Кола блъсна работник, ремонтирал пътя Созопол-Бургас

Пострадалият е в болница с фрактури на двата крака
4 фев 2015 18:14,
9
Кола блъсна работник, ремонтирал пътя Созопол-Бургас
Снимка: архив, Булфото

Лек автомобил "Пежо експерт" е блъснал работник, извършвал ремонтни дейности на пътя Созопол - Бургас. Това съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал около 15,00 часа днес в района на местността "Ченгене скеле".

Автомобилът е бил управляван от 42-годишен мъж от Бургас. Поради неовладяване на автомобила водачът блъснал намиращия се зад ремаркето на товарен автомобил работник от фирма за пътни ремонтни дейности.

Пострадалият е на 57 години. Той е с фрактури на двата крака и е настанен в отделение "Ортопедия" на МБАЛ - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: колаработник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 9 години
... да не си е свършил работата. Сега ме е яд, че не пуснах някаква жалба а беше само разговор, пфуууу. Много скапан материал из България.
7
1
 
2
 
! Отговори
Додо преди 9 години
По нататък гледам някой стои мисля си аз, че е някой шеф и му казвам какви безобразия правят, че няма табела за предупреждение има завои чичката ми обяснява "Ето има табела" аз пък му отговарям, че идван от другата посока където няма нищо след това обърна, че съм бил прав. Отивам до Кат да им кажа за тази случка, казаха добре ще ги предупредим за вземат мерки, но на следващия ден пак пътното и отново без табели.Така дами и господа може водачът на автомобила изобщо да няма вина а някои Търтей..
6
0
 
2
 
! Отговори
Додо преди 9 години
Да споделя и аз случка преди нова година, но от гр. Добрич. Карам си аз към Добрич 90-100, идва лек завой и изведнъж на средата на пътя 2-*** от пътното платно правят нещо. Никаква табела преди това, че има ремонт, работниците без жилетки. Ако бях се загледал по нещо друго щях да ги отнеса като нищо.
5
0
 
3
 
! Отговори
еа преди 9 години
Нито пътищата са ни пътища. Нито шофьорите шофьори. Нито съдебната система, съдебна система. Това е една от причините да не карам кола в България :(
4
1
 
4
 
! Отговори
mic6 преди 9 години
До Койчокаква книжка бе? в америка такива отиват директно в затвора. пише го на всеки ремонт по магистралите да се внимава: "hit a worker, go to jail"
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
преди два дни пътувах по този път. Какви дупки се бяха появили...Човек, ако не кара внимателно, ще си потроши колата.А почти всички карат с превишена скорост. Ограничението е 80 км/ч и почти никой не го спазва.
2
1
 
7
 
! Отговори
пристигнал няколко м преди 9 години
Бях няколко минути след катастрофата там. След десен завой директно се оказваш принуден да влезеш в една летна. Няма абсолютно никаква сигнализация ,че там се извършва ремонтна дейност.Качили са малък валяк на ремаркето на камиончето и ще си тръгват. Който и да ,щеше да удари човека ,освен ако се движи с 20 км в час. Но движението е интензивно.Мантинелите пречат да се избегне удара.Жалко за човека.
1
0
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 9 години
А на водача, предизвикал произшествието, дали са му взели шоф. книжка? щото оня от Ст.Загора дете уби и още кара кола. ДОКОГА ЩЕ е ТАКА?