Великото великденско пътуване: 200 000 напускат София

В следобедните часове спират камионите
Обновена: 28 апр 2016 08:32 | 28 апр 2016 08:30,
74
Великото великденско пътуване: 200 000 напускат София
Снимка: Архив Bulphoto

Натоварен трафик и засилено полицейско присъствие по пътищата ще има още от този следобед. Започва голямото предпразнично пътуване за предстоящите 4 почивни дни за Великден.

МВР въвежда редица ограничения по пътищата заради очаквания интензивен трафик. Целта е да бъде облекчен трафикът и да бъдат избегнати инциденти. Пътната полиция ще следи строго за шофьори, употребили алкохол и за превишена скорост.

Над 200 хиляди автомобила се очаква да напуснат столицата още днес. Тировете ще се спират в най-натоварените дни. Целият ресурс на Пътна полиция ще бъде на пътя, за да контролира.

Във връзка с очакваното интензивно движение на изхода на София през Владая в четвъртък и петък, последният работен и първият почивен ден преди празниците, ще има две ленти за излизащите от столицата.

На 2 май (понеделник) от 10 до 20 ч. в същия участък ще има две ленти за влизащите в София.

АПИ напомня, че алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е АМ "Люлин“.

Около 40 хиляди румънски автомобила се очаква да влязат у нас и да се насочат към Черноморието. За тях се обмислят обходни маршрути.

Аварирал товарен камион на магистрала „Хемус” тази сутрин затруднява движението. Ограничено е минаването в интензивната и изпреварващата лента при 58 км на магистралата в посока София. Движе

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
4
 
! Отговори
Тракиец преди 8 години
Шопи отивам си да си изкарам спокойно и весело празниците и след 4-5 дни пак се връщам да ви тормозя и замърсявам с дизелака. Дори и *** ще си го пренеса към софия за да ползвам вашите варели. мерси :)
11
8
 
17
 
! Отговори
Yesss преди 8 години
И с нетърпение очаквам утрешната сутрин: спокойствие в блока, пред блока и в центъра на София. Кеф! БЕз миекащи, вриекащи. киекащи и СИЕ. Без студентски купони нощно време и с места за паркиране бол. Ех, защо всеки ден не е Великден или Коледа?! Вместо да си седите по родните места и да ги развивате идвате в големите градове и правите мизерии. За справка - бой по улиците от селяндурски мутрафонкьофци, мизерия с *** и претъпкани детски градини от деца на 'самотни" майки. Отврат!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По времето на соца имаше " Министерство на металургията и МИНЕРАЛНИТЕ РЕСУРСИ" .
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ресурси са запас от природни богатства. Справка всеки може да направи в Тълковен речник на чуждите думи в българския език
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицаят, човекът е сила, не е полезно изкопаемо. РЕСУРС?!
7
5
 
6
 
! Отговори
Дидо партиеца преди 8 години
Да оставяме тая заспала държава на автопилот да се самоуправлява за 10 дни и да ходим да почиваме. Стига само работа, на човек може да му писне само да управлява някакво заспало стадо. И почивка си трябва. Кой където иска да ходи, ние сме на север, път да видим, Виена града голяма.
6
7
 
11
 
! Отговори
чиновник преди 8 години
Малко остана братя, ей го де е 13 часа, да се махаме от бюрата, газ по къщите да вземем приготвените и натоварени коли и после към 15 часа газ към гръцко. Ох, кеф.
5
2
 
7
 
! Отговори
gost преди 8 години
Не им ли омръзна всеки ден едно и също продъниха ушите на народа а каква е родната деиствителност ние сия знаем няма да я сменят но както и дае имам един коментар тои е следния интересно мие откога хора които не се занимават с неща които не са им в работата почнаха да се занимават се едно аз освен без даса ме накарали да помогна няма и да го правя нещо което поражда конфликт на интереси и тем подобни затова в бг няма да се оправим и след 100 години докато се месят втори трети пети
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой може ли да ми обясни как всеки петък и най-вече около празниците софиянци почват да се изнасят още в 3 следобед. Какви са тия хора, и в какви фирми работят ???
3
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ви ли ли омръзна на всеки празник да пускате една и съща статия за великотУ пресИление?КОй където иска да пътува.Вземете направете един репортаж за пътищата в лошо състояние по-добре.
2
6
 
17
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Хайде, малко остана. Кът стане 12 часа да си тръгваме от работа и към 14 часа вече да сме на пътя за Гърция. До вечерта да сме пристигнали и 10 дни лайф ис лайф ...Кеф, таверни, и почивка. И сме обратно в столицата чак на 8 Май.Айде и със здраве.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Модераторе, стига си провокирал плювалници, за да ти капят стотинки от импресии.