Кучета нахапаха две деца в Сливен

Дете на година и осем месеца пострада на детска площадка
25 апр 2015 21:55,
101
Кучета нахапаха две деца в Сливен
Снимка: Архив Булфото

Две деца са били ухапани от кучета днес в Сливен, съобщиха от полицията пред "Фокус".

Дете на година и осем месеца било ухапано на детска площадка в кв. "Ново село". Кучето се втурнало към топката, с която играели децата. Свидетели на инцидента записали номера на колата, с която отпътували кучето и неговият собственик след инцидента. Според очевидци, колата била с ямболска регистрация.

Мъжът заявил, че кучето не е негово, а само го разхожда. Въпреки това му е бил съставен акт, а животното е било прибрано от специализирана организация от Ямбол.

Нахапаното дете било прието в болница с повърхностни рани, но освободено по-късно.

Същия ден е било нахапано и 8-годишно дете от село Ичера. То е било ухапано от бездомно куче в местността "Моллова гора". Детето е оставено за наблюдение в областната болница в Сливен с повърхностни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Аз, *** от "Под игото" ви казвам: Всяко куче е десет пъти по-ценно от който и да е българин по европейските критерии! Майната им на Европа, както каза г-жа Нюланд!
31
2
 
0
 
! Отговори
kv nadejda преди 8 години
v toia tekst nema edna kapka istina, vasilkeee
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ami Hapat dezata gi drasnat kre6tat a i ku4etata sa gledni biti oslobeni
29
1
 
4
 
! Отговори
bez преди 8 години
Ako iskate da zapochnem da izbivame i akusherki. Ta nali vidyahta kakvo napravilanam koya si.Dobre de ima kucheta deto hapyat i takiva deto ne hapyat. Bulgarskiyat narod suvsem iztreshtya. Dali ot bednost , dali ot negramotnost ne znam - ama e fakt.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глобата за разхождане на куче без повод е 200 лева. Всеки редови полицай има право да поиска паспорта на кучето а собственника е длъжен винаги да го носи. Глоба за куче без повод и наличен в момента на проверката паспорт - 250 лева. За съжаление ушевите ги мързи да пишат и се правят, че не виждат.
27
0
 
9
 
! Отговори
до 82 преди 8 години
пропускаш и още нещо важно - кучешките тении и кърлежите, които се развиват повече от успешно
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До .....европейски кучета!
25
21
 
3
 
! Отговори
Ласи преди 8 години
като са *** децата и си играят не както трябва - така ще е.трябва да се съобразяваме с природата, все пак!
24
1
 
22
 
! Отговори
..... преди 8 години
Още нека не се прави нищо с тия бездомни кучета !!!
23
9
 
3
 
! Отговори
Ястреб Паша преди 8 години
До GENERAL GADORIANГенерале, наистина ми беше много приятно да се бия с тебе, и ще ми бъде още по-приятно да те стрещна отново на бойното поле и да си кръстосаме сабите! ;-)Пожелавам ти лека нощ! Със здраве! :-))
22
0
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 60 генералисимус,Само не можах да разбера, що тоя Ястреб те плъзна по пързалката и да те накара да смяташ, че е потурчен българин, а не просто един българин играещ го в ролята на ***?
21
0
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 56Генерал, впрочем аз го казвам как трябва да е в една нормална страна. Не съм си правил и илюзии да стане в тази държава изтъкана от корупция заради ей такива схеми с такива организацийки. Мога само да вдигна тост по случая с песента: Нема такава държава!Наздраве!
20
0
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Генерале, аз само предлагам! Нека се приложи. И когато някое бездомно куче те ухапе, да потърсиш сметката от агенцията, която не го е върнала на собственика или прибрала в приют поради други обстоятелства!
19
0
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
do 52Генералисимус, аз предлагам нещо друго- след като искаш куче да му се удари един чип за проследяване с името на собственика и адреса му. Ха си изхвърлил кучето си от къщата си за да стане бездомно, ха са те набарали и глобили водейки ти кучето от агенцията.Практика от Германия.Само че някои правозащитни организации ще умрат от глад в този случай у нас.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
После ревете, като хората започнат да изливат злобата по псетата и ги влачат с колите си! Ако куче нахапе детето ми до смърт, ще влача и собственика и кучето му с колата ми!!! А после ще влача и някой съдия, няма значение кой, всички са *** и си го заслужават!!! Нека животинските организации да се изказват и за всеки случай с нахапан човек от някое диво куче, защото тези кучета са вече ДИВИ, живеещи на глутници и защитаващи територии! И това с центъра на всеки един български град!!!
17
0
 
1
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
До ШопПрав си. Баба ми беше родена 1896. Въпреки това ми е разказвала като дете какво е чула от родителите си. Беше от Стара Загора, която турците са изгорили през освободителната война. Родителите и са бягали от турците и са имали доста за разказване.Колкото до ***, смятам че това е тъпанарско заяждане, което няма отношение към въпроса.
16
3
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
До Кукувица Каква баба, бе кияк? Не може да си имал баба, живяла през турско. Дори да си на 60 години, баба ти ще е родена след 1878 г. Вие, полурусначетата, се такива ли сте си *** по рождение или молитвите пред иконата на *** ви прецакват мозъка?
15
0
 
5
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Не знам доколко тук е мястото да се прокарват всякъкви такива приказки и да се преиначава историята. Омръзна ми тука да чета колко ни е било добре през турското робство. Не! Никак не ни е било добре. Това е истината. Знам тази истина от баба си. И нямаше за какво да ме лъже, жената.
14
0
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Мисля, че вече е дошло време да започнем да хапем защитниците на бездомните кучета където ни падне.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
35, има една терапия, която японците са прилагали в малайзия по време на втората световна срещу хибридните мюсюлмани-националисти. Терапията е била хранене със сурово свинско и скъсяване на крайници. Години след това разни са се напикавали и полудявали само при споменаването на това. Принципно има една граница на търпение, която не е добре да прекрачваш, защото този който малко говори и се зъби е много по-опасен противник за теб от кресливите атакистчета. Посмисли преди лягане за това...