Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!

Мъжът събира съмишленици с видео, утре го викат в съда
24 мар 2016 17:30,
361
Динко от Ямбол: Възмутен съм! Подкрепете ме!
Снимка: Булфото, архив

Динко от Ямбол, който преди месец залови нелегални мигранти близо до границата ни с Турция, публикува видеообръщение във Facebook, в което призовава българите да го подкрепят.

В него той разказва, че е получил призовка по случая със сирийците и по жалбата на Българския хелзинкски комитет утре го викат в съда.

"Здравейте българи", започва Динко речта си, която е озаглавена: "Възмутен съм!".

Още по темата

"Днес получих призовка, че на 14 февруари съм заловил група сирийци на нашата граница. Затова, че аз съм ги задържал и накарал да легнат на земята, защото посегнаха да ме бият, да ме ръгат, аз излизам виновен и БХК подава жалба. Утре в 13.00 часа съм в Районното в Бургас", разказва Динко.

Мъжът с АТВ-то от Ямбол сравнява сирийците, които е заловил, с тези, които извършиха атентатите в Брюксел пред два дни. Динко се възмущава, че ще бъде разпитван и съден заради тях.

"Мисля, че това е недопустимо. Моля всички хора, които ме подкрепят да покажем, че сме единни, да бъдем заедно в трудни моменти за българското общество", апелира Динко.

Той споделя, че преди случая не бил чувал за БХК и сега те си вдигали рейтинга покрай него.

"Но тяхната работа няма да се получи. Това нещо, което направих с тези сирийци и днеска да ги видя на границата да скачат да ме бият пак ще го направя! Защото тези хора са потенциални убийци, терористи. Аз не смятам да пускам фъндък на никой", завършва обръщението си Динко. 

 

Vazmuten sam

Публикувахте от Dinko Valev в 24 март 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Т.н. "Хелзински комитет" е организация защитаваща престъпници и терористи. Такива като нея стимулират тероризмар както престъпността изобщо и му дават чудесна среда да се развива под маската на "човешки права" ! Този комитет е като "манна небесна" за тероризма!Нещо да сте чули от към този "комитет", някакъв изобщо коментар когато бият изнасилват и ограбват възрастни хора?! Нещо да са се заинтерекували за човешките права на избитите десетки и стотици невинни.....?!
39
2
 
31
 
! Отговори
жони револвера преди 8 години
динко е направил граждански арест, ако това не е ясно на защитниците на човеците комитеть. затваряй тая *** българия вече. то такива демокрации и права не са за нас
38
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 41 : Самото преминаване на границата нерагламентирано не е ли престъпление?Защо не ги съдят тях ?
37
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност от БХК изопачават истината. Факт е, че са хванати нелегални емигранти на наша територия и трябва дори въпросният господин да бъде награден, защото е свършил работата на другите служби, които са спали. Общо взето това залитане на БХК в точно тази плоскост в която те самите се поставят само говори за тенденциозно отношение към България и Българите. Не знам защо БХК са негативно отрицателно настроени към България и Българите.
36
31
 
5
 
! Отговори
32ри преди 8 години
то и този е проруски. Изобщо на тях отдалече им личи - IQ<30, физономия на пиян руснак и като опре ножа до кокала почва да реве. Да ходи и той да мет улици заедно с кумира си Болен Сидеров.
35
8
 
38
 
! Отговори
!!!! преди 8 години
Подкрепям Динко!
34
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко президент!!!
33
7
 
57
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Самият факт, че изобщо го викат показва много неща.Първо, че НПО-тата командват не само българските политици, но и българската съдебна система.Второ, че в България да си българин и да защитаваш българската земя е вредно и опасно.Този мъж е за награда, а не за съд !
32
5
 
37
 
! Отговори
Дръж се Динко преди 8 години
Трябва да се организира протест в подкрепа на Динко! Да се пусне ТАГ! АЗ СЪМ ДИНКО!#АЗСЪМДИНКО
31
0
 
3
 
! Отговори
Giore преди 8 години
Vazmoten e.
30
32
 
5
 
! Отговори
Тракиец преди 8 години
То на Динко явно му е много "ветровито" у чутурата....През цялото време се чува какво течение има между ушите му :))))))
29
5
 
51
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Динко може и да е калпазанин,но от такива стават най-добрите войници!А войната просто *** на вратата!Хора като Динко ще са страшно нужни на България!Да не би предателите от БХК(и лачените им адвокати) да я защитят?????И не ни навирайте в лицето съда в ХАГА!Той е толкова поръчков,че няма повече накъде!Присъдите му първо биват заявени от политици и после само оформени!Като е толкова справедлив тоя съд,защо няма осъден американец за военни престъпления???Случаи колкото щеш!
28
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето това е в цяла Европа . Някакви измислени комитети за правата на човека и много пари за рушвети. Така зомбираха хората в Западна Европа и мюсюлманите ги налазиха и ще ги превземат . Браво Динко , дано има повече млади хора като теб .
27
8
 
64
 
! Отговори
SD преди 8 години
Егати смотаната държава.Кънев е за съд , а не Динко.
26
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма шанс наш Динко.В България след 1989-та закона винаги е в полза на престъпниците и ако някой за защити от престъпниците, го наказват. В случая прогнозирам, че и Динко ще бъде наказан.
25
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в какво ще го обвинят?Според законите всеки които пресича незаконно границата е престъпник.Без значение как предпочита да се нарича - бежанец,турист,черен бял,кафяв,ром,бледолик,цветнокож и тн.. Човекът просто си е изпълнил гражданският дълг.
24
5
 
51
 
! Отговори
антиседераст преди 8 години
Няма държава българия. Това е територия останала с това име. Тук властват антибългарски ***....ски организаций като БХК които защитават престъпници и терористи но не и обикновенните хора.
23
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК достатъчно се самодискредитира. Все още обаче дълбаят дъното, за да докажат, че падението им е безкрайно.
22
3
 
54
 
! Отговори
:( преди 8 години
БХК трябва да бъде разследвана и да се види откъде и срещу какво получава финансиране. Всички НПО са легален начин за влияние във вътрешните работи на УЖ свободни страни.
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Герги, задушааам саа!