Образцова градинка с… канабис!

Полицията открила поливна инсталация и 150 растения
1 авг 2015 12:13,
44
Образцова градинка с… канабис!
Снимка: Булфото

Отлично поддържана градина, с насадени 150 растения канабис, откриха харманлийските полицаи. Тя се намира в село Изворово, има изградена поливна инсталация и е редовно поливана и наторявана, съобщи ”Булфото”

Градината е разположена на труднодостъпно място в задния двор на къщата, от трите страни е скрита с платнища, а на четвъртата има засадена царевица.

Според цени на едро от тези растения може да се спечели над 150 000 лева на черния пазар.

През 2013 година къщата е била купена от свиленградчанин на име Росен. Съседите са виждали там да влизат хора, но не са забелязали нищо подозрително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: градинаполицияканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не, ние не сме някакви си дилъри или мафиоти, които искат да правят бизнес, ние искаме свободен достъп до растението, да си го отглеждаме собственоръчно за лична употреба, за храна, за лекарство, за удоволствие! Който не иска да не го ползва, егати си му и проблема.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво да им обясняваш, те цял живот са живели в илюзия, сега до края на жита си ще живеят в отричане и всичко заради манипулация и лъжа, в която са повярвали.
36
1
 
5
 
! Отговори
bun dem преди 8 години
Само дайте огън да видите как всичко вредно, алчно и задкулисно ще умре. Но хората, които си правят пари от фармацевтика, нефт и войни ще пият една стдена вода след коза и така. Драги хора между 40 и 50 годишна възраст, моля ви потърсете информация за растението, няма да ви обиждам или да ви се карам. Четете и най- вече мислете с главата си, тя не е само за равновесие.
35
1
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
абе това е за лична опотреба
34
2
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 8 години
Разширява съзнанието, ако я разглеждаш в такава перспектива, ако си мислиш че ще затъпееш, ще затъпееш! Обикновен пласебо ефект, така влияе марихуаната.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напълно абсурдно е хора, които повечето ще имат по-нисък коефициент на интелигентност от мен, да са против декриминализацията и да ми налагат начина си на мислене, че даже и глоба, и излишни проблеми за употребата на нещо, което си е мой личен избор, особено ако не преча на никой, и което реално е най-безвредният опиат на планетата, защото НЯМА НИТО ЕДИН СМЪРТЕН СЛУЧАЙ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА КАНАБИС, умрелите и увредилите се са само от синтетика!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 33Това е така- аз не пуша трева но моят брат пушеше преди да избяга в чужбина на 30 години. Сега от 5 години не знам как е там, дали пуши или не но докато беше тук, след като опъваше една марихуна цигара започваше да мисли за бъдещето- за бъдещи творчески планове...мислеше прагматично. И мозъкът му се отпускаше може би двойно повече., защото му знам капацитета в нормално състояние. Може да са били разсъжденията му в една мъглявина под опиата, но казваше" Аз не искам да живея така"..и избяга!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствената вреда, която може да си причините сами е като се филмирате в нещо негативно, а другата е когато заблудените манипулирани хора - полицаи или обикновени граждани, ви направят проблем, заради глупавата си убеденост и вярвания, които имат за растението!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо става обратното ли, защото канабиса те поставя в състояние на съзнанието, честота, при която с правилният фокус и дейност може да разшириш осъзнатостта си и да отовриш съзнанието си за повече информация :D Това никъде няма да го прочетете и повечето сигурно ще го отхвърлят, но това растение може мн, смешно е как отхвърляте толкова полезно нещо, което съществува, и което ви е дадено като един вид "учител", то иска нещо да ви покаже, да ви да де една различна гледна точка :D
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама и да не е специално за медицински цели няма никакво значение, прекрасно средство за разпускане и балансиране на ума и съзнанието, повечето истории и легенди за вредата от използването му са пресилени и абсолютна лъжа, само този, който е повярвал в тях е преживял подобни странични ефекти, защото си ги е самовнушил, онези, които не са спрели да вярват във възможностите си, си пушат и не стига, че не се проявяват тези негативни последствия, но и дори става обратното!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хенри Форд е направил и кола от стеблата на канабис! Канабисът трябва да се легализира за медицински цели! Мисля че големите фармацефтични компании имат най голяма роля за това той да не се ползва за лекарствено средство.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Декриминализирайте билката бе, *** бавно развиващи се! Толкова сте плитки в съзнанието, докога ще бачкате за мафията, докога растение, което лекува, ще се води опасна дрога, от която реално няма нито един регистриран смъртен случай, айде излезте вече от лъжата за канабиса и погледнете фактите, защо сте такива лесно подвеждащи се на думите на хората, които ви виждат само като капитал?
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПОКОЙНО ЩЕ ИМА ОТ ЗАПАСИТЕ НА БРЕНДО ПОДЛОГАТА БУДОВСКА!!! ТАМ НЕ СЕ ПИПА!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От стотици години от влакна на канабис са се правили мебели, дрехи, корабни въжета и много други полезни предмети от бита.. четете история
24
0
 
6
 
! Отговори
я преди 8 години
завист и конкуренция но трябва да пазим природата,защо трябва да се унищожават тези красиви растенияБ
23
2
 
5
 
! Отговори
Доктора преди 8 години
До АнонименПрав си !Алкохолът е правилният наркотик !:)))
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво сте се разквичали бре? Кой ви е спрял да пушите марихуана или да жулите алкохол? За к'во спорите майка си не мога да разбера. Живейте си с пороците и това е. Това е живота!Ай наздраве!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пушете си беее, пийти си беее...един път се живеее...Кой ви е спрял? Както казваше великия Димитър Коклин на Краси Радков преди да умре от цигари " Пуши си бе, Краси".Слави Трифонов каза след като умря: На тоя човек бях му изчислил един път изпушените цигари- 1 милион цигари!
20
3
 
20
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Много хора погрешно си мислят, че забраната на наркотиците ограничава консумацията. Освен това, ако легализират наркотиците и разпространението им се регуллира от държавата - черният пазар ще умре. Това значи, че вашето дете няма да има откъде да си купи хероин на улицата, а ако влезе в магазина - няма да му продадат, защото няма 18 години.
19
1
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Алоууу,какво общо има легализирането на марихуанат с изчезването на парите и банките? Да не прекаляваш с билката