Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!

Мъжът събира съмишленици с видео, утре го викат в съда
24 мар 2016 17:30,
361
Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!
Снимка: Булфото, архив

Динко от Ямбол, който преди месец залови нелегални мигранти близо до границата ни с Турция, публикува видеообръщение във Facebook, в което призовава българите да го подкрепят.

В него той разказва, че е получил призовка по случая със сирийците и по жалбата на Българския хелзинкски комитет утре го викат в съда.

"Здравейте българи", започва Динко речта си, която е озаглавена: "Възмутен съм!".

Още по темата

"Днес получих призовка, че на 14 февруари съм заловил група сирийци на нашата граница. Затова, че аз съм ги задържал и накарал да легнат на земята, защото посегнаха да ме бият, да ме ръгат, аз излизам виновен и БХК подава жалба. Утре в 13.00 часа съм в Районното в Бургас", разказва Динко.

Мъжът с АТВ-то от Ямбол сравнява сирийците, които е заловил, с тези, които извършиха атентатите в Брюксел пред два дни. Динко се възмущава, че ще бъде разпитван и съден заради тях.

"Мисля, че това е недопустимо. Моля всички хора, които ме подкрепят да покажем, че сме единни, да бъдем заедно в трудни моменти за българското общество", апелира Динко.

Той споделя, че преди случая не бил чувал за БХК и сега те си вдигали рейтинга покрай него.

"Но тяхната работа няма да се получи. Това нещо, което направих с тези сирийци и днеска да ги видя на границата да скачат да ме бият пак ще го направя! Защото тези хора са потенциални убийци, терористи. Аз не смятам да пускам фъндък на никой", завършва обръщението си Динко. 

 

Vazmuten sam

Публикувахте от Dinko Valev в 24 март 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
17
 
2
 
! Отговори
къти преди 8 години
До АнонименЛичи , че си с него ! Толкова си смел , че те е страх да си сложиш профила , а пишеш като анонимник !Типичен Бай Ганьовски синдром!
19
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип, ако един адвокат хване мотиовите на БХК то тези мотиво няма да издържат в съда. Това е просто блъфиране, опит за сплашване. Мотивите на БХК са съмнителни и се градят изцяло на думите на самият Динко. Ако самият Динко се откаже от това, което е казал по отношение на своите действия и думи, то обвинението увисва. В крайна сметка обаче на БХК не може да се прости подигравката към България.
18
4
 
50
 
! Отговори
не ми е до смЕх преди 8 години
Още едно доказателство ,че у нас българите ,ако защитим себе си и родината сме винаги виновни. Това да си по-тъмен "швед", *** или куче винаги си с по-вече права просто българите винаги сме длъжни за нещо си.
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реалист 11бивате да изместваш темата а за разликата трябва да ти кажа огромна е ако не можеш да я видиш съществуването ти е безсмислено
16
4
 
7
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
До реалистЗнаеш ли реално как ще се видоизменят задните ти части след нашата среща ?
15
4
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
И каква е връзката, умнико? Защо не отидеш малко на психотерапия?
14
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ги задържа, трябваше да ги оставиш да те набият и ограбят. После да идат и да иЗнасилят някоя жена в Кьолн хайде отговори защо задържа незаконите нарушители нарушаващи суверенитета на една европейска държава.
13
9
 
64
 
! Отговори
Забрана на БХК преди 8 години
БХК е незаконна организация. Не е законно прокуратурата да образува производство по искане на незаконна криминална организация. Първо прокуратурата да разследва БХК. Как и кой го е регистрирал в България, при положение, че е забранено съществуването му от съд във Виена и председателят му лежи в австрийски затвор за криминиални престъпления. Член на борда на този забранен и криминален Хелзински комитет е Красимир Кънев, веднага укрил се в България и създал метастазата БХК.
12
8
 
20
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
понеже аз говоря перфектен английски и един ит техните също разбира английски ...лягай с лице по земя или един ще умре.... мнооо кефи Динко!!!
11
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрацията значи адвокатщина. Ако влезете в сайта на БХК и ще видите как са формулирани обвиненията към Динко. В една адвокатска форма. Адвокатщината не значи справедливост, даже не значи спазване на закона, колкото и парадоксално да звучи. Адвокатщината значи в съда да победи този, който по-добре формулира от правова гледна точка тезите си.Затова убийци ги пускат условно, а оникновени хора, страдат за това, че са казали само нещо.Тези от БХК са си едни прости адвокати.Те не са правозащитници.
10
69
 
13
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Каква е разликата между етническо прочистване на Босна от паравоенни формирования и наш Динко гонещ сам стотици бежанци. Никаква. И едни и другите смята ,че защитават святата ни вяра, недоволни са, че не само не ги награждават ,ами даже и ги съдят. Само си представете този Динко---в Босна по време на войната----има ли някой който се съмнява, че щеше да раздава правосъдия..като ГОСПОД? Бием се юнашки, дори и момичета още като ученици, продължаваме като шофьори по пътищата и стигаме до Динко!
9
8
 
76
 
! Отговори
lp преди 8 години
До АнонименКогато и да закрият БХК, все ще е късно!
8
58
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айдее момиченца къде сте мутрата иска помощ помагайтеее
7
12
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да подкрепим Динко.Трябва ли да се случи и у нас трагедия като в Брюксел за да се събудим и защитим патриотите си,които и без това на пръсти се броят.
6
8
 
110
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще закрият този комитет от бездарници и ***
5
12
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долу ръцете от Динко бе ***, този човек е герой !
4
91
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я марш, Рамбо доморасъл!
3
54
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радикализирал се е човекът.Не е добре тая работа.
2
5
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажете ми къде се намира сградата на БХК в София.
1
14
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С теб сме Динко! Идваме от София!