100 хил. коли са влезли в София, чакат още толкова

Най-интензивен е трафикът през ГКПП-Кулата
Обновена: 2 май 2016 16:19 | 2 май 2016 15:42, Веселина Йорданова
36
100 хил. коли са влезли в София, чакат още толкова
Пътен инцидент затрудни движението между Враца и Мездра. Снимка: БулФото

Над 100 000 автомобила са влезли в столицата към 15.00 часа, очакват се още толкова до края на деня. Трафикът в столицата е интензивен. Това съобщи комисар Тенчо Тенев, началник на Отдел "Пътна полиция" към СДВР, пред "Фокус".

Още по темата

По основните входни артерии на София е натоварено и има интензивен трафик. Пътни полицаи регулират движението на ръчно управление, няма задръствания.

Комисар Тенев заяви, че на всички входни артерии на столицата има разположени патрули. Регистрирани са само леки пътнотранспортни произшествия.

Интензивен е трафикът от ГКПП-Кулата в участъка до Благоевград, съобщават от "Пътна полиция“.

Нормализира се движението на пътя след Враца, посока Мездра след пътния инцидент с ТИР, който стана тази сутрин. ТИР-ът е изтеглен, предприети са мерки за опесъчаване на участъка.

По магистралите трафикът засега спокоен. Спокойна е пътната обстановка в областите Русе и Добрич.

На ГКПП-Дуранкулак има засилено движение на отпътуващи румънски автомобили и относително забавяне заради ремонт на главния път на румънска територия. На ГКПП-Русе и Видин движението е без затруднения, няма струпване на автомобили.

Нормално се движат и превозните средства, които преминават през пунктовете на сръбската граница, доста по-интензивно е движението през пунктовете на българо-македонската граница.

Засили се автомобилното движението през граничните пунктове с гръцката граница, основно в посока вход.

Най-интензивен е трафикът двупосочно през ГКПП-Кулата, няма струпване на автомобили. Повече коли са се наредили за влизане в страната на ГКПП-Капитан Петко войвода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: трафикГКПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100 000 КОЛИ НАПАДНАЛИ СОФЕТО!И СЕ БАСИРАМ ЧЕ ПОЛОВИНАТА СА БЕЗ ВИНЕТКИ!КАК БОКАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЧЕ ИЗПУЩА ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ОТ НЕПЛАЩАЩИТЕ!?
25
5
 
6
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Сега е момента да го затворите тоя град за провинциалните племена! Преводач трябвабда си наемам вече, ***! Навсякъде мйе, туй, въй, мъй, майката си трака от *** в София!
24
2
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Който успя да подиша чист въздух да се радва ,от утре яко Менделеевата таблица ,
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кому е нужно бе хора,стойте си по родните села и градове и стига идвали в тая София.Много е пренаселено и не се издържа ***!!!
22
7
 
11
 
! Отговори
snorky преди 8 години
Пак ли за *** наречена "столица" пишете бе ***? "Голямото прибиране" и "Голямото заминаване" ви е най-любимата дъвка. Вулгаристанска история.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм пък много доволен от нашествието на провинциалистите и най-вече на провинциалистките. Имам си две наемателки, млади красиви студентки и си ми плащат в натура. Не съм лаком за пари, имам си достатъчно, а пък имам и още две жилища за които си взимам доста добър наем.
20
4
 
8
 
! Отговори
Пуц преди 8 години
До до 16Браво пич. На нас българите трудно може да се набие в кратуната, че да живееш в столицата, в 60-70 кв. метра кутийка 3-4 членно семейство, която изплащаш 30 години, не е за хвалба. В запада като човек изкара някой лев, гледа да си вземе модерна къща с двор, само тука е останало от тошово време идиощината да се набутат всичкото българи у градо...
19
9
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Аз за това си продадох апартамента са Опълченска и си купих къща във Владая.Сега ми е много спокойно и не съм заобиколен от мякалници. Комшиите ми са точни пичове. Гората ми е на 50 метра. Ходя си на разходка с кучето и си гледам кефа. Само ме е яд, че не се махнах по-рано. Това е тъжната истина - провинциалистите ни превзеха. Главният виновник за това е Жельо Желев, който премахна софийското жителство. Това стана причина и много градове в провинцията да умрат. Всички се изсипаха тук.
18
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Драги столичани, празниците ги изкарах в София-та и искам да ви кажа, че беше такова мъртвило, че ако не са "селяните", както ни наричате - сте жив зян. Така че се радвайте, че има на кого да си давате апартаментите под наем, че има пред кого да си развивате бизнеса и така.
17
5
 
14
 
! Отговори
КОШМАРЪТ преди 8 години
УЖАСЪТ СЕ ЗАВРЪЩА!
16
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 16Аз съм така от години.В ресторантите и клубовете клиентите на 80% са мяукащи но и почти 100% от персонала са същите. А по улиците си е живо наказание да се разходиш защото видът на тези които срещаш е УЖАСЯВАЩ.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип нямам нищо против хората от провинцията и селата, но да си плащат данъците все пак. След като живеят и работят в София да си плащат данъците наравно с нас. А не аз да плащам 650 лв годишен данък за апартамента си, а пък те - нищо. Не е справедливо някак си. Не плащат също и такса смет, която никак не е малка в София, особено в централните части.Фандъкова си затваря очите за тая работа, защото това са удобните й избиратели - тези, които я избират.
14
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софиянец трето поколение съм ако въобще това има значение, но искам да споделя с вас, че вече гледам да не излизам много много, тъй като и по улиците и по трамваите и по моловете и по ресторантите се напълни с хора, които мяучат на всякакви диалекти и много трудно им разбирам какво говорят. Понякога дори съвсем не им разбирам.
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Столичани се прибират от селията.
12
8
 
7
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Не са шопите брато, всякакви мякащи и мяукащи си идват в София.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добро дошли бракя селани.Донесохте ли вино и ракия да ви дойдем на гости.
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Селски, как с кухата си чутура да разбереш че не мястото на раздане ви е проблема а средата на израстване. Тази среда на израстване обаче е пряко свързана с мястото на раждане.когато си израснал между диваци отгледан от смръдливи *** няма как да станеш нормален човек а си оставаш за цял живот С.Е.Л.Я.Н.Д.У.Р.Надявам се че внесох малко светлина в тъмната килия където живееш.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е съвсем нормално, не драматизирайте. КАТ си вършат перфектно работата и осигуряват коридор за влизане в София, така беше и на излизане. без излишни паники и напрежения.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече се усеща вонята от прииждащите амунджи!
7
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До животните отдолу. Да знаете, че всеки непрокопсаник и ***, неудовлетворен от живота парадира с това къде е роден, просто защото няма с какво друго. Айде батета чао!