Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dobre che bejancite sa dobrodushni i samo minavat prez BG ,zashtoto ciguren sum pri drugi obstoyatelstva toya shte go obesqt na nqkoe darvo
63
10
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
АМА НА ИДЕЯ си нямате какво пишат в Дейли Мейл НАЛИ?? съчинявали някви "новини" тука и гъновците се хранят ли хранят тука...Айде някой да си направи труда да види точно статията в Дейли мейл?ЕКСКЛУЗИВНО: Български гангстер пребива мигранти, има и клип с верижна машина бангия незнайно що да се направи на герой ли изкорени едно дърво или просто щото му лопа дъскатаЧетете световни медии а не преразказани съчинения и ще видите реално нещата
62
3
 
23
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Защо плюете момчето без да го познавате. А знаете ли как живеят хората в пограничните села? В страхххх! Защото няма кой да ги закриля и защити. Само приказки по новините и БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ. Като ви е далеч от *** и не сте застрашени плюете. Лесно е на мекия стол пред компа да плюеш . Намери се един смел българин да се изправи пред тази напаст и вие ги очернихте. Не се замисляте , че повечето от бежанците са здрави млади мъже. Не знаем какво ни очаква!
61
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НаблюдателA be nad 2 miliona balgari ima v sveta izvan BG,koito sa kato tiya bejanci ako i tqh ako gi tretirat kato toya pshiho togava druga pesen shte peete i nedey da kajesh che BG e v evropa ,tova nqma nikakvo znachenie
60
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уважаеми форумни почтичовеци,тия на които викате ТАЛИБАНИ, са живели по-охолно от вас, по-спокойно и по-сигурно.Вие никога няма да живеете така.Сега същите тия бягат от бабаити като АТВ-то и носят у себе си повече кинти отколкото вие някога сте печелили и ще спечелите.И това не са им последните кинти.Жалки сте!!!Тия просто минават от тук и не разбирам какви паранои ви гонят?Кой ще иска да живее в тази *** с тия прасари?
59
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
щеси намериш белята,щете напипат глутницата емигранти жив щете изядът,все някои щете запомни.
58
4
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Доживяхме тоталното падение - гражданин защитаващ държавната Границата да е престъпник!Всички обвиняващи го просто са родоотстъпници, безмозъчни или откровенно желаещи затриването на България,зависи откъде идват обвиненията! Всички те удобно "забравят"че незаконното преминаване на Държавната граница по ЗАКОН Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
57
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави"Ама се изживяваш като такъв - викат му компексарщина.
56
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rusnaka e vinoven toy gi goni v evropa
55
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 79 I kvo shte napravite shte gi zastrelqte li ,1000 voynika ne mojahte da mobilizirate ,nedeyte darpa dqvola po opashkata vijdame gi tiya kakvo mogat da napravqt ,zaradi bok..luci ne iskam rodinata ni BG da bude razrushena za meseci
54
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zaradi bombite na kasapina ASAD I RUSKITE BOMBARDIROVKI tiya horica prez kakvi li ne peripetii sa minali a nakraya edin nenormalen gadnqr im se pravi na rambo ,abe chupete mu krakata ve drug put da se zamisli da se pravi na muj ,bo...luk
53
4
 
20
 
! Отговори
Докога преди 8 години
Докога шепа ***, криещите се зад БХК ще се опитват да раздават правосъдие в бяла държава? Я кажете откъде са ви парите? Кой ви финансира - ИДИЛ, Ал кайда, цар Киро...Откога ви пука за джихадисти? Защо не идете да се разходите вечер по Пиротска или в Овча купел до НБУ? Тъкмо ще бъдете задоволени - и морално, и сексуално
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съгласен съм с тези които недоволстват да минем нелегално в Йордания,Иран или някоя друга чаршафова държава и да видим какво ще ни се случи !
51
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мен никой не ми скача да ме бие ей така , търсиш си и си го намираш (например - Тодор от Враца).
50
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oligofrena go pokazaha i v turskite tv,az se chudq zashto tiya bejanci ne mu chupqt kokalite,v taya darjava ima policia za tiya raboti,edin bagabontin voyuval v UKRAYNA vidqhme kakvo napravi na putq i toya skoro shte napravi belq ,zatova policiata da go zadurji i go zatvorqt v psihiatriya
49
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А няма ли кой да осъди БХК за антинционално поведение.
48
1
 
32
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Няма да е лошо да се пуснат публикации из световните медии,че по българските граници бият и убиват "бежанците" и най-вече заловените не могат да продължат за Германия.Много възпиращ ще е също слухът че всички "бежанци" са принудени да работят на минимална заплата,а също да се обяви размера и!Тогава съвсем ще им мине мерака да минават от тука!(Хи-хи)
47
31
 
4
 
! Отговори
водния мс преди 8 години
Спрете да ни занимавате с тоя криминоген !
46
2
 
17
 
! Отговори
акуд преди 8 години
Войнишка клетваа.Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Дейли мейл кой й плаща?