и политици трябва да ги млатиме с коловете. Що бе?
42
10
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Е като не е прибран и не му е забранено със скейтборд ли да се движи? Я стига вече с тия драми всеки ден. Ами такъв е животът, а родителите къде са били, дали са там за пръв път и сигурно са виждали, че има такива ***? Аман.
41
0
 
8
 
! Отговори
заралия преди 9 години
Ще го линчуват някъде, не стига, че не лежа, а сега доколкото разбирам си е купил нов джип, и демонстративно джигитства из града
40
0
 
16
 
! Отговори
НИКОЛАЙ преди 9 години
ТОВА ДРУГАРИ Е БЪЛГАРИЯ................................
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До xxlДа забелязваш, че потвърждаваш предното мнение? Никой не казва, че законите са перфектни, но ги има. Проблемът е в тяхното прилагане!
38
1
 
15
 
! Отговори
Eee преди 9 години
Няма ли кой да ги гърми такива?
37
0
 
3
 
! Отговори
bubi преди 9 години
toq zashto e oshte nenakazan ako sum az shte se grumna sam ili pone sam da si vleze vuv zatvora pone za 20 3o god
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 44Брадчед, това става в пешеходна зона, където не би трябвало да има коли ! Загряваш ли тоя какви ги е свършил ?
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мутра престъпна ! Смяна на съдебната система !
34
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
водача има основната вина. обаче как 5 годишно дете е оставено с колелото без надзор от родителите. винаги може да кривне или да се разсее от нещо,може и да падне. дали си с джип или със стара кола,никой не е застрахован колкото и да внимава че нещо няма да му се случи
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този тъпоглавец е точно образа на провинциално -забогателия *** от някоя партия, мисля че беше БСП, който е мушнал хоботче в някоя държавна поръчка, нагушил се и веднага си купил джип за да изглежда велик. Нито ходи в планината, нито живее в планинско място. И за да покаже, че е велик и недосегаем. И убил детето ***, изпратил си семейството в странство за да няма ответен удар и...пак по старому. Той е еманация на новите бизнесмени които нямат бизнес на забогатяват внезапно.
32
1
 
21
 
! Отговори
Gi преди 9 години
Хора не се заблуждавайте, че в БГ само съдебната ни система куца. Туморът МВР удобно се крие зад съдебната система с изявленията " ние ги хващаме , но съдът ги пуска" . Обаче далеч не е така. С действията и бездействията си МВР крепи цялата престъпност, те знаят абсолютно всичко - кой, какво , къде , кога и могат буквално за една седмица да се справят с престъпността, това даже самите престъпници го заявяват и то по телевизията . Има голямо значение как МВР и прокуратура поднасят делото в съда.
31
2
 
7
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
Има една малко позабравена дума... ПРОВИДЕНИЕ . От него никой не е избягал...
30
0
 
4
 
! Отговори
xxl преди 9 години
До 39 ако закона за даденото престъпление е 5 години съдът няма как да наложи по малко. Целия ти аргумент, че законите са ни хубави а не се прилагат е абсурден. Щом закона позволява присъда от 3 до 5 години не разбирам защо се изненадваш че са му дали 3 години или това че закона позволява да бъде оправдан въпреки виновно деяние. Законите в българия се прилагат с всичките си вратички и машинации които са законово позволени. Не знам какъв трябва да си за да не го забележиш това.
29
0
 
4
 
! Отговори
КОЙ преди 9 години
Винаги ще има безскрупулни хора, но питам аз , защо закона е такъв, кой е гласувал такъв закон. Колко лесно би било ако в закона е заложено, че подсъдим за такъв вид престъпление не може да шофира, докато трае делото и обжалванията, особено пък като се признае за виновен , както е в случая. Кой е за бой в този случай, освен подсъдимия ?????
28
0
 
10
 
! Отговори
край преди 9 години
Вярно е че съдебната система е гнила ябълка, но е такава благодарение на това че 25 г. българските депутати не намериха начин да я направят работеща. Има 20годишни дела - хората които са чакали справедливост отдавна са измрели. Всички проблеми идват от хората които избираме или по скоро ни назначават вождовете на партиите.
27
0
 
3
 
! Отговори
Арамис преди 9 години
до 43 много си прав от там трябва да започнат промените в БГ