Кални фонтани бликнаха в Сопот

Поройни дъждове наводниха града и няколко подбалкански села
Обновена: 11 сеп 2015 22:15 | 11 сеп 2015 21:28,
12
Кални фонтани бликнаха в Сопот
Снимка: Facebook

Пороен дъжд причини наводнения в Сопот и няколко подбалкански села - Богдан, Столетово, Кърнаре и Христо Даново, съобщи БНР.

Още по темата
По думите на областния управител на Пловдив Розалин Петков най-тежко е положението в Сопот и село Богдан.

В Богдан е наводнена ромската махала, където под вода са десетина от домовете на хората. Там къщите се намират точно до дерето, от което е тръгнала приливната вълна, обясни Петков. Той припомни, че при сухо време водата вътре е два сантиметра, а в момента се е вдигнала до два метра.

Потребителят Матей Каканашев е снимал видео и го е публикувал във Facebook, в което се вижда как по улицата са бликнали кални фонтани. Той коментира, че така изглежда новата канализация на града, която е обновена и модернизирана по европейски проект.

Друг потребител споделя, че и в Карлово е имало подобни проблеми, където е обявено бедствено положение.

Вижте как изглежда шосето по пътя към ВМЗ-Сопот във видеото:

 

Новата канализация на гр.Сопот

Posted by Matey Kakanashev on 11 септември 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
5555 преди 8 години
Природата винаги отмъщава на непослушните!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6Пред великите сопотненци такива аргументи не вАжат!Те са пъпа на планетата.Знаят и могат всичко! Жалко, че природата още не го е осъзнала.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като гледам наводненията в Япония, си мисля че при тях още повече се краде, инфраструктурата им съвсем калпава, правена от некадъърни японци
4
2
 
3
 
! Отговори
от Бай Ганьо преди 8 години
До Европа ли ?Но нали има независими надзорни фирми - еднолични търговци, фирми за съответствие на проекта с наредбите за проектиране, дирекции за независим строителен контрол на големите проекти, авторски надзор и приемателни документи по време на строителството и т.н. Като има дефекти в експлоатацията, който не си я е свършил работите както трябва да плаща и да се забрани да работят, докато не се научи. Кой прави законите така, че само пилеем парите на вятъра.
3
1
 
23
 
! Отговори
НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ... преди 8 години
...АЙДЕ ПАК СЕЧЕТЕ ГОРАТА.....ХА,ХА,ХААААААААААААААА
2
5
 
28
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Каква канализация, какви 5 лв? Не виждате и колко вода се е изляла?Може и да се изненадате, но и в развитите държави градовете понякога се оказват наводнени.
1
2
 
38
 
! Отговори
Европа ли ? преди 8 години
Всички проекти в България се проектират тъпо и неуко само и само да може да се краде. Изпълнителите са наши хора които си гледат работата през пръсти и само мислят какво да краднат и какво да за заменят с по-евтино или направо да намалят количеството на материала. И накрая се получава това - 90% от проектите са "безумно" проектирани и изпълнени. Айде поспрете се малко да крадете бе, гадни управници !