Ново зверство: Убиха с тухли домашно куче

Животното било премазано до смърт в двора на стопанина си
6 апр 2015 16:30,
94
Ново зверство: Убиха с тухли домашно куче
Снимка: архив Булфото

Поредно зверство над животно – домашно куче е било убито по особено жесток начин в село Пирне, Айтоско.
Четириногото е било премазано до смърт с камъни, тухли и дървета в двора на стопанина си, съобщи „Дарик“.

Още по темата
Зверството е било извършено в петък вечерта, убийците са неизвестни. Кучето е три-четири годишно и е било пазач на необитаван имот на Младен Костадинов.

Собственикът е подал сигнал в полицията днес, след като пристигнал в селото. Той не е живее в Пирне постоянно и през почивните дни къщата е необитаема.

Образувано е досъдебно производство и в момента продължава разследването.

Премазаното с тухли куче е поредното зверство на човека над животното в Бургаско през последните дни. Преди около седмица в село Брястовец мъж зарови кучето си живо в земята, но остави главата му отвън, за да диша до смъртта си.

На 5 април пък в местност край Ахелой, по информация на полицията, домашна крава е била разстреляна в областта на вимето и оставена да умре.

От местната зооинспекция заплашиха още преди година, че нехуманното отношение към животни ще се наказва  с големи глоби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
10
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Какви безумни статии, бе?! Що за човек си ти?! Показателно е какво общество сме с отношението ни към беззащитните! Отвратена съм
26
6
 
7
 
! Отговори
Зеления преди 9 години
Когато Ислямска Държава реже глави на хора всеки ден както се коли овца, някак си не е хуманно да се говори за мъртви *** и други животни. Сега Хюманс Райтс Уоч да се самосезира и да вземе мерки.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хоп.....за кучето статията излезе!!!!!!!!!А за срещата на външните министри на Унгария,Сърбия,Македония,Гърция,Турция на 7 април,които ще разговарят за бъдещото развитие на проекта "Турски поток" НИТО РЕД!!!!!!България и нейният външен министър даже не са поканени,кучета на два крака!!!!Продължавайте драскането на безумни статий и да видим до къде ще я докараме!!!!
24
4
 
7
 
! Отговори
4 Въшки преди 9 години
Да се започне една голяма акция и да се глобят всички Кучкари, които си държат по дворовете невързани ***, които лаят по цял ден. Това е също мъчение за кучето, а и за всички съседи. Ако не са платили "данък куче", да бъдат глобени десеторно. Ако изобщо не за регистрирали кучето - глоба 1000 лева. И както стана с един Ерол Халим, вижте в търсачката, чието куче излезе от двора и нахапа жестоко дете и старец? И десетките подобни случаи...
23
1
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 9 години
Откачалки всякакви да не пишат тук!!!
22
6
 
5
 
! Отговори
ВЕГГ преди 9 години
А Кучкарят Младен плаща ли данък за своето куче? И как го гледа като го няма? Ако ухапе дете, ще излезе ли пред журналисти да кажеш: Кучето е мое!? Или ще каже: ами то не е мое, аз само му давам храна и водица понякога... Всъщност той измъчва песа, като го оставя сам с дни и си представям как лае диво. Нормалните хора взеха да се побъркват от наглостта на такива кучкари и на практика вършат работата на мързеливите държавни и общински структури.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 30. Можеш да оставиш кучето в приют, а ако няма наблизо го подари на някой, който го иска, винаги се намират такива хора. Това е най добрия приятел и се раздели с него, както подобава.
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гочо, не се бях сещал да паля куче с газ, като малък обаче въртях котки в центрофугата за пране, прблем беше, че не се балансираше добре и барабана много биеше от екцентрицитета на въртенето!
19
2
 
4
 
! Отговори
FR преди 9 години
Явно трябва да се сдобием с туберкулоза и антракс, та да залагаме капсули из имотите си. В България все още има и грамотни химици, които могат да забъркат разни газове, след които всички влезли неканено ще са като заспали, но никой няма да може да ги събуди.
18
4
 
3
 
! Отговори
край преди 9 години
Най хуманното наказание в случая - пет шамара от среден тип. И да напишат по 1000 повече няма да правя така.
17
3
 
2
 
! Отговори
Владо преди 9 години
До До 14Бас държа че си под 22-23 години. Нали?
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убийците заслужават същото!
15
7
 
7
 
! Отговори
ХО ШИ МИН преди 9 години
КУЧЕТО Е БОЗАИНИК..НЕ Е ***. А ТЕЗИ, КОИТО СА УБИЛИ КУЧЕ.. ЩЕ СТАНАТ НА КУЧЕ В ДРУГИЯ СИ ЖИВОТ--ТОВА Е КАРМАТА..ИЛИ ПРЕРАЖДАНЕТО НА ЕНЕРГИЯТА И ИНФОРМАЦИЯТА В ПЛЪТНО ТЕЛЕСНО СЪСТОЯНИЕ..ЗАЩОТО НИЩО НЕ ВСЕЛЕНАТА НЕ СЕ ГУБИ ИЛИ ИЧЗЕЗВА..ОСТАВА КАТО ЕНЕРГИЯ И ИНФОРМАЦИЯ.ЗАТОВА ИНДИИЦИТЕ НЯКОИ НЕ СИ РЕЖАТ КОСИТЕ, ДРУГИ СТОЯТ НА ЕДИН КРАК,,ТРЕТИ ДРУГО..РЕИНКАРНАЦИЯТА СЪЩЕСТВУВА !!
14
3
 
3
 
! Отговори
после що преди 9 години
имало потопи. Каквото ти е отношението към животните такова ти е към всичко.
13
4
 
6
 
! Отговори
gsd преди 9 години
"От местната зооинспекция заплашиха още преди година, че нехуманното отношение към животни ще се наказва с големи глоби." С глоби ли ще се превъзпитават такива хора!?Що за поредна простотия в тази държава!?А за нехуманно отношение към такива хора колко ще ми вземат?
12
1
 
9
 
! Отговори
Мангустомайна филибе преди 9 години
Вижте начина на убийство!!!Това не е сплашване ако лаее!! Ако лае ще му мяташ ще го удариш и ще млъкне с времето!!!Тук говорим за затворен имот необитаван в определени дни :D Идеална мишена!! Мятали са по него каквото им падне докато не пукне!За стопанина бедите тепърва почват!
11
6
 
21
 
! Отговори
V преди 9 години
До Анонимен"Злобни, егоистични и жестоки хора с малки, жалки душички не могат да просперират! Не сме дорасли просто явно! Много тъжно!"Точно така е, брат! Същества, които мразят животните и проявяват жестокост към животните, са опасни и за хората! И 100% са пълни неудачници и нещастници в живота, комплексирани и жалки. Как може да причиниш страдание на беззащитно създание и да си ОК?
10
3
 
11
 
! Отговори
Vlady Pomiarina преди 9 години
Влади, много учени и обикновени хора си задават въпроса как еволюираме. Все още никой не е видял човек с три уши или нещо подобно. Това обаче не означава, че еволюцията не си тече кротко. Отговорът Влади е че хората еволюират ментално. Стават по-морални. Ценят живота като най-важният дар на вселената и едни ден ще направят крачка към т.н. AI. Само примитивните раси, нации и такива като тебе не го разбират. Еволюцията е свързана с мислене, себеосъзнаване и емоционално израстване.....
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я Вие от зоо-то да си траете и да не закачате чужд електорат, че като Ви подгони Местан...
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееех, че хубаво агнешко . Тъй, по-големичко ако можеш да хванеш, мммммммммм.