Великото великденско пътуване: 200 000 напускат София

В следобедните часове спират камионите
Обновена: 28 апр 2016 08:32 | 28 апр 2016 08:30,
74
Великото великденско пътуване: 200 000 напускат София
Снимка: Архив Bulphoto

Натоварен трафик и засилено полицейско присъствие по пътищата ще има още от този следобед. Започва голямото предпразнично пътуване за предстоящите 4 почивни дни за Великден.

МВР въвежда редица ограничения по пътищата заради очаквания интензивен трафик. Целта е да бъде облекчен трафикът и да бъдат избегнати инциденти. Пътната полиция ще следи строго за шофьори, употребили алкохол и за превишена скорост.

Над 200 хиляди автомобила се очаква да напуснат столицата още днес. Тировете ще се спират в най-натоварените дни. Целият ресурс на Пътна полиция ще бъде на пътя, за да контролира.

Във връзка с очакваното интензивно движение на изхода на София през Владая в четвъртък и петък, последният работен и първият почивен ден преди празниците, ще има две ленти за излизащите от столицата.

На 2 май (понеделник) от 10 до 20 ч. в същия участък ще има две ленти за влизащите в София.

АПИ напомня, че алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е АМ "Люлин“.

Около 40 хиляди румънски автомобила се очаква да влязат у нас и да се насочат към Черноморието. За тях се обмислят обходни маршрути.

Аварирал товарен камион на магистрала „Хемус” тази сутрин затруднява движението. Ограничено е минаването в интензивната и изпреварващата лента при 58 км на магистралата в посока София. Движе

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, големо село пак се опразни от сляни.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така да сте омръзнали с това на софеанец и провинциааата.Не си разчовъркате *** глави, че България е едва 111хил.кв.км. и я превзеха всякакви полу-човеци, а вие още се делите на миеку и твърдо говорене...В гората и на село е мн. по-добре без вас, понеже няма кой да разваля атмосферата с нечовешката си агресия и излъчващо напрежение, да не говорим за глупаците със своето важно и победоносно поведение .. Айде, весели празници и не е важно кой откъде е, а за къде е.
30
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 8 години
Тия пъ граждане 20 години не спреха да вият. След Великден се връщаме и пак ще ви мачкаме, ***.вци. Аре цъкайте минуси, отвратя.ги.
29
5
 
4
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Явно наистина има крайно притъпени парчета от към grey matter, затова ще почетворя, селане, да сте живи и здрави по празниците, за да имате повечко време и поводи да си стоите по родните места, защото явно само там сте хора, минете ли табелата София, си викате е са ще им го таковам на шопите смотани. Нищо не такова или онаковате, просто затвърждавате мнението на останалите хора за вас, селане! Затова и квартал като Щутгард, примерно, вече не става и за транзитно минаване... Вече ясен ли съм?!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ич да не се връщат!
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селинджър, Селинджър.... четен писател, синоним на провинциален мейекащ и ейекащ наглец/ нахалница които за да ви заемат мястото са готови да правят какво ли не. Поне в София някои се принудиха да се къпят за да не миришат и да карат колите си по-ефективно. А за паркирането им ще им трябва още едно десетилетие. И като се завръщат гледката е прекрасна, корите с яйцата на задното стъкло, бурканите в багажника и ...ееех, софиянец веч съм аз. Разнебитиха чистият ни град.
26
3
 
11
 
! Отговори
121 преди 8 години
София е най-красива именно в периодите на дълги празнични дни. Само за разходки, пиене на бира под слънцето, тишина и спокойствие... Обожавам я такава. Никъде не мърдам :-)
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние тръгваме,нека останат само гражданята софиЕнци тук и да пуклясат от глад,хи-хи-хи..........
24
5
 
5
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Пак повтарям, селане (признавам на селанете тук, че са умни като колибри и не се светнаха, 20 коментара по-късно, че лапсусите са заради зорко-бдящите админи, които цензурират от ябълка до чиф7т всичко, но това само затвърждава мнението ми за провансалските чукове, дето София им дава всичко, пък само я плюят. И последно селане, правете разлика между селЙАнин-човек, живеещ и работещ на село и селЙАндур-такъв като вас, макарон с характеристика на маруля! Сега ясен ли съм... СЕЛАНЕ?!
23
6
 
6
 
! Отговори
Selsi преди 8 години
До АнонименШопче, да ми посочиш нещо в "чистия" ви "град", което да не е построено от селяни? Щото такова май няма. Дори Софийския университет е направен от селяни, за да може *** *** от шопския кър да получат малко акъл, е оказва се, че експеримента е неуспешен. Сумати улици са кръстени на селяни. Що така?
22
11
 
1
 
! Отговори
fuck off преди 8 години
Софийски *** стойте си в софия тъй каза мутрата от дс , от софийската *** по смръдливо нема стой те си в *** ***....
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари пак да попитам, с какви пари хората ходят насам натам по празниците . Нали всеки реве , че е беден , а милиони харчат за няколко дни по 500 лв. примерно . ДА припомня култовата фраза на Тодор Живков , в България имам осем милиона факири , аз им давам по 100 лв. на месец , а те харчат по 300 лв. Иначе сме бедни .
20
9
 
6
 
! Отговори
Селянин преди 8 години
Занзибарчо, офиса искам да бъде лъснат като се върна от почивка! Има петно от кафе до бюрото постарай се! Неделята може да починеш 2-3часа, ако се справиш добре обещавам да ти донеса малко козунак.
19
3
 
10
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Пръчки, тутраканско-ямболските комплекси другаде ги избивайте. За мама и тате не знам, *** добре, че селанете имат такива да им пращат компоти и буркани с чушки и зеле, че сте жив зян....
18
10
 
8
 
! Отговори
Men преди 8 години
До тракиецНе човече, те завиждат. Гледат с навлажнени очи как "селяните" тръгват на почивка, а тях ги чака работа до 10 вечерта. Хейтят по форуми, защото само това могат. Дразнят се на "селяните" защото високоплатените позиции са заети точно от "селяни". На шопа цял живот му е набивано в кратуната, че е нещо повече от всички само защото се е пръкнал покрай жълтите павета. И изведнъж се сблъсква с реална конкуренция, и разбира че пространството между ушите е празно.
17
7
 
3
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Хайде, малко остана. Кът стане 12 часа да си тръгваме от работа и към 14 часа вече да сме на пътя за Гърция. До вечерта да сме пристигнали и 10 дни лайф ис лайф ...Кеф, таверни, и почивка. И сме обратно в столицата чак на 8 Май.Айде и със здраве.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НАД 800 000 СЕЯНИНА СИ ОТИВАТ НА СЕЛО.
15
8
 
9
 
! Отговори
тракиец преди 8 години
Каква е станала вече мечтата на шопа - 4 дни да остане на тишина и спокойствие. За това ли вече преживяте , бе смешници. Това ли ви остана едничката радост
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама разбира се,че София се изнася. Та нали този град ограбва цяла България и го глезят отвсякъде. Защо не се изнасят градове като Силистра, Русе, Враца и много други. До като софиянци се изнасят за почивка в Гърция и по курортите от другите градове се изнасят най-много в близките села, за да работят.
13
5
 
11
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Като видят табела СОФИЯ и селиандурете навеждат глави, както преди 40 години са прескачали трамвайнити линии.... да не ги удари токо.... марш обратно в копаните по местораждане! Сега за 4 дни раят ще слезе в София!