Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
4
 
3
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Държавите, които пряко са виновни за конфликта в Сирия и бежанският поток!Русия,САЩ,Великобритания,Израел,Иран!!!!
83
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A be samo da sa iskali shtqha da go zarovqt na 2 metra pod zemqta no horicata ne im e do nqkuv lud,te sa izbqgali ot bombite na runacite i trqbva da produljat kum zapadna evropa i ne im se iska problem da imat s policiyata zaradi lumpena,DINKO kucheto
82
2
 
9
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 8 години
Случаят с Динко се използва като лакмус за да бъде проверено общественото мнение преди края на март, април да се пренасочат организираните преселенчески потоци към България. За да се подготвят съответните сдружения с неидеална цел като Отворено общество, които са на практика новите пират, но не в моретата, а в информационните морета - Интернета, телевизията, вестниците.
81
12
 
4
 
! Отговори
Кочо от Сатовча преди 8 години
За някои неща бако ви Динко лъже като талибанин.Арапинът едва ли е рекъл:"Алах мулах",защото това нищо не значи.
80
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мрън - мрън толерантност, но браво на смелостта на това юначно момче! Колко от Вас ще се спиртосат ако са сами и срещу тях се появи тълпа талибани! Дори да са добронамерени! Кой ще посмее да се разправя с тях, камо ли да ги подреди като детски закуски в тарелката и да стоят така 2 часа, докато хората на баба Бъч се размърдат.Слушах по ТВ един командирован на границата полицай как се оплакваше на палава репортерка - ,,Стоя аз до пирамидата и изведнъж от мъглата изскачат 40 талибана!'' Пълен гипс!
79
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нали се сещате че тия 20-ина бежанци, ако са искали са можели да смажат от бой тоя селски гъмен и да му заврат атв-то в..... "Затова ли ги беше прострял по корем всичките? :)
78
4
 
17
 
! Отговори
:) преди 8 години
Аз пък бих ги ипозастрелял на границата за пример на следващите. Ако и те влязат - и тях за пример на по-следващите и т.н. А главите пък на критикуващите бих набил по оградата, за да и едните, и другите знаят, е няма да им се размине.
77
2
 
10
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 8 години
Предлагам да променим темата от дали Динко е действал правилно в това дали е чугунена главата на Меркел или е поклонничка на голия кючек.
76
3
 
5
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Някой продава оръжие, някой точи нефт , някой въоръжава ислямистки групировки, през това време се прокиуждат милиони бежанци, а на мен всеки ден ми се втълпява, че трябва да бъда добър християнини и солидарен с мъката на бежанците!Защо трябва аз и моите сънародници да влагаме чувства , в отстояването на националните интереси!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации!Агент Барни Рандъл!ЦРУ!!!
75
2
 
9
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 8 години
Прясно видео с Динко от вчера - facebook/TheIronMikeTysonСъвместната хайка на АТВ-тата на Динко Вълев от Ямбол и Цивилните отряди за защита на жените и вярата.
74
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po logichno e da se pishe taka,kucheto DINKO ohranqva granicata ot jeni i deca
73
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DINKO ne beshe li kucheshko ime ,kucheto dinko
72
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидни, селско парвеню, точно този фалшив рай като твоя нормалните хора всячески се стремят да избегнат. Рай в който си плащаш като богаташ за всякакви услуги, но ги получаваш на ниво по-лошо от направи си сам. Егати жалката история.
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БандусовEto tova deto pojelavash da se sluchi s teb i tvoyto semeystvo ,gore ima bog i vsichko vijda ,toy zabavq no ne zabravq i go izkarva desetokratno
70
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко е национален герой.
69
4
 
10
 
! Отговори
Питам преди 8 години
Ако мигрант посегне на мъж, жена или дете и го нарани какво ще направите?
68
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Balgarina e gladen ,zloben individ i sa nay vurli rasisti i kenofobi v evropa ,za tova pishat i govorqt veche vsichki,na nikoy narod ne mu pojelavam da mu se lepi takava losha slava ,tova direktno udrq ikonomika ,turizum kulturata,investicii
67
5
 
24
 
! Отговори
художника преди 8 години
Достоен БЪЛГАРИН, и вярвам че има много като него!ПЛУЖЕЦИТЕ са малко, ама пишат само по форумите, та ви се струват много.ЕВАЛЛА Динко, ти си истински Българин!!!
66
9
 
9
 
! Отговори
До от Сидни Ав$трали преди 8 години
Бегай да си миеш чиниите, че ще те уволнят
65
3
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
До доктора. Лентяй. Пациента пак е избягал. Върви на кракмака и го докарай преди да се е натровил.