Ново безумие на пътя: Стълб насред платното!

Нелепицата "се кипри" на пътя за трънското село Студен извор
Обновена: 4 май 2015 17:57 | 4 май 2015 14:57,
119
Ново безумие на пътя: Стълб насред платното!
Снимка: Facebook

След асфалтираните дървета във Видин и Харманли, ново безумие потресе потребителите на социалната мрежа.

Стълб "се кипри" насред новоизградено пътно платно. Дървеният кол стърчи на пътя за Музея на киселото мляко в село Студен извор.

Нелепицата уловила Ралица Згалевска. Възмутената жена публикува фрапиращия фотос в личния си профил във Facebook, а към него прибавя текста на мейл, който изпраща до община Трън, Агенция Пътна инфраструктура и Министерството на регионалното развитие и благоустройство.

Още по темата

"В съботния ден (2 май 2015 г.) със семейството ми се разхождахме из района на Община Трън, отидохме и до Музея на киселото мляко в Студен извор. На пътя - очевидно новоизграден - малко преди да стигнем до музея видяхме да стърчи стълб.

Из целия район настилката на пътищата изглежда новоположена, но липсва маркировка. Това ни кара да предполагаме, че дейностите все още не са приключили и този стълб няма да остане така, а ще бъде отстранен във възможно най-кратки срокове, тъй като е предпоставка за пътнотранспортни произшествия", пише Ралица.

Жената получава неофициален отговор от служителка на общината, който гласи следното: "Стълбът ще бъде преместен. Тъй като това е съоръжение на ЧЕЗ са пуснати необходимите документи за преместването му, но процедурата е много бавна. Моля да имате предвид, че строителството все още не е приключено!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
до 74 като пътя е в ремонт и може да се навлезе в платното ОСИГОРЕН ЛИЕ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТАКЪВ
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано поне са сложили табели, че някой *** като нищо ще прелети през него някоя вечер. Новият асфалт ражда състезатели.
70
3
 
4
 
! Отговори
до 85 преди 8 години
Не виждам смисъл да ти обяснявам, но все пак ще се опитам с по-прости думички. Представи си, че си строителна фирма и са ти възложили да направиш път X за определено време. През пътя преминава стълб, който е частна собственост и по него тече ток. Този стълббтрябва да го премести енергото, но то се бави. След определеното време, за което трябва да направиш пътя започват да текат неустойки. Е ти как би постъпил? Би ли плащал неустойки заради забавянето на енергото или би направил пътя? :)
69
0
 
4
 
! Отговори
Я съм Царе бре! преди 8 години
От Трън по- убаво нема!!! Я съм от Трън слъбове има колко ти душа оче..
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 83ти кух ли си или да? не сме разбирали от строителство. ами до е близкода акъла, че първо трябва да се разчисти терена. Не е е необходимо да си учил 5 г., за да се сетиш. То по тази логика дай да направим път през гората, направо между дърветата да ги асфалтираме, пк после ще му мислим. Там ще ги сечем ли, що ли, ама да сме си направили пътя между дърветата, колко му е. Няма да се учудя и ътов а да стане и после шак да ни убеждавате колко не разбираме. Явно си някой общинар или от енергот
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това не е стълб а стълба към онзи свят
66
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова време са карали по една лента, сега не е болка за умиране. Енергото ще си премести стълба и готово. Хората пишещи тук си нямате и идея от строителство, но се изказвате като изключително компетентни. Всеки от всичко разбира, само не от собствената си работа.
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БрайкоPak Braiko-mnogoznaiko...tozi, koito kazav che drugote pishat elementarno...haha...ami Braiko-mnogoznaiko...ne bi li triabvalo purbo da se otstraniat vsi4ki prechki, 'Purvo', i sled tova da se polaga asfalt?Normalno e jenata da izpolzuva put, koito e v remont no dvijenieto iavno ne espriano zardi remontni rabot. Ami togava triabva da e obezopasen, daje da ne e zavurshen.Bezopasnostta na dvijenoeto vuobshte ne e vzeta pod vnimanie - ne jenata e vinovna, a tezi koito ne gi e grija.
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лиляна Павлова пътува ли към мястото? В очакване съм, на новата фотосесия! Следват обяснения, колко стотин милиона са необходими за премахване на стълба, Горанов казва, че няма пари! Лиляна силно разтревожена, рапортува на бате Бойко...! Той нарежда да се отпуснат, колкото трябва! Стълбът е преместен и всички са щастливи!
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път не трябва ли да има проектант, който да е разгледал трасето на място и всичко пречещо да бъде разчистено предварително преди да започне асфалтирането? Иначе за какво е взел парите?
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво толкова критикувате. Не е съвсем в средата!!!
61
1
 
9
 
! Отговори
абв преди 8 години
Може да е безумие, може да е нелепица, но и в Германия има подобни неща- лехи с цветя навътре в платното на около метър и половина и оградени с 20 см бордюри. За да има симетрия и от другата страна на пътя, но след 20 метра го има същото. Шофьорите намаляват скоростта, изчакват се, но на никого не му минава през ум да гази лехите с цветя.
60
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Всеки минал покрай стълба е редно да заведе иска за опит за убийство. След дългата процедура за премахване вероятно ще остане голяма дупка която пък не е собственост на ЧЕЗ и има още по-дълга процедура за запълване от АПИ.
59
1
 
21
 
! Отговори
контрол преди 8 години
В държава където всикчо е под властта и контрола на шуробаджанащината, безхаберието и далаверата, пък било то и под управлението на която и да е партия, всичко е възможно.Хвала на пътните майстори и на техните ръководители, както и на надзора на обекта. Чакаме следващото "попадение". Може би успешно асфалтирана дупка в морето :)
58
18
 
9
 
! Отговори
Брайко преди 8 години
"Ново безумие на пътя..." Да,новото безумие се казва Ралица Згалевска и тези които се връзват на нелепостите които пише.Първо да отговори има ли знак,че пътят е в ремонт? Има! Тогава защо се движи по този път с кола след като не е официално разрешен,няма пътна маркировка и по него има препятствия от строежа? Кое и дава право да мисли,че този стълб ще остане след отварянето на пътя-това само *** може да си го помисли...И дори става повод за статии и коментари...Жалка картинка сте медиите!
57
0
 
2
 
! Отговори
edin преди 8 години
.............Сьс стьлба!
56
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безумието не е стълба насред пътя, а пътя, минаващ през стълба. Със сигурност си е бил там и преди пътя да бъде разширен.
55
0
 
4
 
! Отговори
edin преди 8 години
Чака да се разминат.
54
0
 
8
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
а онзи с джипа къде е спрял в лява лента ?
53
0
 
12
 
! Отговори
edin преди 8 години
Той,асвалта,след месец ще се напука,ще хльтне и тогава ще извадят стьлба.Просто спестяват едно преасфалтиране!