Намериха мъртъв бащата на сестрите Белнейски

Покосил го инфаркт, по тялото няма следи от насилие
Обновена: 4 фев 2015 22:43 | 4 фев 2015 14:32,
43
Намериха мъртъв бащата на сестрите Белнейски
Стоимен Белнейски. Снимка: Impact press group

Бащата на двете сестри Белнейски, Стоимен Белнейски, е намерен мъртъв в района на жп гара Пазарджик. Това съобщи говорителят на ОД на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов пред "Фокус".

Още по темата
Сигналът е подаден от негов колега вчера малко преди 16 ч. На мястото са пристигнали екип на полицията и „Спешна помощ”, които са констатирали смъртта на мъжа.

Стоимен е починал от масивен инфаркт 9 г. след смъртта на дъщерите си. По тялото няма видими следи от насилие.

То е откарано в „Съдебна медицина” за аутопсия, но няма данни за насилствена смърт.

Бащата на зверски убитите сестри ще бъде погребан утре до гроба им в пазарджишкото село Главиница.

Припомняме, че Росица и Христина Белнейски бяха открити мъртви в края на януари 2006 г. В началото на 2011 г. прокуратурата в Пазарджик повдигна обвинение за убийството на момичетата срещу Лазар Колев.

На 21 май 2014 г. Върховният касационен съд осъди на доживотен затвор Лазар Колев. Той беше осъден и да заплати на родителите на сестрите обезщетение за претъпени морални вреди общо в размер на 400 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинския убиец скатал се с връзки и пари ще си плати рано или късно, и то за всички хора убити или съсипани покрай това дело като Лазар Колев например. Всичко се връща, и за това което го чака трябва дори да го съжаляваме, който и да е той.
21
1
 
2
 
! Отговори
Тони преди 9 години
Дано сега е с дъщерите си! Бог да го прости!
20
1
 
2
 
! Отговори
pipi преди 9 години
A kolko godini sa anonimen
19
1
 
3
 
! Отговори
еа преди 9 години
@27: "нещо което само доказва ниския морал на политиците ни"Не, това доказва овчедушие и невероятна глупост от страна на много българи. Къде отиде достойнството ни като нация през последните 25 години?
18
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да загубиш дете не е лесно и то при такива обстоятелства!!!(Отишъл си е съсипан нищо чудно и да се е поболял приживе!ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ Е БИЛ ЩАСТЛИВ СЛЕД 2006-ТА ГОДИНА ДОСЕГА !
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И от време на време излиза някой министър да ни напомни как сме били модерна демократична държава :D . Така доста демократично е потулен и замаскиран този случай. Да е жив и здрав синковеца на политика/бизнесмена, който е направил това. К*р за теб нищожество!
16
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мир на прахът му! Човекът още преди години каза, че не вярва усъденият да е виновен и тогава още говореше, че сам ще си прави разследване, тъй като полицията нищо не им казва и те научават само от медиите какво става по делото. Докторът който също щеше да направи обрат по делото го убесиха на катерушка като улично куче. Защо най-накрая адвокатът на семейството не натисне от Брюксел или от Хага да направят някаква проверка по делото, прекалено много хора си заминаха за едното нищо.
15
0
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Те осиновиха момиче и не е сама.
14
0
 
45
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
МНОГО ХОРА ИЗГУБИХА ЖИВОТА СИ ОКОЛО ЪОЗИ СЛУЧАИ.ОСВЕН СЕСТРИТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА СИ ЗАМИНАХА .ЕДИН ПРОФЕСОР ГО ОБЕСИХА НА КАТЕРУШКА ЗА НАЗИДАНИЕ КЪМ ДРУГИ ДА СИ ЗАТВАРЯТ УСТАТА.ЛАЗАР КОЛЕВ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИЗВЪРШИ ТОВА ДВОИНО УНИИСТВО.ПРАКТИЧЕСКИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.НЯКОИ НА МНОГО ВИСОКА ВЛАСТОВА ПОЗИЦИЯ Е УБИЕЦА И ДО ДЕН ДНЕШЕН Е НА СВОБОДА.ЖАЛКО ЗА СЕСТРИТЕ И БАЩА ИМ.ДАНО УБИЕЦА НЯМА ПОКОИ НИТО ДЕНЕМ ,НИТО НОЩЕМ.ДАНО СПОМЕНА ЗА ТОВА УБИИСТВО ГО БОБЪРКА.
13
2
 
36
 
! Отговори
.... преди 9 години
..още не са в затвора убийците на сестричките.аз не вярвам че един човек може да кара кола да изнасилва убива и това две човешки същества борещи за живота си и да няма даже белег.
12
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мир на душата му.. Изстрада си човечецът. А на г-жа Белнейска в момента не знам какво й е и се моля никога да не узная. Дано никого не го сполетява съдбата на това семейство.
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко мъка има по този свят
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvi sa tija ubiistva v bG i do koga bog da go prosti a gorkata sapruga parvo dezata i Sega Majat i ujas kakvo stava v bg
9
0
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да пази Господ от съдба като неговата! Трагедия!
8
1
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сестрите Белнейски -жестока сага,шествала години във всички медии,събрала като фокус общественото внимание и останала в зоната на здрача.
7
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека почива в мир човек!
6
18
 
35
 
! Отговори
Министър Горанов преди 9 години
Министър Горанов:-Надявам се осигуровките му за втора пенсия да са му в НОИ, че имам да раздавам социални пенсии на чернокожите българи
5
3
 
50
 
! Отговори
...и аз.... преди 9 години
И аз също мисля така,6-ако се беше споменало името на рязаното синче на А.Д.-сега отдавна Лазар да е в гроба!А така-с добрите пари,дадени от добрият,грижовен татко,след някоя и друга година,след някоя амнистия-току-виж Лазарчо отново на свобода с куп спечелени и заслужени пари.....Абе-живот пусти,какво да го правиш-на всеки,и на най-големият убиец,му се живее,макар почти всички да пустосваме и проклинаме тъжната си,жалка участ и съдба!.....
4
1
 
76
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Ужас! Бог да го прости
3
12
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ ДЕТО ЛЕЖИ ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА НЕ Е ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ. ОБАЧЕ НЯМАШЕ КАК ДА ИЗДАДЕ ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА СИ ПОДПИШЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА. КАКТО СЕ КАЗВА ПО ДОБРЕ ЖИВ В ЗАТВОРА ОТКОЛКОТО МЪРТЪВ В ГРОБИЩАТА.